- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
fiATHaLON #2680 üzenetére
1.6 - 1.7-es patchel nekem egyszer se lépett / fagyott ki. pár kisebb in-game bug előfordult, de semmi komoly. konfigommal 1440×900-ban High beállításokon gyönyörűen fut. jah és szintén vista x64 (sp2). egyébként kivégeztem teljesen point lookout-ot, volt 1-2 érdekes sidequest.
-
Xelo
addikt
végigtoltam a point lookout főküldetését, így megütöttem a 15ös szintet. jobban élveztem mint az operation anchorage-et. van vagy 3 küldi még hátra aztán jön a "the pitt", majd végül a mothership zeta. ezek után folytatom a főszálat.
-
Xelo
addikt
válasz
attyspocak #2670 üzenetére
jahh, de éldegéljenek csak a saját kis világukban ha többet nem képesek befogadni.
egyébként újra kezdtem a játékot (talán írtam is már, de tényleg nem emlékszem). volt is egy kis időm tolni: 12es szint, operation anchorage végigtolva, legjobb 2 páncél megvan (egyik a haveromon), legjobb sniper, rifle tatyóban, tele vagyok pénzzel..
már most úgy érzem h képtelenség meghalni. még pár dolog hiányzik a kollekciómból, de hamarosan pótolom. képeket is csinálok majd
-
Xelo
addikt
ez mekkora
a commenteket is olvassátok:
"This is totally unacceptable. What do these people want, to inspire another Columbine? If kids want to play with guns, their parents ought to accompany them on hunting trips to shoot animals, not buy them murder simulators! And America would NEVER fall victim to nuclear attack, God wouldn't allow it!"
jájj mi sátánista gémerek -
Xelo
addikt
válasz
katt777 #2665 üzenetére
egyébként:
"Patch 1.7's change list only seems to contain a fix related to Achievements for the upcoming Mothership Zeta DLC, so it is unknown if it contains any other updates or technical fixes for the game. Either way, it is still a good idea to update your game -- especially if you plan to pick up Mothership Zeta!"
forrás: gamespy -
Xelo
addikt
válasz
attyspocak #2570 üzenetére
nekem se pipálja ki magát.
-
Xelo
addikt
próbáltátok már a Point Lookout-ot? én most kezdek új játékot az össz eddig kijött kieggel.
-
Xelo
addikt
válasz
Obama Beach #2268 üzenetére
-
Xelo
addikt
válasz
aborbely #2252 üzenetére
Rivet City Texture Pack
Megaton Texture Pack
Terrain Pack
Terrain Pack Rocks Addon
Atmospheric Sun Glare
Greener World
Blurpo Alluring Body Enhancement
Armor Meshes for Blurpo Alluring Body Enhancement
Enhanced Blood Textures
Hi-Res Weapons
----------------------------------------------
ezt rakd fel először és aktiváld:
ArchiveInvalidation Invalidated, utána nem kell szőrözni többet az ArchiveInvalidation-nel, csak pakolj mindent a megfelelő helyre. szerintem nem hagytam ki semmitahol lehet választani h melyik felbontástú töltöd le, én mindig az alap kétszeresét választottam (ez a első 4re vonatkozik azt hiszem)
-
Xelo
addikt
akkor értem ki a "szülő"Vault-ból. a fákat, füvet én moddoltam bele. mielőtt valaki elkezdene okoskodni nézzen újabb csernobili képeket (segítek: dús a nyövényzet). a zöldség bizony visszanő idővel, az atom pusztítása után IS. ha ez nem így lenne nem lennének se emberek se állatok a neves "The Wasteland"-ben. az meg egy nagy extra hogy így már nem a hányingergerjesztő barnaságot kell bámulnom a kalandozásaim során.
az a gép nekem se volt tiszta, össze vissza kattingattam mire beadta
-
Xelo
addikt
válasz
DarthPeeter #2246 üzenetére
a legnagyobb: Fallout 3 Nexus
-
Xelo
addikt
válasz
Blind69 #2223 üzenetére
fogalmam sincs sajnos
esetleg drivercserével próbálkozz..
itt az első kép az új karakteremmel:
[link]aborbely: az előző kép 1024×768, a mostani 1440×900. nem kevés módosítást használok, ha kell utánanézek mik piszkálják a grafikát.
optionsban egyébként high-ra van állítva
-
Xelo
addikt
ez szerintem hülyeség. az ellenfelek a szintünkhöz viszonyulnak, azaz ha magasabb akkor erősebb / több / jobban felszerelt lényekkel találkozunk kalandozásaink során. a játék úgy gondolja, ha te fejlődsz, valszeg a felszerelésed is fejlődik, de mivel ilyen módon játszod ki a játékot ez nem valósul meg -> erősebb ellenfelek, te meg nem sokat változtál.
-
Xelo
addikt
még fontos hozzátenni: Deatchlaw Gauntlet lesz a közelharci fegyverem. szerintem hasznos mert gránátot dobálni kisebb, szűkösebb helyeken nem igazán ajánlatos, akkor lehetne ezzel aprítani.
-
Xelo
addikt
jól mondod, csak ne nekem címezd légyszives.
szerintem az nem gáz, ha valaki 20óra játékidő után egy rohadt hiba miatt nem fogja újrakezdeni (igen, az előtte lévő mentés IS bugos volt ha az ominózus esetre írtad)..
nah mindegy, modokkal kezdem újra (nem, Pá, nem cheat-ekkel
), ezúttal jó v natural leszek. nem jön be ez a defiler-stílus, 3Dog is úgy beszél Juszuf komámról mint egy utolsó szarcsimbókra, valszeg már elfelejtette ki is segített neki anno.. elmém tehát olyan karaktert alkotott, aki nem fél robbanószerekhez nyúlni, s általánosságban a kezét használni.
fő irány tehát: unarmed / explosives, ebből kifolyólag str: 3; perception: 8 (+könyv =10); endurance 7 (+könyv+perk =10); charisma: 1; int: 8 (+könyv: 10); agility: 6 (+könyv+perk 10); luck 7 (+könyv+8balls =10).
perkek: intense training -> comprehension -> demolition expert -> iron fist -> intense training lvl2 -> i. t. lvl 3 -> iron fist lvl2 -> better criticals -> paralyzing palm -> iron fist lvl3. skillpontokban nem lesz hiányom hála a magas intelligenciának, ott explosivest, lockpickinget, repairt, medicinet maxolni minél hamarabb. a karakter mellé kell találni egy társat, kezébe nyomni egy snipert és egy lángszórót -> oh lállá jöhet a legnehezebb fokozat.
szerintem teljesen egyedi és szórakoztató játék elé nézek
-
Xelo
addikt
akinek könnyű a játék próbálja ki Increased Spawn + XFO modkombinációval
kihívás szintje: 'nyád.
-
Xelo
addikt
jah, piát akkor nyomatom ha megtelik a tatyóm, ha nehéz helyzetben vagyok akkor meg psycho. a függőségnek van egy véletlen értéke, azaz van h 4 után az vagy, de van h 4+x után se. egy példa: bizonyos helyzetet 4× kellett újrakezdenem mert a társam mindig meghalt vagy elpárolgott. minden újratöltés után benyomtam a psycho-t, 4 újrakezdésből 3× lettem függő, de volt egy eset amikor nem
-
Xelo
addikt
műszaki múzeum? ennek mi lenne az angol megfelelője? egyébként visszamehetsz a Tenpenny Tower-be akármikor, ezért nem kell újrajátszani.
szerk: visszaolvasva láttam h valakinek hosszabb idő után sincs elég pénze.. Juszuf előtti próbálkozásomnál én is eléggé elb@sztam a játékomat, de ilyen gondra van egy trükk. console nyit, beír player.additem 0000000F "összeg" - összeg helyére a kupak mennyiségét. esetleg player.additam 0000000A "összeg" - zárfeltörőbiszbaszhoz. ha valaki ellen nem boldogulsz konzol le, klikk rá, kill, vagy resurrect bizonyos helyzetekben. záraknál ugyanez, csak unlock / lock.. de ezeket tényleg csak akkor használjátok ha valami bug miatt nem tudnátok továbbjutni, esetleg tényleg sok időt töltöttetek már a karakteretekkel és nem akarjátok újrakezdeni. oh még valami: advlevel -> szintlépés. egyszer kellett alkalmaznom mert küldihez nagyon fontos volt a hetvenötös zárnyitás skill, én pedig ott áltam előtte és nem tudtam semmit se csinálni. az unlock kódról még ekkor nem tudtam
-
Xelo
addikt
válasz
horvathkrisz #2200 üzenetére
nem, Underworld a Museum Of History-ban található, a ghoulok városa.
szerk: hopp lassú voltam -
Xelo
addikt
válasz
horvathkrisz #2197 üzenetére
pénzért v questért csatlakoznak többnyire, kivéve a kutya. ha azt megtalálod veled marad. Jericho Megatonban volt felbérelhető de őt megöltem (meg amúgy is felrobbantottam a helyet), a ghoul barátom Underworldben megvehető 2000 kupakért vagy küldetés jutalmául kérheted (én a másodikat választottam). Fawkes-al még nem találkoztam..
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
hosszú kihagyás után újra egeret ragadtam, és elkezdtem kalandjaimat a Fallout univerzumában. nem hiába, az utolsó 6 játék aminek a végére értem mind RPG volt, nem is gyengék, tökéletesen passzol ez a gyöngyszem is közéjük. jelenleg level 12 "Juszuf" nevü játékbeli alteregóm, igazi kis afro - evil badass kannibál, másodállásban pedig gyereklelkű-nőgyilkos
három nap alatt 19 órát töltöttem vele, részben betudható ez a betegségemnek, részben pedig annak h kib@szottjó ez a cucc na'. ott tartok hogy ha nem játszok is szedem a bogyókat, olykor a piálhatnék is rámjön, s ha nem cselekszem bizony keményen szenvedek. talán túlságosan együttérzek Juszuf cimborámmal?
én angol verzióval játszok, modok nélkül, legújabb patch természetesen felpasszintva -> viszonylag stabilan futkorászik a konfigomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest