Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
válasz
Anonymus X #5197 üzenetére
Az is majdnem ugyan az. És az merre van ha szabad tudni?
szerk
Megvan -
Buster17
addikt
Hali!
Élienes DLC-t csinálom és a Among the Star misszión belül a Gain acces to the upper level of the alien ship feladatnál járok.
Egy ajtón kell átmenni, de valami dekompresszoros terembe vagyok és csak akkor nyílik ki az ajtó ha aktiválom a rendszert, de mielőtt kinyilna az ajtó a fejem az felrobban.
[link]
Itt a linkelt videó ahol járok.Szerk.: Most esik le, kellene egy alien szerkó
Ugye? Hol találok olyat? Mert nem tudom ezeket a nyavalyákat levetkőztetni.
-
Buster17
addikt
Vault 101-be hogy jutok be? valami új passwordot kér.
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Hogy tudom a cipelt súlyt felvinni? Most 240Wg van de az nagyon kevés.
-
Buster17
addikt
Olyankor mi van amikor Magnetonon Moira-hoz kell menni a Craterside Supply-ba,de az ajtó zárva van és nem tudok bemenni.
-
Buster17
addikt
Hali!
Hol tudok venni eladni cuccokat?
-
Buster17
addikt
Na, ez az alvás jót tesz, mert most teljesen másokat mondott a mayor és ki is nyitotta nekem a kaput.
Már bent vagyok a Vault 87-ben. Körbe jártam a fél bázist aztán találkoztam egy mutánsal aki velem van. Meg is lepődtem de legalább törte nekem az utat és feltudtam tankolni lőszerrelMost egy full radioaktív szobánál vagyok ahova bement a "barátom" innen azért má "könnyebb" lesz a játék vagy még fogok ide visszatérni?
Utóbbi biztos...
Köszi még egyszer!
-
Buster17
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4946 üzenetére
Oké majd megpróbálom megint.
Ha mindent jól csináltam már fogja mutatni, hogy a Pennyt kell megmenteni?tigerscorpio
Jó, de konzolon tolom -
Buster17
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4942 üzenetére
Angolul. Nem nagyon.
genndy
Már mindenkivel beszéltem -
Buster17
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4933 üzenetére
Mayor Macreadyvel már csomót beszéltem és eltűnt... szóval a kapun áthaladás kilőve. Joseph-et majd megkeresem. Amúgy a terminálban már voltam, de nem tudtam meg hackelni, mert azt írta, hogy nincs power
-
Buster17
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4927 üzenetére
Hátul nem tudok kimenni.
(Elől beengedtek, de amikor legelsőnek játszottam vele még PC-n akkor nem...) -
Buster17
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4922 üzenetére
Jó tudni. Köszi
Más:
lamplight caverns -ban nem tudok tovább menni a kapun. -
Buster17
addikt
válasz
Antonius1978 #4913 üzenetére
Köszi!
Ez a gyors utazás jó ötlet lehet majd kiprobálom. Hust ettem de szinte semmire sem elég, colat is ittam azok sem adtak túl sok HP-t. Leltáramban nincsen semmi.
Viskit találok egyfolytába az nem tudom mit csinál mert nem nagyon tölti az életem -
Buster17
addikt
Kb a 3. Küldinél jöttem rá, hogy az életet újrakellene tölteni és hát egy lövés és már végem. A metroban lépésenként haladtam. A muzeomnál feljöttem és ott már tényleg végem. Se élet semmi. Sehol sem találtam valami csomagot.
Most ilyenkor mit lehetne csinálni? -
Buster17
addikt
Hali!
Fallout 3 New Vegas-ban a legelején elakdtam. Ott járok amikor kijöttem az első házból ahol kezdtem majd elmentem egy kocsmába és egy csajjal beszéltem. Kiment, követtem még beszéltem vele és ennyi. Nem ír semmit, hogy hova menjek vagy mit csináljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest