- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attyspocak
aktív tag
válasz
ScouserHUN #2331 üzenetére
De értem!
Nem hülye vagyok, csak tőledf eétérő tapasztalatom van.
Vagyis: Nekem magyar(ított) van és települt rá az angol patch, így fut a the pitt is. Igaz nem magyar, hanem az angolra lett az egy gigás honosítás ráeresztve. -
attyspocak
aktív tag
válasz
ScouserHUN #2329 üzenetére
OFF: Nem akarok a moberátorokat védeni, de annak semmi köze a warez minősítéshez, hogy itthon elérhető-e egy adott termék legálisan! Sőt! Éppen hogy ez a lényeg! Ha nem elérhető legálisan és mégis megszerzed, akkor azt hogy is neveznéd? Mert ugye valami vagy legális, vagy nem az. Olyan nem nagyon látezik, hogy féllegális.
Egyébként regisztráld magad angolként náluk és ennyi! Nem fognak foglalkozni a regisztráció során azzal, hogy te valójában nem vagy ánglius.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
ScouserHUN #1834 üzenetére
Még jó hogy angolul van meg
....
-
horvathkrisz
addikt
válasz
ScouserHUN #1831 üzenetére
már patchelve van a magyar verzió gyárilag?
-
frame>24
addikt
válasz
ScouserHUN #1758 üzenetére
-
changbácsi
tag
válasz
ScouserHUN #1613 üzenetére
köszi!
Megpróbálom én is azt a frém limiter es progit akkor.
-
Gregorius
őstag
válasz
ScouserHUN #1613 üzenetére
Ha tényleg magasabb szintre mehetnél, akkor több skill-t tudnál kimaximalizálni, egyszóval nem lehetne annyi féle karaktert létrehozni, ergo növeli a játék újrajátszhatóságát.
Tök mindegy. A skilleket ki tudod maxolni level cap ide vagy oda (valahol pár száz oldallal ezelőtt írtam erről egy fejtegetést). Amit nem tudsz csontra kimaxolni, azok a statok (S.P.E.C.I.A.L.) - bár ezek egy-két dialog opciótól eltekintve nem befolyásolják lényegesen a játékmenetet és tárgyakkal lehet boostolni - illetve a perkek. Az újrajátszhatóságról viszont kétségeim vannak figyelembe véve, hogy egy normál végigjátszás is meglehetősen sok repetitív feladatot tartalmaz, ha az ember nem akar fél óra alatt túllenni a fő szálon. -
válasz
ScouserHUN #1595 üzenetére
VLC van fenn, nem használok semmien codec pack-ot. De, mint írtam, ha az eredeti CD helyett crack-kel indítom, semmiféle fagyás nem tapasztalható. Ami ugye egy vicc.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
ScouserHUN #1595 üzenetére
Nekem codec se kell hozzá, és kettőt nem tudok lépni,
kipenderít az asztalra.
Kicsit összekaphatná magát ez a Bethesda.
A legjobb hangulatú játékokat hozzák ki,
de fagyogat teljesen indokolatlanul,
befejezni a játékosoknak kell, ők meg bólogatnak:
ugye de finom ez a moddingolható játékrendszer!
Inkább lenne kevésbé lego, de ne omlana nyakra-faszra.Alap-full grafikai beállításokkal meg inkább nem fogom nyomni, mert
az botrány, ahogy kinéz.
Na, mindegy csak a csalódottság beszél belőlem.
Bedobok egy Nuka-Colát, aztán holnap rájövök mitől fagy. -
Mr.Gettoman
tag
válasz
ScouserHUN #1584 üzenetére
ez olyan freddy-s lett egy pöppet..
-
katt777
félisten
válasz
ScouserHUN #799 üzenetére
Csak a látvány kedvéért próbáld ki.
Viszont elakadtam: az archívumból el kéne hozni a függ. nyil.-ot, a csaj mondja is, hogy meghackelte a computert, meg a jelszót, de a lifthez vezető ajtónál nincs computer, csak zárva van, és kulcs kell neki, egyébiránt már keresztül-kasul bejártam az egész épületet. Elárulja valaki a megoldást?
-
katt777
félisten
válasz
ScouserHUN #797 üzenetére
Írd már át az uGrids-et 9-re...
HDR, élelmosás 8X és AF 16X megvan? Mert én azt vettem észre, hogy ha nem a launcherből indítottam a játékot, akkor nem volt meg. -
katt777
félisten
válasz
ScouserHUN #795 üzenetére
Én ki szoktam hagyni a manualt, hogy erőt próbálóbb legyen a gama, no meg a haverom csak a lemezt hozta el, az fért a zsebébe a mocin.
Ha max grafikán tolod, nincs 40-60FPS-ed (legalábbis kint), főleg nem egy kihajtatlan 4850-nel. Persze én nem csak a grafikát toltam maxra, hanem a megjelenítési távolságot is 9-re tettem .ini fájlból, mert azért a látványért megéri, ahogy végiglátsz a világon a távoli ködig.
A képfrissítés gyorsulása mindig a grafika rovására megy.
Most akkor Szombathely vagy Szombathelx?|UPP|Noc: No, akkor azt figyelmetlenül olvastam el, mert asztem, hogy menni fog az még, ahogy Oblivionban is ment.
-
katt777
félisten
válasz
ScouserHUN #678 üzenetére
A realitás elvárásának semmi köze az FPS-ekhez, azok között is akad éppen elég szemét.
Lényegében a valóságban egy pontos fejlövés halált okoz védetlen célpontra, ezért akár egy FPS, akár egy RPG nem így működik, akkor csal.
ScouserHUN: Havernak hozták kintről. Kölcsönbe van, én majd veszem a magyart dec-ben.
Viszont +1-re figyelmeztetnék: megnéztem egy "letöltött" verziót, és abba be van építve a nodvd fix, mert a launcher-e ugyanaz, mint a letölthető javítás (mellesleg ezeket én is felteszem minden megvásárolt játékra, megkímélendő magamat a gyári vírusok miatti szívástól, illetve a lemezt és a meghajtómat a károsodástól). Azaz akinek warezolt verziója van, nagy eséllyel ezért nem tudja patchelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest