- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Írtam egy naprakész modlistát azokkal a modokkal, amik nélkül nem állnék neki újra a játéknak.
-
gyimger
őstag
Befejezitek a warez témát?
-
gyimger
őstag
A "Fallout 3 Anniversary Edition", ami a New Vegas óta a legjobb dolog lehetett volna, komolyan a Fallout Shelter 3. évfordulójának PS4-es és Switches megjelenésére utalt?
-
gyimger
őstag
válasz
gyimger #5749 üzenetére
Közben megtaláltam, amire emlékeztem, de jó régi hozzászólás, azóta tudom, hogy van, amit hozzáadtam és van, amit már nem használok azóta.
-
-
gyimger
őstag
válasz
hubai38 #5736 üzenetére
Egyelőre nem tudni róla semmit, a Nintendo E3-as listáján szerepel az idén 10 éves FO3. Vagy egy Switch kiadás, vagy jön egy felújított változat mindenre. Reméljük az utóbbit.
-
gyimger
őstag
-
gyimger
őstag
-
gyimger
őstag
Szerintem külön venné, bár nekem csak a GOTY van meg, de a listában a neve is más (Fallout 3 - Game of the Year Edition). És igen, érdemes. Ezek mind egy-egy küldetéssorozatot (fő- és mellékküldetéseket) adnak a játékhoz, az azokkal járó extra fegyverekkel és tárgyakkal. A Brotherhood of Steel kiegészítő a főtörténetet viszi tovább, tehát nem ér véget a játék, amikor befejezed az alapot.
-
gyimger
őstag
válasz
hubai38 #5672 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. A negatív karma nem feltétlen jár Roy és bandája megöléséért, hiszen ha összeszólalkozol velük és megtámadnak, nincs levonás. Ha meggyőzöd a népeket, hogy jöhessenek, az pozitív karmát jelent, de ha kinyírod a lakókat, az negatív (persze máshogy is megritkíthatók, pl. szerelmes levél). A kérdésre válaszolva, ha egyszer nem sikerült őket meggyőzni, akkor lehet, hogy már nem is lesz rá lehetőség.
De mivel ez a küldetés többnyire ütközik a You Gotta Shoot 'Em in the Head mellékküldetéssel, én átgondolnám, mit csinálok.
-
gyimger
őstag
válasz
bendi806 #5655 üzenetére
Én szerintem csak ezeket használtam, de még keresek, hátha ez csak egy kezdetleges lista:
Fallout3_HighDefinitionPack
NMCs Texture Pack
Fellout
URWLRain_v6
UHQ Terrain Overhaul v2
Flora Overhaul Dead Edition v13C
HiRes Weapons v3_1
Vandr HD Creatures
Ghoul retexture
Enhanced Blood Textures -
gyimger
őstag
válasz
#17954112 #5629 üzenetére
Szerintem fogj egy tisztán telepített FO3-at.
Telepíts NMM-t. Az NMC egyik fájlját, mondjuk a performance packot megnyitod NMM-ben, aztán zöld pipával aktiválod. Ki fogja írni, amikor aktiválódott. Achiveinv-en legyen pipa. Ha nem működik így, akkor nem tudom, mi van ott. -
gyimger
őstag
válasz
#17954112 #5627 üzenetére
Állítsd be újra az archive-ot, és csinálj egy képet a Stop tábláról!
Az ENB biztos, nincs bekapcsolva.
Csak azok kerülnek be a Datába, amik olyan fájltípust használnak, pl. .esp.
Az enb legtöbb esetben annyiból áll, hogy leszeded a Fallouthoz tartozó fájlokat (tulképp alapprogram) a honlapjukról és rámásolod a Nexusról letöltött fájlokat (ami tulképp beállítás az alapprogramhoz). -
gyimger
őstag
válasz
#17954112 #5613 üzenetére
Van egy jó leírás a Nexusos oldalon (6510). Az alapján csináltam és működött.
1) Make Fallout 3 'large address aware using this utility.
a) make a back up copy of 'Fallout 3.exe'.
b) put Fallout3.exe in the '3GB enabler' folder
c) double click 'START.BAT'
d) follow the instruction in the command window
e) once made 'large Address aware', return the fallout3.exe to your game folder.
If you are using a 64 Bit operating system (xp, Vista or Windows 7), you are Done! -
gyimger
őstag
válasz
#17954112 #5605 üzenetére
A 4gb enabler most Large Address Aware Enabler néven fut.
A Windowed nem fontos. Annyit csinál, hogy ablakban indítod a játékot, amit ez a progi kihúz teljes "borderless" képernyőre. Alt+Tab-tól meg hasonlóktól nem omlik össze a játék.
Az Archiveinvalidation a programban a beállítások között lesz, talán egy fogaskerék alatt. (Jelenleg nincs fent, tegnap volt Windows reinstall...)
Egyébként piszok egyszerű. Én a legnagyobb, a legtöbbet befolyásoló modokat tenném fel először. A Te listádból például:
1 - NMC
2 - Flora
Ki fogja írni, hogy ezt meg azt az NMC mod már használja, és engeded-e a Florának, hogy felülírja. Megengedheted, hogy hagyjon ki mindent, amit az NMC használ, vagy írjon felül mindent, ami NMC. Írja csak felül nyugodtan.
3 - HD Weapons
Nem hiszem, hogy ütközne a korábbiakkal, de ha igen, írja csak felül. Erre specializálódott mod jobb.
És így tovább.
ENB-nek Midhrastic, Realism, Chromatic Melancholy... válassz! -
gyimger
őstag
válasz
#17954112 #5603 üzenetére
Szerintem nem fog neked kelleni a GFWL tiltás Steames játéknál
.
Én nem is használtam, csak a 4GB patchert, és a windowed full screen-t, ami ebbe a kategóriába tartozik. Néhány játék igényli például a FOSE-t, abból is lehet indítani a játékot (ez szerintem párosítható a Windoweddel), és a legfontosabb, ha azt akarod, hogy az NMC, a Flora és a HD fegyverek működjenek is, hogy az NMM-ben bekapcsolod az Archiveinvalidation-t! Azon mindig legyen pipa! Nekem volt olyan, hogy textúra mod telepítése után ki kellett kapcsolni, majd vissza. -
gyimger
őstag
válasz
#17954112 #5601 üzenetére
Én nagyon szívesen segítek, ha elmondod, miben kell.
Én évi párszor frissítem a mod-tárházam, mindig szeretem letölteni és tárolni a legjobbakat (sok nincs is már fenn belőlük a Nexuson). Ezek közül csak az animációkat nem használom, mert azzal nincs bajom, a többi alap minden telepítésnél. Először is, ne A Fallout Mod Managert használd, hanem a Nexust. Ebben van az a funkció, ami mondjuk felülírásnál elmondja, ha egy másik már használja ezt a textúrát és eldöntheted, melyik mod változtassa meg pl. a fák kinézetét, az NMC vagy a Flora.
Játékmenetet befolyásoló modokból én sem használok sokat, de ha igen, csak lore-barát dolgokat.
Miben segítsek? -
gyimger
őstag
válasz
[Prolixus] #5539 üzenetére
A BOSS, ha jól tudom, a modsorrendért felelős, hogy ne akadjon össze. Ezt kihagyhatod, ha következetes vagy. A FOSE-t csak pár mod igényli, ez ha jól emlékszem, egy indító fájl, ami megkerüli az .exét. Fallout Mod Manager helyett én a Nexus Mod Managert használom. A többiről meg nem hallottam, nem használom pl. az FO3editet. Az ArchiveInvalidation-t be tudod kapcsolni a NMM-ben, és olyan lehetőség is van benne, hogy "start with FOSE". Én nem tudok írni ilyen step-by-step útmutatót, mert most nincs fenn egyik sem. Hasraütésre annyit tudok javasolni, hogy telepítsd a NMM-t, telepítsd vele a kívánt modokat, a FOSE-t másold be a játék mappájába, aztán NMM-ben indítsd FOSE-zal.
-
gyimger
őstag
A modok telepítésénél a sorrend a lényeg. Tény, hogy előbb-utóbb megadja magát, de odafigyeléssel megoldható. Én írtam egy listát kicsit fentebb, én hogy játszom, mikkel. Ebben a sorrendben telepítettem őket és szinte csak vanilla extrákat, szóval semmi lore-tól eltérőt (modern fegyverek, modern zene, új ruházat vagy én kicsi pónim az égen), egy kis plusszal, ami szerintem még belefért volna az eredetibe.
A modok nevei alapján biztos, hogy rájuk találsz Nexuson. -
gyimger
őstag
válasz
nszabolcs94 #5529 üzenetére
A nevében nincs benne, de a DLC részben ott van egy rakás kiegészítő.
-
gyimger
őstag
Ha már kérdezték, akkor írtam egy listát, én miket használok a játékhoz. Próbáltam a vanilla-közeli modokat használni, semmi plusz fegyver, ellen, épület, földrész, stb. csak újratextúrázott vagy ésszerű és hasznos dolgokat. Itt egy lista:
Grafika:
Fallout3_HighDefinitionPack_v1.00
NMCs Texture Pack Performance Pack SINGLE FILE FOR NMM-12056-1-0
Fellout 1_21R2-2672
Fellout-1_23-2672
DLC Support-2672
URWLRain_v6
URWLRain_DLCs
UHQ Terrain Overhaul v2-19799-2-0
Flora Overhaul Dead Edition v13C-19864-1-3C
HiRes Weapons v3_1-481
Vandr HD Creatures-18500-1-0
Ghoul retexture-18681-1-1
Enhanced Blood Textures-101-2-22bGameplay:
AS-R_3-0-1784
fallout_3_Owned_2-6-1516
SWModel590610mmPistolReplacer-18786-1
AmmoWeight-611
DAV_ammoweight-4049
Weapon Mod Kits
WMK Broken Steel Compatibility Patch
WMK Mothership Zeta Compatibility Patch
WMK Operation Anchorage Compatibility Patch
WMK Point Lookout Compatibility Patch
WMK The Pitt Compatibility Patch
ACE 2-0-85
Repair Rethought Reborn Updated-7351
Sensible Dismemberment Lite.esp
Realistic Weapons Damages-7865
Persistent Skill Books v061-1759
RI_Core.bsa
RI_Core.esm
RI_PNAnchorage.esp
RI_PNeeds2S.esp
Master of Disguise
Master of Disguise - Ant Pheromone Disguise
Master of Disguise - Disguises Always Work
Master of Disguise - DLC All
Master of Disguise - Friends and Allies
Master of Disguise - Friends and Foes
Ambient Wasteland 2 WAV edition-12602
Ambient Wasteland 2 Wav Patch-12602
Improved Sounds FX v13-627
Power Armor Footstep SFX v1-2-1287
Arwen_VisionFX_v1p1-9558
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest