Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Mindenhol azt olvastam hogy a Charisma tök felesleges stat mert a speech-el együtt csak arra jó hogy kidumáld magad olyan küldikből amik amúgy tök élvezetesek és amúgy is megcsinálnád, nem sok szerepe van. Amúgy meg ha nagyon meg kell győzni valakit ott a quicksave-quickload
-
frame>24
addikt
ja-ja, Sulik, bocs...ehhe szal vitzes arc volt, mi?
''me and I are glad to answer'' - jaaaa, tényleg azis vótmeg a csontok az orrban, igen, valóban a gran'papa szellemét hordozták...
egyik haverom mesélte, próbáljam úgy végigvinni, h az intelligence-et 3 v. az alá teszem. Tényleg fun, senkivel 1 árva értelmes szót nem tudsz váltani...kihívás...majd próbáljátok ki
másik opció: csak melee karakter--> unarmed+melee weapons + még valami nem-weapon skill...izgalmas az enslaver-ek ellen...
most amúgy elkezdtem újra a tactics-ot, mer' azt anno a vége felé abbahagytam---> volt 1 pálya, ahol folyton kiakadt...a mostani verzióhoz szereztem patch-et is, talán nem lesz az az állandó kiakadás.
csak még egy: szintén 2. rész elején van az a sámán, akinek lehet virágokat + vmi gyökeret vinni, abból csinál healing dust-ot a köv. szöveg kíséretében:
''Two things make a third: such is life...''
és még sok hasonló...hiába, öröm és boldogság volt az a progi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Spórolós topik
- Konteó topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest