- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hunork
veterán
Lemaradt: Deus Ex: kifejezetten az ELSŐ részre gondoltam, nem írtam oda. Ez is GOTY volt annak idején, totál F3, csak cyber-punk világban, hihetetlen jó zenékkel. Most nem tudom fejből, de eredeti gamma esetén a megfelelő patch után feltehető egy grafikai MOD, ami mindent feljavít, és van hozzá magyarosítás! Ajánlani tudom!
-
Hunork
veterán
Igen, igen, a STALKER kimaradt, pedig most szedtem le a Misery Mod 2.0-t!
Nem is tudom, miért felejtettem el! De így utólag is, a harmadik hely a STALKER Trilógiáé!
A másik kérdés, az ominózus Tűzlándzsa... hát, igen, ha meglesz, jó, ha nem, nem baj, a Blaster iszonyat, és hála pár tippnek, meg egy véletlennek, van egy csomó skuló hozzá!
Amúgy bódottá van: tegnap a GOTY tulajdonosa lettem, no meg befigyelt a Return to Castle Wolfenstein is!
És szépen bevette a sima mentést, már hipp-hopp 5 új küldetésem lett, pedig csak 10 métert tettem meg a pusztában! Úgyhogy elmélyülök ismételten! Alleluja!Ryder62: jaja!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Wut?
Nálam 12EUR-ra írja mindkettőt.
Pedig 5 EUR-ért bezsákoltam volna őket.Szerk.: Áh, gondolom flash sale-ben volt, buktam.
Szerk2.: Nyári vásárt tudom, de nem szoktam nézegetni naponta. Tulajdonképpen nem létfontosságú, itt ül a polcon mindkettőből a gyűjtői, de ilyen pici pénzért megvettem volna őket PC-re is. -
Antonius1978
addikt
Nem erzem olyan konnyunek, mert csoportos tamadas meg tud izzasztani, es neha csakazertbol is vadaszpuskat, meg pisztolyt hasznalok, hogy ne tudjam olyan konnyen leloni az ellent.
Ha vegigjatszom, akkor utanna talan probabol felteszem, az altalad javasolt modokat PEL.
Mennyire neheziti meg a jatekot ? A celom most nem az, hogy 1 hetig jatszodjak 1 kuldetessel, mert olyan nehez megolni az ellenfeleket, hanem az, hogy minden helyet bejarjak, amit az elozo jatekban elmulasztottam...
Mondjuk megvan a mentes, lehet hogy be tudnam tolteni a regi allast is, de akarok picitt szorakozni megintA tapasztalati pont lassitas nem kell, jo hogy szintet lepunk, mert tobb eletet kapunk, nem tudnak olyan konnyen kinyirni minket...
Tigerscorpio, nincs mit.Azert irjunk meg ide, mert szorakoztato hallgatni - olvasni - mas elmenyeit is
-
Antonius1978
addikt
Tevedes, en nem az altalanos alien loszerre gondoltam, hanem egy egyedi alien pisztoly loszerere.
Csak mar elfeledtem a nevet, de ime 1 video rola :http://www.youtube.com/watch?v=ipN2oa6V7ls
Nem vagom be ide a sok meset, magyarazo szoveget, el tudjatok olvasni a video alatt.
Amint latjatok, a video keszitoje kb 20-30 loszert talalt hozza - nem neztem vegig.
Nos a Mothership Zetan ossze lehet szedni hozza vagy 180-200 loszert, en ha jol emlekszem az egesz Falloutban+Zeta 212 loszert talaltam.Ez valtozo ugy tudom, van amikor kevesebbet, van amikor tobbet lehet picivel osszeszedni.Huha, ez aztan szep kis jegyzek. Ennyi mindent en nem fogok feltenni, az tuti.Valami olyan kellene, mint pl a Stalkerben az ENOT mod, ami + kuldeteseket ad.A fegyver modok az ok, de mi a fenenek annyi fegyver, mar igy sem tudok valasztani, hogy melyiket hasznaljam
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszönöm, tisztában vagyok az alternatívákkal, de ez eleve nem is volt kérdés.
Annyi történt, hogy beírtam egy friss hírt, erre jönnek itt mindenféle YouTube-os hozzászólások, amiben olyan dolgokat akarnak megmagyarázni, amiket én nem kérdeztem és nem állítottam. Igen, az ilyentől fel szoktam kapni a vizet, mert ki a fenét érdekel? Ki kérdezte?
Mindegy, túl van ragozva ez az egész, mindenki hallgassa a zenét úgy, ahogy akarja, néhányaknak azért átjött az információ.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Tényleg ilyen nehéz megérteni? "Én meg szoktam venni azokat a zenéket, amiket szeretek, ha van rá lehetőségem. És most van."
De én kérek elnézést, hogy postoltam egy ontopik hírt, legközelebb nem fordul elő, sokkal izgalmasabb a modokkal baszkodást meg a "jaj nem fut a FO3" hozzászólásokat olvasni tonnaszám. Az eszem megáll, komolyan.
-
HaaS
addikt
Én FOOK-oltam eddig, hasonló a kettő, szerintem maradok annál. XP-n nem volt gond. Az unoff patch-csel sem, természetesen.
Igazából fiA unszolására kezdtem bele a modolásba, de őszintén szólva inkább játszok, minthogy folyton a modok után olvasgassak, meg rakosgassam őket. Szerencsére a nehezét ő elintézte, nekem már csak a játék maradt
!
-
HaaS
addikt
Már linkeltem az előbb.
Nála talán nem volt AmmoWeight, ami kellemes nehezítés, jóval reálisabb... meg nálam vannak Weapon Modkitek is, mindig szerettem szerelgetni. Van hátránya is, szóval ésszel kell csinálni, szintén kellemes.
szerk: tényleg, a rohanás az külön mod volt, vagy benne van valamelyikben?
-
HaaS
addikt
A gyógyításra specializálódást írtam, hogy ne túlozd el... bár kellett kveszthez is... na mindegy,
Igen, ez karakter módosítás. Mi a tapasztalatból vettünk vissza... én asszem 50 vagy 25%-on játszottam, passz.
Jól látod, itt lehet csalni... vagy nehezíteni. Én nem bántanám. Az a 3 könyves szkillpont, ezaz, az érdekel... a bobbis konvertálás meg nagyon nem. Azért fejlődjünk már
!
-
PeL
addikt
A felvehető Bobbleheadeket is módosította a mod: A S.P.E.C.I.A.L.-ost ha felveszed akkor választhatsz hogy melyik statodból áldozol be egyet azért hogy az adott statot amihez a Bobblehead tartozik növeld. Tehát nem kapsz bónusz pontot hanem egy másik pontodat konvertálhatod át, de választhatod azt hogy nem módosítasz, akkor csak elrakja a bábut a karakter. A Skilles Bobblehead meg +10 helyett csak +5 skill pontot ad már. A könyvek szintén módosultak, 3 könyvet kell megtalálni 1-1 kategóriából és akkor ad egy új perket a skill pont helyett, így garantált hogy elkerüld az all skill 100 karaktert
Sőt azt is be lehet állítani hogy szintenként az INT hány extra skill pontot adjon, alapbeállításnál ez minden 2 INT után +1 skill point. De vissza lehet állítani vanilla-ra 1:1 vagy még szemetebbre (3 INT = 1 skill point)
az FWE mod magában olyan szinten átszabja a játék megszokott szabályait mintha egy teljesen új játékot kapnál... Érdemes átolvasni a mod honlapján a feature listát. Nem kicsi...
-
HaaS
addikt
Azért ne túlozd el
!
Szerintem a sneak a legfontosabb... olyan kritikálokat lehet nyomni, hogy félelmetes. Ráadásul a túlélési esélyed is igencsak megnő.
Nálam erőre nem jutott, tán hármas volt asszem. Nézem a régi gépet, de nem találom a kimentett állásomat, márpedig teljesen újra nem kezdem, az tökéletesen formált karakter volt, ráadásul minden (értsd _minden_) cuccból tároltam el egyet, 100%-ra repairelve.
Szóval túlélésre sneak, támadásra ami jól esik, de az explosive-ot nem hagynám ki... nálam az intelligencia volt azonnal maxon.
Az a végén az szkillpont újraelosztás. Karakter regen. Ha jól emlékszem érdekes volt, mert léptem egy szintet bent, perkeltem, aztán a változtatatások után már nem is lett volna elérhető az a perk, én meg úgy vágtam neki a nagyvilágnak
.
-
HaaS
addikt
Akkor sziinte tökugyanazok akkor a beállításaid.
Igen, ez nem dara... minden komolyabb harc aknák lerakásával kezdődik és grántokkal indul be... esetleg még némi buff... talonoknál főleg, ott mindent benyomtam, ami létezett, úgyis ki tudom gyógyítani magam.
Kiállni a pusztába lövöldözni, az nem megy. Itt tökegyedül vagy, csapatok ellen. Érezhető is erősen, nincs gadlájk érzés... taktikázni kell. A gránát is nagyon jó dolog, ha megtanulja jól használni őket az ember. Tuti rájössz, nem egy nagy vaszisztdasz.Igen, a gumicsöveket hordozni kell, nincs kérdés. Azzal perkkel tán felére csökkent a végtag heal ideje, már nem emlékszem pontosan, de abszolúte elég volt.
Ne akarj még szupermutánst ölni
!
A stimpack szrra sem jó egyébként sem, alig healel, így igaz.... töltényt meg venni kell, nincs mese.
Pedig enni kell. Mondom, vannak nagyon jó kaják, de persze a java az valóban túl aktív.DCinteriors néhány épületbe enged be, amelyek egyébként zárva lennének, nagyon szép munka. Semmi extra, nem akad semmivel.
szerk: Jameg! evésre inni kell! Figyelted a tejet?
-
HaaS
addikt
Az alapbeállítások jók... fiA bedurvított, de nagyon szenvedett vele, inkább csak sütkérezett a napon
!
Olyan 4200. háesz után kezdtünk el szarrámodolva játszani, ott van sok tipp modoláshoz is.Arra emlékszem nagyon, mikor ki kellett szabadítani valakiket a rendőrségről. Na ott például csak az épületben mertem mutánst ölni, a kinti terepen esélytelen voltam, na meg volt kint egy főnök. Három ötkilós hómméd aknára rálépett és jött tovább, nó problemó, valami harmada-fele ment le... szóval tökesélytelen. Merthogy nem volt egyedül. Itt is meg kellett várni bent az éjszakát, aztán a sötétben kimentem, megnéztem melyik kijáraton tudom kihozni a két delikvenst anélkül, hogy széttépnének bennünket... szóval végül sikerült, de az kemény volt, tényleg.
-
HaaS
addikt
Valahol megvan, hogy mielyen beállításokkal játszottam, ha jól vélekszem, toltam még egy kicsit rajta. A kaja ad hápét, már alapból is, de az új mosztákkal pláne.
Mi fiA-val futottunk. Sokat. Nagyon sokat... pláne, hogy én már nem először játszottam, és egyből mentem a plusz intelligenciás bobbiheadért, mielőtt szétnéztem volna bárhol.
Full sneak, éjszaka mászkálás, nappal rejtőzködés... odaértem! Ha volt a közelben bármi neutrál, katona vagy kereskedő, bármi, akkor azonnal pulloztam rá a mobokat, aztán szedtem fel a fegyverüket.. ketten már volt esélyünk... megkeresem a beállításokat, pill.
Nekem elég hamar volt medikál perkem, már nem tudom mi, de jól jött, mert tán adott a kritikálhoz az anatómiai szaktudás... azzal meg nem volt gondom a végtagokkal.
-
HaaS
addikt
Nem tenném... már a kikapcsolást Nagyon jót tesz a játéknak a sok fájdalom. A végtagsebződések megoldhatók, nem olyan nagyon vészes, a HP meg rendben van, csak itt sokkal többet kell húst enni... mindegy milyet. Radioaktív kaja az van bőven, azt meg le tudod vezetni otthon, vagy iszol rá egy kupával a pusztán.
-
-
Antonius1978
addikt
En peldaul nem untam meg soha,nekem tetszett az a hatalmas bejarhato terulet, na + a kiegeszitok is, kivetel az, amikor a folyon kell gozhajoval leutazni, mert azt meg nem jatszodtam, epp emiatt akarom ujra feltenni hogy azt is jatszodjam vegig, es peldaul nem juttam el a terkep jobb also sarkaba teljesen, ott ahol a jo fiuk vannak, ahol le tudod adni a banditak fuleit, ha jol emlekszem...
A jatek valoban lebilincselo, mert kivancsi vagy, hogy milyen uj helyet talalsz, es az uj helyen meg vajon mit ? Ilyen szempontbol sokkal bovebb meg reszletesebb a jatek mint a Stalker.
Es egesz mas a hangulata, ami arnyalatnyival jobban tetszik mint a Stalker.Nagyjabol, a ket jatek egy szinten van nalam, nem is tudnek mondani olyan lovoldozos jatekot, ami jobban tetszett volna mint a Stalker + Fo3 (pedig sokkal jatszodtam idaig).
Mondjuk a kuldetesek sokasaga es valtozatossaga miatt az FO3 picitt elorebb van mint a Stalker, ez az igazsag.Amugy mindket jateknak van egy egyedi hangulata, azert tetszenek annyira
-
GypsFulvus2
őstag
Én ezeket használtam anno, amiket még fiaAthaLON javasolt. Nagyságrendekkel megnövelték a kihívás szintjét. Éjszaka alig láttam valamit a sötétben, meg olyan szörnyek császkáltak, amelyek még 25. szinten is két ütéssel kinyírtak, csillió új fegyver modifikációk stb. Nekem tettszett így
Pár hsz-el előtte van egy load order is.
-
axwel18
senior tag
Az lesz a végén bár mondjuk most úgyis újratelepítem a Windows-t és akkor megpróbálom friss windows-al úgy hogy nem telepítek fel se daemont se nerot. Állítólag azok miatt sz@rakodik de majd kiderül. Hát most elment a kedvem az eredeti játékok vásárlásától de a Diablo 3-at még azért megveszem és befejeztem. Köszi mindenkinek a tippet.
-
Ryder62
őstag
Erről Moira küldijei jutottak eszembe, hogy ott lehet hazudni neki, vagy meggyőzni hogy ugye ne kelljen megcsinálni a küldit de így ennek semmi értelme nem lenne.
Max a jutalomnál érdekes hogy meggyőzd az illetőt hogy igen is kapjál némi bónuszt. Ami röhejes néha hogy 70-es speech-el kigyőzködök belőle még +50 caps-ot.
-
A Speech kezdő értéke a Charisma-d kétszereséből és a Luck-od feléből áll össze, plusz 2. Ezen felül, ha magas a Charisma-d, kapsz bónuszt a Speech-re az egyes helyzetekben, amikor szükséges. Minderről itt olvashatsz részletesen. Ha szereted kidumálni magad a szorultabb helyzetekből ahelyett, hogy arcon lőnéd az ipsét, akkor jól jöhet (igaz, ahhoz rendszerint elég egy magas Speech is).
-
-
Jugglerr
csendes tag
-
Hunork
veterán
Nem lesz hozzá fix. Ez a fix.
New Vegas. Win7-re optimalizált. Februárban jön egy méretes kiadás, az összes DLC-vel. Kérdés, mennyiért, vagy a DLC-k külön mennyiért.(amúgy vicces, de nekem pont Megatonban nem fagyott ki soha, ezért van, hogy ahány gép, annyi bug és fagyás...)
Bár lehet, nem ide tartozik, van New Vegas topik, de megkérdem: ha dobozos a Vegas, akkor lehet-e a Steam-ről venni DLC-t, vagy csak a Steam-es verzióhoz? Ha valaki tudja, kérem írjon! (csak mert ott szoktak lenni megérős eksönök)
-
GypsFulvus2
őstag
Nálam is ilyen típusú hiba jelentkezett, hogy egy helyen kivágott, és onnantól kezdve ott mindíg kivágott, ha visszatöltöttem. Nem helyspecifikus a dolog. Töltsd vissza az állást, majd kolbászolj el másfelé egy ideig, és ha utána visszamész elvileg már nem fog kivágni. Nálam legalábbis ez segített Itt említettem ezt a fajta bugot Azon a helyszínen a férfi retyóban állandóan lefagyott, ha visszatöltöttem. Ha viszont odébbmentem 20 métert, kolbászoltam egy kicsit, benéztem Moira-hoz, aztán mentem vissza ugyanoda, akkor nem volt több gond.
Haas: Vazze ez már sok. Előbb leoltasz, földbedöngölsz, aztán beteszed ezeket a képeket... kész, ez már sok nekem.
Vazze ezzel a szereléssel minden fétisbárban te lennél a király.
Ráadásul hozzá ez a macho arc...
-
Hunork
veterán
Itt rengeteg hsz volt a Fallout 3-al kapcsolatban a futtatás tekintetében. Egy biztos, hogy egyik F3 sem támogatja a Win7 64 bitet (GOTY sem!), még az MS oldalán a fórumban is jártam. (de leveleztem a CD Galaxoissal, és a forgalmazó supportjával, mindenki tök homály, csak félmegoldások, és leggális vagy féllegális megoldásokat szajkóznak, ami nálam nem vált be, pedig volt egy csöppnyi öröm a héten, de hamar elmúlt.
Én megszívtam, de ez nem jelenti azt, hogy nálad biztos nem megy. Az MS főválaszolója azt írta nekem, hogy a Win7 jól kódolt oprendszer, ezért elindulhat és megy is, aztán vagy kifagy vagy nem, egységes gyógyír nincs. Teljesen gépfüggő a dolog. Ami biztos: a legbugosabb játék címet viseli, ami azért kár, mert életemben nem láttam ilyen jól megszerkesztett játékot, a kódolás most felejtős, az borzalmas lett. Korábban a játék motorja már rendesen felborzolta a kedélyeket, de a Bethesda most tette fel az i-re a pontot. Én szerkesztettem ini fájlt, ilyen patch, olyan patch, eredeti game van nekem, de mégis kellett tölteni hozzá exe-t, és így is random fagy 30mp-30 percig terjedő intervallumban. Nagyon csalódott vagyok, most 47 óra játékidőnél járok, de nem vagyok hajlandó többet a hajam tépni.
Megyek a New Vegas topikba, azt már Win7-hez is írták, megkérdezem a játékosokat, hogy valóban műkszik-e, és azt veszem meg, elvileg hamarosan jön abból is allin pack, az összes DLC-vel, csak lesz akcióban. -
HaaS
addikt
Elvégre szerepjáték
!
Igen, előbb normál, alap angol GOTY volt, mindenféle extra patch, kieg nélkül. Most már fent van több mod, fiA ajánlására, ha visszaolvasol, megtalálod valahol a háeszt. Más így a játék, karakterfejlesztésileg, nehézségileg, hangulatilag. Ha ilyen sokat szeretsz játszani ugyanazzal, akkor lehet, hogy érdemes előbb vannilázni, és később felrakni a modokat.
Magyar verzióval is működik úgy néz ki, itt Hunork lesz az embered.Hja Bortherlandsba én is nagyot haraptam, finom, de jó pár óra után kevésnek éreztem a szerepjáték elemeket, úgy éreztem, hogy csak lövöldözök.
fiA: én megyek majd Gaaaaaaryyyy-zni, az volt már? Jewelry-d vane?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest