- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
De nekem nincs fönt semmi ilyesmi. De ha esetleg az AVIVO-val akad, akkor miért nem akad folytonosan?
pilóta: Akkor 4870, és a szokásos ATI driver-szarakodás, de nem érdekel, mert letöröltem a bánatba az egészet. Néztem Vista alatt is, de ua. Minél többet játszom, annál gyakrabban dobál ki, és hiába mentek, mert a hibákat is elmenti, azaz egy restart után visszatöltve a mentést (már ha visszatölti), ugyanúgy kiszór. Az utolsó fix mentésem még az emlékmű tetején volt, amikor a rádióadót bekapcsoltam, utána már vagy tölt, vagy nem, de a legújabbak csak ez után, ismételt töltéssel jöttek be, aztán úgy sem. Indítottam új játékot, az is ment egy darabig, aztán kezdte a kidobálást. Meguntam. Vajmi kevéssé izgat, hogy a programot nem írták meg a 4870-hez, vagy a driver a szokásos vacak. Szemét, és kész. Régen, ha megvettem egy programot, felinstalláltam, és vígan játszottam bármilyen konfigon. Ma már nem merek látatlanba vásárolni. Jericho ugyanúgy ment a levesbe, amikor kiderült, hogy a karakterváltást és a használatot elválaszthatatlanul ugyanarra a gombra tették, és így nem lehetett megcsinálni a bunker-robbantásos pályát, mert a nyitás helyett mindig társat akart váltani. A haver, aki megvette, kínlódott 2 hétig, mire sikerült megcsinálnia, mert ugye abban a programban még menteni sem lehet. Na hát ennyit arról, mennyire törődnek a gyártók a vásárlókkal.
CS már megy (amúgy még legalább egy tucat embernek ugyanúgy fagyott, mint nálam), találtam hozzá javítást (ergo az sem hardver-probléma volt).
Egyébiránt más programokkal semmi gond, tehát a hardvernek semmi baja.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Én többször!
Abban a szobában van, pont a bejárattal szemben, egy nagy szürke dobozban, ahol jobbra indulva, deszkapallókon kell körbemenni.Amúgy a házamban van egy gumiemberke tartó, de egy rakás slot van rajta, emberkét meg össz-vissz 2-t találtam. Van ezekhez valami térkép?
-
katt777
félisten
Kösztem, már rájöttem.
Tintáért le kell menni az Arlington múzeumba, ott mondja a csaj, hogy hátra tovább, csak bogarak vannak, de lesznek raider-ek is. Legutóbb ott fagyott le, amikor benyitottam a hátsó szobába (jobbra lent a könyvtárszobából), most igyexem visszatérni. Van még egy dupla ajtó fent balra, ahonnan a raiderek jöttek, majd megnézem azt is.
Az androidot megmentettem, így elestem egy fejlesztéstől. -
v.tom
őstag
Erről a küldetésről már volt szó korábban. Itt találsz infót. A metróba kétféleképpen tudsz lejutni gyorsan. Ez egyik megoldás, ha az arefu-hídnál(amin a "város" van) átkelsz a folyón, és a híd lábának környékén lemész a metróállomba. Ott hamar meg fogsz találni egy kis helyet, ahol két ghoul fogad. Az egyik, ha jól emlékszem a neve Murphy, a későbbiekben fizet neked, ha viszel neki sugar bombs-ot. A lejáratot a family rejtekhelye felé a belső szobában találod meg. Vigyázz az alagútban. Vár rád két mirelurk, és sok csapda. Ha átjutottál rajtuk, akkor jó beszédkészséggel meg lehet oldani a questet egy karcolás nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest