- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vagyok egy fanatikus gamer! Utoljára a far cry idejében játszottam sokat! Egyébként lelőttem egy fazont akin volt egy elég frankó szervó páncél és sisak. De nem tudom felvenni mert valami tréninget ír ki pedig az erőm 10-es meg az állóképességem is. Nem tudja esetleg valaki mit kell ahhoz fejleszteni, hogy fel tudjam venni?
-
-
Na most már kezd ez alakulni! Bár igaz ami igaz egy kis csaláshoz folyamodtam. Találtam egy kódot amivel szintet léphetek és szépen feltoltam a fegyverhasználatom 100-as ra. Na így már hatásosabbak a fegyverek. És még így sem könnyű a játék, ha nem figyelek simán kinyírnak szóval szerintem nem vesztette el így sem az értelmét de már azért van némi esélyem is. Azokat az óriás skorpiókat pl. cseszettül nehéz megölni még így is! Ráadásul úgy futnak, hogy szinte gyorsabbak mint én. Ha azok észrevesznek esélyem sem lenne elmenekülni. Shotgunnal így is egy csomót beledurrantottam mire kipurcant.
-
Sziasztok! A játékkal kapcsolatban lenne egy észrevételem és egy kis tanácsra is szükségem lenne. Kezdeném azzal, hogy hosszú idő óta ez az első játék ami le tud kötni. Tudom, hogy már 2 éve megjelent de én most kezdtem el játszani vele mert már jó pár éve meguntam a játékokat és igazából játékra alkalmas pc-m sem nagyon volt mostanában. Szóval a játék remek hangulatú, és nagyon tetszik de kezdek besokallni attól, hogy nincsenek rendes fegyvereim és elég lőszerem sem. Tulajdonképpen hasznavehetetlen a pisztolyom a rám támadó ellenségekkel szemben. A harci késsel még csak csak elbántam az ellenségekkel idáig de most már pl azok a mocsári rejtőzködök vagy mik simán kicsinálnak. Szegény kutyám is megölik egy pillanat alatt. Én értem, hogy ez a játék nem a painkiller féle gyilkolásról szól de azért csak el kelne pár jobb csúzli. Nem is vagyok az a fajta aki csalásokat használ egy játékban mert annak úgy nem sok értelme van, viszont itt gondoltam arra hogy egy összes fegyver cheat vagy sok lőszer stb.azért jól jönne és dobna a hangulaton. Tetszik a game de már kicsit kezdek besokallni attól, hogy ki vagyok baszva a préri közepére egy késsel meg egy hasznavehetetlen pisztollyal aztán hajrá. Esetleg tapasztaltabb fallout-os emberek tudnának tanácsot adni, hogy lehetne jobb fegyverekhez jutni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest