- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xblades
tag
válasz
littlemole #3154 üzenetére
Nekem automatikusan elvette amikor bementem.
És a végén, elvileg a kinti ládában találod meg őket. -
Xblades
tag
válasz
littlemole #3150 üzenetére
Ez a modtól függ, alapból oda ahova telepiteted a játékot. De azon belül hogy kell- e neki létrehozni új mappát vagy a meglévőkbe kell tenni azt a mod készitője tudja és neki kéne leírnia vagy úgy feltölteni hogy a létrehozandó mappában teszi fel és te csak bemásolod a Data mappába.
(én az utóbbi módszer szerint töltötem fel a modjaimat a Nexusra) -
Fortissimus
őstag
válasz
littlemole #3147 üzenetére
sok mindent maskepp csinalnek ezek utan
-
Syrano
tag
válasz
littlemole #3147 üzenetére
Nagyvonalakban elolvastam, irigylem a fickót, hogy ennyi ideje van és le a kalappal előtte, hogy a tapasztalatait megosztotta.
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #3137 üzenetére
Közben megoldottam. 3 kulcs kell hozzá három különböző embertől.
Lényegében a "You Gotta Shoot 'Em in the Head" küldetés.
Utólag is köszi.
-
_bs_
tag
válasz
littlemole #3137 üzenetére
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #3124 üzenetére
Közben megtaláltam.
Shalebridge: Az alagútban lévő tudósnál van egy könyv ami 73 óra múlva újra megjelenik. -
válasz
littlemole #3113 üzenetére
Én elegánsan oldottam meg a dolgot.
-
_bs_
tag
válasz
littlemole #3105 üzenetére
igen, a fallout wikia nagyon részletes ilyen szempontból. Ezen felül a hivatalos game guide is nagyon jó, szépen leírja a küldetések következményeit, úhogy ha egy konkrét kimenetelt akarsz akkor előre tudsz tervezni. Ez a wiki alapján is lehetséges csak kicsit nehezebb kibogozni.
Hajrá hajrá, üdv az F3 addiktok klubjában... -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
littlemole #3050 üzenetére
az aláírásodban lévő konfiggal tolod? milyen op. rendszer alatt? melyik ati cat. van fent?
-
válasz
littlemole #3050 üzenetére
Nem veszik el az ammo javításnál. Egyébként nem tudod úgy üríteni a tárat, mint FO1 és FO2-ben, hogy jobb klikk, kitáraz, és lenyúlod a skulót. Itt, ha loot-olsz egy hullát, akkor van az inventory-jában mondjuk 9 db .44-es magnum golóbis, meg egy .44-es magnum. Tehát ha csak a fegyvert veszed el, akkor a töltény marad, hiába volt nála betárazva.
Én is bele vagyok temetkezve, DC közepén járok épp. Azt mondjuk megfigyeltem, hogy akkor is hatékonyan tudok játszani, ha ittas vagyok, csak az szokott lenni a gond, hogy ha legközelebb leülök játszani, néha nem értem, hogy mi a fészkes fenét keresek éppen ott, és hogy kerültem oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest