- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vagyok egy fanatikus gamer! Utoljára a far cry idejében játszottam sokat! Egyébként lelőttem egy fazont akin volt egy elég frankó szervó páncél és sisak. De nem tudom felvenni mert valami tréninget ír ki pedig az erőm 10-es meg az állóképességem is. Nem tudja esetleg valaki mit kell ahhoz fejleszteni, hogy fel tudjam venni?
-
-
Na most már kezd ez alakulni! Bár igaz ami igaz egy kis csaláshoz folyamodtam. Találtam egy kódot amivel szintet léphetek és szépen feltoltam a fegyverhasználatom 100-as ra. Na így már hatásosabbak a fegyverek. És még így sem könnyű a játék, ha nem figyelek simán kinyírnak szóval szerintem nem vesztette el így sem az értelmét de már azért van némi esélyem is. Azokat az óriás skorpiókat pl. cseszettül nehéz megölni még így is! Ráadásul úgy futnak, hogy szinte gyorsabbak mint én. Ha azok észrevesznek esélyem sem lenne elmenekülni. Shotgunnal így is egy csomót beledurrantottam mire kipurcant.
-
Sziasztok! A játékkal kapcsolatban lenne egy észrevételem és egy kis tanácsra is szükségem lenne. Kezdeném azzal, hogy hosszú idő óta ez az első játék ami le tud kötni. Tudom, hogy már 2 éve megjelent de én most kezdtem el játszani vele mert már jó pár éve meguntam a játékokat és igazából játékra alkalmas pc-m sem nagyon volt mostanában. Szóval a játék remek hangulatú, és nagyon tetszik de kezdek besokallni attól, hogy nincsenek rendes fegyvereim és elég lőszerem sem. Tulajdonképpen hasznavehetetlen a pisztolyom a rám támadó ellenségekkel szemben. A harci késsel még csak csak elbántam az ellenségekkel idáig de most már pl azok a mocsári rejtőzködök vagy mik simán kicsinálnak. Szegény kutyám is megölik egy pillanat alatt. Én értem, hogy ez a játék nem a painkiller féle gyilkolásról szól de azért csak el kelne pár jobb csúzli. Nem is vagyok az a fajta aki csalásokat használ egy játékban mert annak úgy nem sok értelme van, viszont itt gondoltam arra hogy egy összes fegyver cheat vagy sok lőszer stb.azért jól jönne és dobna a hangulaton. Tetszik a game de már kicsit kezdek besokallni attól, hogy ki vagyok baszva a préri közepére egy késsel meg egy hasznavehetetlen pisztollyal aztán hajrá. Esetleg tapasztaltabb fallout-os emberek tudnának tanácsot adni, hogy lehetne jobb fegyverekhez jutni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest