- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Sziasztok
Igazából nekem a Fallout első részével lenne gondom, de a topicja elég kihalt, remélem itt is kapok választ/megoldást. Gondoltam újra nekiállok a játéknak és végigtolom,viszont nem igazán hajlandó elindulni, bejön egy pillanat erejéig egy "stand by" feliratos kép (bár ez lehet valami videó lenne, már nem emlékszem), aztán visszadob az asztalra és ennyi. Valaki találkozott már ezzel, van rá valami megoldás? A játék eredeti(újságmelléklet) és a legfrissebb patch is felkerült, xp-t használok és próbáltam mindenféle kompatibilitást állítani de így sem megy. Vagy már nagyon új lenne neki a gép? -
bozont
veterán
válasz
attyspocak #915 üzenetére
Nekem az ffdshow miatt csinálta, mióta letiltottam egyszer sem lépett ki. Sőt, még a másik problémám sem jött elő, ami más játéknál szinte mindig. Nincs ez olyan rosszul megírva.
-
bozont
veterán
Ott van az a konzol ahol a csaj elbarikádozta magát, egy asztalon és a lift is ott lesz a padlóban. Amit te találtál az egy másik lift, onnan majd talán visszafelé tudsz jönni (attól függ hogyan szerzed meg a függ. nyilatkozatot
). Nekem már csak tintát kéne szereznem, de sehol sem találok.
-
bozont
veterán
Annál a questnél, amikor Rivet City történelmét kell felkutatni át kéne mennem a hajó leszakadt végébe, de az ajtó kinyitásához kicsi a lockpick-em. Van valami másik út a bejutáshoz?
-
bozont
veterán
Ha már a lim-lomnál tartunk, a "pre-war book"-kat ájánlom tegyétek el, xp + 100caps/db lesz az értéke később. Ez főleg arra vonatkozik, aki hatástalanította a bombát Megatonnál.
-
bozont
veterán
Hol tudom megtanulni a power armor használatát?
-
bozont
veterán
Oh tényleg, valamiért arra nem is néztem szét, miután beszéltem a ghoullal el is mentem onnan.
mod.: A hangyás kérdésre, van ott egy metró állomás, Marigold station. Oda kell lemenni, ott van a fészek.
Viszont ha már itt tartunk, találtam ott egy hangfelvételt egy csontváz mellett. Valami kulcsról beszél, meg egy csomagról valahol egy széfben. Ha jól vettem ki a kulcsot valahol egy női wc-ben rejtette el, a széf meg egy szobában van ami előtt villog egy lámpa. Pontosan hol találom ezeket? Egyáltalán jól értettem a dolgokat? -
bozont
veterán
Sziasztok
Van egy mellékküldetés, Megatonban egy nő megkér hogy vigyem el a családjának a levelét. Mikor megérkezem a helyre kiderül hogy mi van és meg kéne keresni a "Family" bandát vagy mit. Kapok 3 lehetséges helyszínt, de nem találom őket. Merre tovább, van valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest