- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #5179 üzenetére
Megoldva. Csak benéztem egy küldit.
-
attyspocak
aktív tag
Ha az UFO-s kiegészítőt megcsináltam, hogy juthatok hozzá azokhoz a holmikhoz, amiket birtokoltam, mielött beszippantott az UFO ? Pl. a kínai álcázó ruha nagyon kéne!
-
attyspocak
aktív tag
A hozzám hasonlók? TE trollkodtál! Egyetlen betüvel sem utalt rá a kommentjébe, hogy törtel játszana, vagy ilyesmi!
Egy roppant egyszerű kérdést tett fel, amit te rögtön támadtál is!
Akkor hát ki a bumeráng?Ja és ha nem tört exét indítasz, csak simán a gyárit, akkor snincs options! Tehát ennyit a te prejudikációdról!
-
attyspocak
aktív tag
Gratulálok a kommentedhez!
Elárulom, hogy én törtel toltam végig, míg a honosítottat meg nem vettem és biza a törtnél is van options menü. Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna! Igazi forumtrollhoz méltó megnyilvánulás volt!
zsola84: A FalloutLauncher.exe-vel indítsd el a játékot és ott katt az options feliratra.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
szunyika #3481 üzenetére
Nekem az internetben ezek az újítások, mint a twitter és facebook közösségi bigyók nem begyere dolgok. Ilyen kis fórumokat sosem ér (no jó lehet hogy volt rá példa) támadás és igen ritkán használják phisingre is. A facebook és a twitter esetében meg amilyen fiatal a két hely, olyan gyakoriak a visszaélések is.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #3464 üzenetére
Most olvasom, hogy valami eszközt is meg kell találnom a dolog aktiválásához? Nem nagyon tudok ánglius nyelven. Valaki tudja, hogy hol ez a "kit", amit írnak?
-
attyspocak
aktív tag
Köszi az infót!
Azt néztem, hogy már nyáron beindult ez a link, csak nekem nem tűnt fel. Vajom mikor fog belendülni a dolog? Azt olvastam ,hogy mikorra mondták, de betartják majd határidőket?
Más: Leszedtem egy book restoration mod-ot, de nem tudtam rájönni, hogy működik. Valami olyasmit írtak, hogy ragsztó és víz kell, meg lapok, de nem értettem. Van nálam kérón több száz megperzselt, megrongált könyv, van némi csodaragasztóm és vizem, de nem tudom javítani a könyveket.
-
attyspocak
aktív tag
Ezek a vallási fanatikusok a játék veszélyeiről írnak egymás seggét nyalva. Csak azt felejtik el, hogy nincs veszélyesebb ember, mint a fanatikus. Főleg, ha vallási fanatikus!
Szidják sokan a magyar zsarukat, de könyörgöm! Ez a officer Don W. Richards azt írja, többek között hogy : "És Amerika sem esik áldozatául egy nukleáris támadásnak, az Isten nem engedi meg!"
Ez nem ismeri a SCIFI fogalmát? Ez idióta! Persze mit is várhatunk bigott vallásos batptistáktól! -
-
attyspocak
aktív tag
válasz
Kareszovics #2635 üzenetére
Igen ezek már csalások, nem módosítások. Nekem a fegyver modok és a lvl100 mod volt betolva.
-
attyspocak
aktív tag
Pár alkalommal amikor ilyenrő írtatok itt megnéztem indítás elött a data részt és mindíg ki voltak pipálva a kellő modok dlc-k.
Más:
Feltettem az 1,6 javítást és láss csodát minden mentésem eltűnt látszólag. Valakinek van ötlete, hogy miként állíthatóak vissza a mentett állások?
-
attyspocak
aktív tag
Már többször olvastam hogy páran így átírkáltátok az iniket, hogy ne kelljen a data menüben kipipálni mindíg a modokat. Azonban elmondom, hogy én egyszer pipáltam ki az általam használt modokat és dlc-ket és úgy is marad, amíg ki nem szedem a pipát, hiába lépek ki és indítom el ujra a játékot. Egyszóval nem kell kipipálni minden alkalommal.
-
attyspocak
aktív tag
Nos előlről kezdtem a tisztasági terv befejezésétől, így most valóban elindult a Broken Steel. Viszont az első küldetés, hogy beszéljek az izébizével, nem stimm. Abba az alagútba vezet le a küldi detektora, ahonnan kimentettem a tudósokat korábban. Végig megyek és a végén két lezárt ajtóba ütközök. Az egyi khozzáférhetetlen, a másikat valahol máshol kell nyitni. Vagyis ezen az úton nem lehet átjutni.
-
attyspocak
aktív tag
Én csajt toltam és sompojgost.
Csendben halkan, hangtompítos fegyóval lesből. No meg kínai álcaruhában és árnyékoló kalappal.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
Kareszovics #2552 üzenetére
Nem kell velük bajlódni. Be másolod játék főkönyvtárába és az indítás után data klikk, kipipál mod és start.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
Kareszovics #2549 üzenetére
Olvasd vissza ezt a fórumot és megtalálod a megoldást, arra, hogy ne legyen 20-a svagy BS-el 30-as szintkorlát. Kulcsszavak: Nexus portál és mod-ok.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
ész ventura #2538 üzenetére
Nem ott vár. Én pl. a múzeumba találkoztam vele ahol a Ghoulok laknak. Egyszer meg a Linkoln emlékműnél. Akkor lesz a társad, ha a társalgásnál azt kéred tőle. A 87 pedig csak onnan közelíthető meg, ahol egyszer már bementél a Little lamping felől.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #2513 üzenetére
A wikia szerint a citadellában kellett volna ébrednem két héttel a főküldi után, de nem így volt.
-
attyspocak
aktív tag
Valaki tudja már, hogy miként indul a Broken Steel kiegészítő küldetése? Én csak új helyszineket és fegyvereket találtam meg pár új ellenfelet. Küldetést nem kapok sehol.
-
attyspocak
aktív tag
Először a hegedűt adtam oda, majd megkerestem a 92-esben a kotta füzetet. Ezt is oda adtam, de nem kaptam érte fegyvert. Sem a hegedűért. Azóta még egy kottát megkerestem ,de ezt már nem kéri Agatha.
Valaki tudja, hogym iként indul és hol a Broken steel kiegészító küldetése? Mert már kinyírtam egy millió enklávést, de semmi.
-
attyspocak
aktív tag
Valaki tudna segíteni? A 92-es menedékben hol találok kotta papírt?
-
attyspocak
aktív tag
válasz
smithi19 #2464 üzenetére
Pár pillanat és már szedheted is : Fallout3_HU.esp
-
attyspocak
aktív tag
-
attyspocak
aktív tag
Paradise Fallsban felvettem a tiszta üzlet vagy milyne című küldit. A két célszemélyen túl még egy kóborlót is szállítottam, majd miután meg volt a küldi kitakarítottam Paradise Fallst. Azonban Red nem volt sehol. Holott ott kellett volna lennie a rabok között.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
s.s.j.goku #2370 üzenetére
Nem tudom pontosan mire érted a ne száolja az XP-t, de nemekem folyamatosan kiírja az elért XP-t ha ölök, és a folyamtábrán is ott a nyíl, pedig 35 vagok. Igaz én a lvl100 mod-ot használom.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #2365 üzenetére
Igen és ő már rég halott.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
goyslee #2357 üzenetére
Bemész és keresel egy tojás kupacot. Egy ilyen kupacra katt és fel jön máris, hogy be akarode tenni a mittoménmicsodát, amit Moira adott. Aztán menekülés.
Egyébként a ne ölj meg egy leselkedőt sem, csak opcionális. Akkor is sikeres a küldi, ha védekezésképpen kinyírsz párat.
Én először stealth boy-al csináltam meg és sikerült, bár futnom kellett a végén.
A mostani karimmal az első DLC-t toltam végig, mielőtt a sok küldinek neki álltam volna, mert a kínai álcaruha sokat segít.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
s.s.j.goku #2351 üzenetére
Röviden: Azt.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
s.s.j.goku #2349 üzenetére
Én itt a fórumon találtam meg azt az oldalt, ahonnan egy 100-as szintlimit mod leszedhető (és még renfeteg más is).
Azóta azzal játszom és mindkét dlc-t lenyomtam, most 33-as a karim. A főküldinek még a közelében sem vagyok.Ritkán ugyan kifagy a game, de ezt csinálta modok nélkül is.
-
attyspocak
aktív tag
A constantine (vagy milyen) erődnél van egy PC, ami valami rakéta kilövésére alkalmas. Ide tartozik valami küldetés? Mert csak úgy vakon nem lőné ki ezt a ballisztikus rakétát.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
ScouserHUN #2331 üzenetére
De értem!
Nem hülye vagyok, csak tőledf eétérő tapasztalatom van.
Vagyis: Nekem magyar(ított) van és települt rá az angol patch, így fut a the pitt is. Igaz nem magyar, hanem az angolra lett az egy gigás honosítás ráeresztve. -
attyspocak
aktív tag
válasz
ScouserHUN #2329 üzenetére
OFF: Nem akarok a moberátorokat védeni, de annak semmi köze a warez minősítéshez, hogy itthon elérhető-e egy adott termék legálisan! Sőt! Éppen hogy ez a lényeg! Ha nem elérhető legálisan és mégis megszerzed, akkor azt hogy is neveznéd? Mert ugye valami vagy legális, vagy nem az. Olyan nem nagyon látezik, hogy féllegális.
Egyébként regisztráld magad angolként náluk és ennyi! Nem fognak foglalkozni a regisztráció során azzal, hogy te valójában nem vagy ánglius.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #2321 üzenetére
Már rájöttem, a 106-ban lesz, nem a 108-ban.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
sirdond #2306 üzenetére
És ha két NPC nem hajlandó semmit csiálni, holott az egyik ki kéne nyirja a másikat?
Lásd alább:
"Valamint a történeti muzeumban a Ghoulok közt Azurah és a rabszolgája egymással szemben állnak és nem cvsiálnak semmit, miután a rabszolgájának szerződését átvettem és ezt el is mondtam a csávónak. Ez után emlékem szerint meg kéne ölje Azurah-ot. Dave köztársaságában meg az egyik csaj nem adja le a szavazatát, csak mondja és áll az urnánál." -
attyspocak
aktív tag
A készíts egy képet a Licoln emlékműről részküldetést nem tudom megoldani. Ott állok az emlékműnél. A mutánsok és a rabszolgakereskedők halottak. Én meg nyomok egy PrtScn gombot, amivel a képmentés meg van, de nem fogadja el. Hogy lehet ezt a bizonyos fényképet elkészíteni?
Egy korábbi karateremmel már sikerűlt, de nem emlékszem a megoldásra.
Valamint a történeti muzeumban a Ghoulok közt Azurah és a rabszolgája egymással szemben állnak és nem cvsiálnak semmit, miután a rabszolgájának szerződését átvettem és ezt el is mondtam a csávónak. Ez után emlékem szerint meg kéne ölje Azurah-ot. Dave köztársaságában meg az egyik csaj nem adja le a szavazatát, csak mondja és áll az urnánál.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
dangerzone #2192 üzenetére
A ruhák kinézeter nem számít, de van pár ruha, ami plusz tulajdonságokat ad. Pl. rizsporos paróka és a pre-war kalapok is. Illetve a laborköpeny. Stb.
-
attyspocak
aktív tag
Aki kicsit figyelt erre a topic-ra az már tudhatja, hogy van szintkorlátót feloldó mod.
-
-
attyspocak
aktív tag
Van egy Evergreen Mills nevü katlan nem messze Fort Bannistertől. Ebben egy tucat raider őriz egy behemót mutánst és pár szolgát. Ha kinyírom mindegyik raidert és a mutánst akkor sem kapok semmit, sőt a kiszabadított emberek és goulok csak annyit mondanak, hogy hasztalan volt. Nem tud valaki ehhez a helyhez egy küldit? Mármint, hogy valami nagyobb haszonnal járjon a hentelés itt.
-
attyspocak
aktív tag
Végig toltam a kiegészítést. Egy kicsit fura volt, de nem láttam ugyanakkor lebegő fákat. Egy hullát tudtam kifosztani, mielött eltűnt, mert azt közelről nyírtam ki. Egyébként megéri, mert mikor kijöttem egy csomo olyan holmit kaptam, ami onnan származik. Többek között egy távcsöves energia fegyver és kinai álcaruha, ami ha guggolok láthatatlanná tesz.
-
attyspocak
aktív tag
Ha még sosem játszottál egy játékkal, talán a súgúval vagy oktató móddal kell kezdeni.
Itt a TAB segjtségével előhívhatod a pitboy3000 készülékedet, ahol a középső piros gomb almenüjében vannak a fegyverek. Itt választhatsz egyet, illetve ha ebben az almenüben valamelyik F1-2-3 stb gombot hosszabban nyomod, ahhoz a gombhoz tudod rendelni az adott eszközet. A fegyert innentől kezdve már (ha jól emlékszem) hoszabb R nyomással elő tudod venni illetve eltenni.
A pisztoly nem kell a kijutáshoz, de azért hójobb ha van egy a birtokodban.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #1750 üzenetére
Ezt megoldotta, ha kikapcsoltam az összes mod fájl betöltését.
Viszont ha a frissen indított éppen tíz éves kis karim első mentését úgy tölteném be, hogy a modokat megint bekapcsolom, akkor az első karit tölti rá csupaszon.
Asszem tolok egy uninstalt és ujratelepítem
-
attyspocak
aktív tag
Gondoltam teszek rá és kezdek egy uj gamet. Azonban ha a new game kiválasztása után a yes-re kattintok nem történik semmi. Ha meg a legelső mentést töltöm be (escame vault 101) akor még a pitboy-om sem látszik, bár a kezemen van.
-
attyspocak
aktív tag
Egy ideje már nem játszottam a Fallout3-al, de most, hogy megkaptam, és feltelepítettem ezt a kiegészítést, gondoltam egy kicsit ismét kalandozunk a kihalt tájon. Azonban amikor egy régebbi mentést betöltöttem, azt kellett lássam, hogy nincs semmilyen ruhám és fegyverem, illetve semmim, meg, amit magammal vittem. Az a felszerelésem maradt, amit letettem korábban a lakásban. Azt hittem eladogatok pár dolgot, hogy pénzhez jussak, ám Megatronban semelyik kereskedésre hajlandó tagnak nincs pénze.
Milyen szimulációt?
Mert én (bár volt már egy szimulációs rész amin túl vagyok ré) nem kezdtem még el tudtommal semmit, csak betöltöttem egy mentést és semmim sincs.
-
attyspocak
aktív tag
-
attyspocak
aktív tag
Az aknákat egy pár házdól álló kistelepülésen kellene felszedni, miközben egy sniperrel lő réd, illetve az akákra egy tag az egyik rom tetejéről. Dogmeat-et én pl. egy roncstelepen találtam meg. A kettőnek semmi köze nem volt egymáshoz. Sőt, amikor az aknaszedős részhez értem már meg volt Dogmeat.
-
attyspocak
aktív tag
Megjelent a Fallout 3: G.E.C.K. (PC)
Bethesda Fallout 3-szerkesztőjével mindenki megteremtheti a maga poszt-apokaliptikus Édenkertjét.
A Bethesda Softworks kiadta a G.E.C.K.-et, a Fallout 3 hivatalos szerkesztőprogramját. A G.E.C.K. - másnéven Garden of Eden Creator Kit (Édenkert-Teremtő Csomag) - lehetővé teszi, hogy a Fallout 3-közösség kedve szerint alakíthassa és bővíthesse a játékot.A felhasználók minden, a játékban fellelhető tartalmat szabadon használhatnak, szerkeszthetnek, vagy éppen újakat is létrehozhatnak; ebbe beleértendő a területek, városok és helyszínek szabad kezet biztosító testreszabása, a saját dialógusok írása, valamint az új karakterek, fegyverek és szörnyek teremtésének lehetősége.
A G.E.C.K. megjelenésével szimultán a Bethesda megnyitotta a G.E.C.K. Wiki-t, ami hasznos tanácsokkal segíti az editor használatát. A G.E.C.K. letöltéséhez
-
attyspocak
aktív tag
Hiányozni fogsz!
-
attyspocak
aktív tag
válasz
fiATHaLON #1208 üzenetére
Nem akarok senkit megséreteni, de a körökre osztott stratégiából hiányzik a gyors döntésekre szorítkozás adta plusz izgalom. em kell hirtelen döntéseket hozni, mert az ember nyugodtan fontolgathatja a lépéseit, variálhatja a verziókat, ami ugyi a valóságban koránt sincs így.
-
attyspocak
aktív tag
Kiadják a "Fallout 0 The beginnings" című gamet:
-
attyspocak
aktív tag
válasz
katt777 #1075 üzenetére
Gratulálok, hogy megértetted a kérdésemben az enyhe célzást. Vagy mégsem, hogy vissza replikázol az Oblivionnal? Én pont ezért hoztam példának, mert ennyire valós és szabad pálya az is csupán. Nem is értem minek játszol a F3-al, hiszen neked semi nem tetszik benne.
Egyébként az általad említett helyen - mint azt jelezték mások is - könnyen tovább lehet jutni konzolparancs nélkül.
Nos részemről a veled való vita . mivel már teljesen nem ide illó módon politikát is vittél bele - befejezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest