- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
attyspocak #5206 üzenetére
Pedig a Skeleton Key az Oblivionban és a Skyrimben is benne van.
-
genndy
addikt
válasz
attyspocak #5201 üzenetére
Biztos hogy nem, FO3-ban nincs ilyen kulcs, szerintem te kevered a TES Skeleton Key-el.
A 106-ban csak ezzel lehet kinyitni az Overseer Office-t.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #5179 üzenetére
Megoldva. Csak benéztem egy küldit.
-
Grifid
aktív tag
válasz
attyspocak #3547 üzenetére
Én pedig az értelmi szintedhez mert ha hallgattál volna akkor most nem néznélek annak ami vagy. A szövegértelmezést pedig még gyakorolhatod.
Ha a tört exe-t indítod okoskám akkor nincs options, csak ha a launchert indítod.
A hozzád hasonlók miatt nem szoktam már segíteni itt a fórumon. -
zsole84
senior tag
válasz
attyspocak #3547 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
simron
tag
válasz
attyspocak #3487 üzenetére
Persze a cuccokért érdemes megcsinálni az Anchorage-t az elején, megkapod a T-51/b szervópáncélt (és ezzel együtt automatikusan a szervópáncélok használatának lehetőségét),ráadásul ez a páncél nem romlik, így javítani sem kell, ez persze véleményem szerint túl könnyűvé is teheti a játékot.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #3464 üzenetére
Most olvasom, hogy valami eszközt is meg kell találnom a dolog aktiválásához? Nem nagyon tudok ánglius nyelven. Valaki tudja, hogy hol ez a "kit", amit írnak?
-
Xelo
addikt
válasz
attyspocak #2670 üzenetére
jahh, de éldegéljenek csak a saját kis világukban ha többet nem képesek befogadni.
egyébként újra kezdtem a játékot (talán írtam is már, de tényleg nem emlékszem). volt is egy kis időm tolni: 12es szint, operation anchorage végigtolva, legjobb 2 páncél megvan (egyik a haveromon), legjobb sniper, rifle tatyóban, tele vagyok pénzzel..
már most úgy érzem h képtelenség meghalni. még pár dolog hiányzik a kollekciómból, de hamarosan pótolom. képeket is csinálok majd
-
aginor
veterán
válasz
attyspocak #2644 üzenetére
Köszi választ!
-
R1200GS
aktív tag
válasz
attyspocak #2646 üzenetére
Köszönöm.
-
mad1
veterán
válasz
attyspocak #2641 üzenetére
Van ott valami giga fegyver is ha jol emlexem.
-
GAbre
veterán
válasz
attyspocak #2594 üzenetére
Akkor újratelepítés....
Sejtettem...
De azért dúrva,h ilyenre nem gondolnak......
Köxi -
SteeWe
aktív tag
válasz
attyspocak #2557 üzenetére
"árnyékoló kalappal" ezt tudnán részletezni, mi lenne, hogy hívják, hol lehet meglelni. A kinai álvaruha rulz, én is abban nyomom
-
Grifid
aktív tag
válasz
attyspocak #2573 üzenetére
Látod ezek a fain anomáliák.
Nálam és még sok embernél minden indításkor külön hozzá kell pipálni a dlc-ket, mert nem jegyzi meg, de nekünk az 1.6-os patch után is megmaradtak a mentéseink.Keresd meg a mentéseid a C.\user\ doc bla-bla könyvtárban és helyezd át egy másik meghajtóra, töröld az eredetit, kezdj egy új játékot. Ments az új játékban majd lépj ki és másold bissza a régieket. Talán ez így müxk majd.
Találkoztam már más játénál olyannal hogy valamiért blokkolta a játék a könyvtárat patchelés után, sőt volt hogy a win blokkolta -
Xelo
addikt
válasz
attyspocak #2570 üzenetére
nekem se pipálja ki magát.
-
Grifid
aktív tag
válasz
attyspocak #2570 üzenetére
Így pedig biztos, hogy be lesz töltve minden és nem az utolsó autosave után veszed észre, hogy hiányoznak a dlc-böl szerzett cuccaid. Rossz esetben.
-
Kareszovics
addikt
válasz
attyspocak #2555 üzenetére
Úgy fogom csinálni, hogy a mostani karimmal kitolom a játékot, uninstall, újrarakom BS-sel és kezdek egy teljesen új karit, teljesen újragondolt koncepcióval.
Kevésbé lesz csihi-puhi karakter, mint a mostani; kezdő skillek tuti: zárnyitás - beszéd - tudomány. És természetesen most egy csajt fogok indítani.
-
Kareszovics
addikt
válasz
attyspocak #2550 üzenetére
Nem szeretek bajlódni modokkal, meg úgy tűnik meg lesz oldva a BS kérdése.
Visszaolvasnom meg nem kell, mert nagyjából nyomon követem egy ideje a topikot.
-
Messzala
csendes tag
válasz
attyspocak #2545 üzenetére
" ja izé ez ész venturának ment." Közben má vizzsaolvastam, de akkor neked is kéne.
-
Messzala
csendes tag
válasz
attyspocak #2543 üzenetére
Na látod, akkor ez a baj. Nem kellett volna elhajtani szegényt.
Ha fel akarod szedni, akkor megtalálod a Ghoul városban (museum of national history asszem) de csak ha kifogástalan az előéleted.
Ja izé, ez ész venturának ment
-
bandiie
aktív tag
válasz
attyspocak #2532 üzenetére
de az nem változtat ugye semmi mást a játékon?
ha nem, megtennéd hogy belinkeled?
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #2513 üzenetére
A wikia szerint a citadellában kellett volna ébrednem két héttel a főküldi után, de nem így volt.
-
SteeWe
aktív tag
válasz
attyspocak #2480 üzenetére
Akkor valamit nem jól csináltál, nem tudom mit, lehet nem kérted tőle a jutalmat? Mert azt írja:
"If you bring Agatha back a Sheet Music Book, which can be found in Vault 92 and several other locations (see: Sheet Music Book), she will give you the Blackhawk, a unique, modified .44 Scoped Magnum and 12 .44 magnum rounds that was her husband's property."
Nemrég csináltam meg én is ezt a küdlit, arra emléxem, hogy odaadtam neki a hegedűt aztán megemlítettem neki, hogy van még más is nálam, lehet hogy érdekli. Ekkor elkezdet örülni, de én hamar lecsendesítettem, mert kérdeztem mi a jutalom. Ekkor adta oda a unique magnumot. -
SteeWe
aktív tag
válasz
attyspocak #2478 üzenetére
Ha a kotta papírt vissza viszed Agatha-nak akkor kapod meg "jutalomként". Ahogy emléxem, mikor Agatha-val beszélgetsz akkor említi hogy segíthetnél neki megtalálni vmi rokona hegedűjét, ami a 92-es valultban van. Ekkor kezdődik a küldi. A küldi neve Agatha's Song Először meg kell találnod a 92-es vaultot. Majd ahogy barangolsz a vaultban megtalálhatod a kottát. Aztán amikor visszaviszed a hegedűt, utána megemlíted neki hogy van még nálad vmi. Azt nem tudom hogy a Blackhowk most minek volt a rewardja, a hegedűnek vagy a papírnak. A wiki alapján a kottának.
A fegyver neve simán Blackhowk.
Olvasgasd az oldalt amit linkeltem, le van írva az összes küldi, háttérinformáció. Mit, hova, kinek, hogyan, lehet elvinni, megszerezni stb.
Jó játékot! -
SteeWe
aktív tag
válasz
attyspocak #2476 üzenetére
[Sheet_Music_Book]
Reward Blackhowk elég tutkós kis csúzli, főleg hogy van rajta zoom. Mert én nagyon hiányolok egy távcsövet a játékból sztem belefért volna. -
fpeter07
veterán
válasz
attyspocak #2441 üzenetére
Voltam vmi ócskavas telepen, egy kutyát allid nemtudtam megölni, 20 10mm, 10 távcsöves meg kapott egy csomo baseballt is
inkább betöltöttem egy mentést
most már azthiszem megtudom javítani azt a csövet is -
SteeWe
aktív tag
válasz
attyspocak #2431 üzenetére
Thx, még az előző végigjátszásnál jártam arra, de nem tudtam visszamenni, mert megváltoztatták a kódot. Akkor majd gyakrabban nézelődök arra.
-
Darahian
tag
válasz
attyspocak #2416 üzenetére
Nnnna ez a Paradise Falls még egy kitekeredett hely
Miután kiimádkoztam a pasasból a Mesmetront, kitakarítottam az egészet.Mesmetron! ...mert megérdemlem
Más:
Tegnap Fort Bannister felé menet volt AKKORA forgalomNem is bánom, szeretek gyalogolni, kapcsolatteremtés meg minden, deeeee... Azért a Halálkarmok népsűrűsége valamivel az elviselhető felett volt.
-
Grifid
aktív tag
válasz
attyspocak #2410 üzenetére
Ja...és mennyivel egyszerübb megkeresni a C:\Documents and settingsben az ini filokat és mind a kettőbe beleírni a kiegeket (ha belenéztek ott van a helyük) és utánna már automatikusan indítja őket a játékkal.
-
Sparx81
csendes tag
válasz
attyspocak #2410 üzenetére
ÁÁÁ!!!Bakker!!Ekkora bambát mint én!!!
Nagyon köszönöm!!!!
-
Doki16
addikt
válasz
attyspocak #2371 üzenetére
Szia!
Tudnál adni nekem egy linket ehhez a lvl100 módhoz?
Köszi
-
s.s.j.goku
tag
válasz
attyspocak #2371 üzenetére
Arra értem hogy level100 mod nélkül 20. szint után nekem nem irta ha szereztem xp-t.
Csak annyi van ott hogy "max" és semmi több.
CSak ha használtam a konzol parancsot akko kezdte megin számolni,de lehet a te "lvl100 mod"-od is ugyanazt csinálja,mint amit én javasoltam. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
attyspocak #2360 üzenetére
Én is pénzért váltottam ki a ghoul testőrt, de nálam nem volt ilyen gond. Beszéltél Charonnal, miután kicsengetted a lét a szerződésért Azrukhalnak...?
-
goyslee
csendes tag
válasz
attyspocak #2360 üzenetére
Hogy szerezted meg a szerződést? Mert én kinyírtam Greta-t szép halkan (álommanó) és kész.
Nem tudom miért nem lövi le neked...
-
goyslee
csendes tag
válasz
attyspocak #2358 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Közben egyébként megoldottam
Van két segítőm, Sidney, és Charon. Bementem velük, és a barom ghoul egyből pofán lőtt egy leselkedőt. Örömmel nyugtáztam, hogy ha ők nyírják ki akkor nincs gond (nem jön az elbukva üzenet). Vigyáztam, hogy én ne lőjek, a segítők meg ne haljanak be és hipp-hopp kész voltam!
-
Ari18
őstag
válasz
attyspocak #2342 üzenetére
Az a helyzet, hogy még a legelején öltem meg, és már van benne pár óra játékom, amit nem szeretnék csak úgy "kidobni".
Nincsen rá konzol parancs, mint az Oblivion-ban??? -
Doki16
addikt
válasz
attyspocak #2350 üzenetére
Be tudnád linkelni ide, mert engem is érdekelne ez a szintfeloldó.
-
ScouserHUN
tag
válasz
attyspocak #2330 üzenetére
Nem érted ember? Hiába regisztrálok akárhova is, ha nincsen patch a magyar nyelvű játékhoz!!! Nem fog vele működni a DLC!!! Ejj de értetlenek itt emberek...
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #2321 üzenetére
Már rájöttem, a 106-ban lesz, nem a 108-ban.
-
Shim
őstag
válasz
attyspocak #2284 üzenetére
Museum of History-ban, a második emeleten van egy poszter az emlékműről, azt kell elvenni, nem printscreent nyomni
-
dangerzone
addikt
válasz
attyspocak #2194 üzenetére
Értem. Köffíííí
-
Ultram3jor
senior tag
válasz
attyspocak #2153 üzenetére
valaki linkelné pls, most kezdtem csak figyelni a topikot és sok az a 2000 hsz
-
Rossi
addikt
válasz
attyspocak #2153 üzenetére
Ja meg cheat is van hozzá... Vagy felteszem az említett modot, utána pedig a Broken steel még1x feloldja?
-
Rossi
addikt
válasz
attyspocak #2140 üzenetére
Vége. 20. szint is megvan, gauss rifle (868 tölténnyel) és winterized armor szintén. Most várom a The Pitt-et. Szintkorlátot feloldja, vagy csak a 3. DLC fogja?
-
Gergello
addikt
válasz
attyspocak #2144 üzenetére
Arefus küldi se, Blood Ties ha jól emlékszem.
Most, hogy nem végigrohanva játszok jöttem rá, hogy alig van tartalom ebben a játékban.
Rendes város van talán 2, emellett pont ugyanúgy kinéző gyárak, metró alagutak, rádió állomások, kis insták. Alig van pár érdekes hely, főtér mondjuk, Rivet city, Lamplight Cavern.
Ez töredéke annak ami a 2-ben vagy az 1-ben volt. -
Messzala
csendes tag
válasz
attyspocak #1814 üzenetére
-
Messzala
csendes tag
válasz
attyspocak #1804 üzenetére
Sajnos semmilyen küldi nem kapcsolódik Evergreen Millshez. A bazárt is kipucoltad? Ott van még csomó jó loot pl. bobblehead meg egy kereskedő, akinek terrible shotgun-ja van. Persze szép szóval nem adja. Én inkább életben hagytam és kereskedem vele.
konas: az a rész nekem is bugos volt. Mikor megtisztogattam az utat és visszamentem értük na ki várt ott helyettük?
Dogmeat...
pedig neki otthon kellett volna üldögélnie...
jó sokat kellett visszamennem mire egy ajtó mögött megtaláltam az elveszett bandát. Próbálj visszafele menni hátha meglesznek. Nálam nem halt meg a csávó. Dr. Li-nek adtam 5 stimpak-ot és meggyógyította ezután jöttek utánam szép rendben.
-
konas
senior tag
válasz
attyspocak #1804 üzenetére
Sajnos ott meg nem tartok..
de allandoan elakadok..
Most pl:Amikor a doktornot kell kimenekiteni a tunnel-bol,az sem sikerul mert nem jon utanam.Garza halott...Lehet h.ezert nem jon.Azt mondja DrLi keressek medicinat.Ezt nem ertem? -
Messzala
csendes tag
válasz
attyspocak #1780 üzenetére
Igen és nem elhanyagolható a téliesített t51b power armor sem amit felvehetsz mivel auto megkapod a power armor perket és nem kell eljutnod odáig a főszálban ha nem akarsz. Szerintem a kieg.-et inkább hiánypótlóként dobták be biztos sokan sírtak a 2.-ban megszokott gauss rifle-ért. Mert kiegnek ez nehezen lenne nevezhető mivel alig hosszabb egy átlagos küldinél.
szerk: ja a fákkal nekem is minden rendben volt.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #1750 üzenetére
Ezt megoldotta, ha kikapcsoltam az összes mod fájl betöltését.
Viszont ha a frissen indított éppen tíz éves kis karim első mentését úgy tölteném be, hogy a modokat megint bekapcsolom, akkor az első karit tölti rá csupaszon.
Asszem tolok egy uninstalt és ujratelepítem
-
frame>24
addikt
válasz
attyspocak #1735 üzenetére
van egy erős érzésem, nem értitek ezt az (egyébként valóban erősen szubkultúrához tartozó) viccet
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1517 üzenetére
Tudom, mi a körökre osztás, mi több, az FO1-FO2-t is láttam. Az viszont tény, hogy a FO3 pár helyen ilyesmit alkalmaz.
Hogy ne lehetne realtime játékokban 1x-re 2 dolgot csinálni? Egyszerre lőhetek pisztollyal, és hajíthatok gránátot bal kézzel, vagy gyógyíthatom magam, ez nincs a FO3-ban (és Oblivionban sem), mert ott 1-1 számolja az akciókat a program.
Rossi: Ha jó hangot ütsz le, nem pittyeg a computer. Bár ez inkább pritinek szól már, asszem, ha majd visszamegy legközelebb.
priti: A computeres megoldás a + karma, és a kínai invázió sem rossz.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1500 üzenetére
Nem állítottam, hogy azért, csakhogy az számomra irreleváns. Amúgy bármiért is, nem érdekel.
Amiért most nyilván megint.
Akinek szimpi vagyok, az vagyok, akinek nem annak a kedvéért meg nem változom meg, mert így vagyok önmagam.
1-1 action-t tudsz aktiválni, közben az ellenfeled is, ez az Oblivion motorból következik. Ott is vagy lősz, vagy varázsolsz, vagy gyógyítasz, több együtt (realtime) nem megy. 1-1 lépés ide-oda, és kalkulál a program a tudásoddal, szerencséddel, stb-vel. Pont a célzórendszernél figyelhető meg az, hogy több action-t tudsz aktiválni egymás után, mint az ellenfél (láthatod, hogyan fogy az AP-d, miközben a szemben álló még csak emeli a puskát), körhívők éppen ezért nem szeretik ezt, ahogy olvastam. Egyébként úgy működik, hogy realtime, de bizonyos időközönként van egy kör, és hogy ezt a funkciót hozták előtérbe a kör-moddal. Van sok ilyen játék még. Számomra elfogadható ez a fajta megoldás, de amit az 1-2. részben láttam, az totál nem (amikor a kör 1-1 lépése teljesen különállva történik meg).
De az is lehet, hogy én tudom rosszul. -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1495 üzenetére
De biza körökre osztott, csak jól leplezi.
Nekem nem aszerint szimpi valaki, hogy tetszik-e neki egy játék, a legjobb barátomnak pl. totál más az ízlése, mint az enyém.
-
priti
addikt
válasz
attyspocak #1495 üzenetére
Dehogynem, imádja
Amúgy szerinted az AP a sarokban minek van? Dísznek? Kapaszkodj meg valamibe, mert az bizony a körökre osztás miatt van és a Fallout 3 is körökre osztott game.
-
SteeWe
aktív tag
válasz
attyspocak #1466 üzenetére
Az rendben van hogy semmi köze egymáshoz, de ha jól emléxem ott van a scrapyard a minefiled közelében ezért írtam hogy nincs még kutyusom.
Majd elnézek arra is mert most meg lett az explorer perk. -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1466 üzenetére
Rám senki nem lőtt a településen.
Lehet, hogy azért, mert a snipert már a hegyről lelőttem?
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1403 üzenetére
Na, a google-t is pont azért csak nagy ritkán használom. Ilyen esetben megyek Filefrontra. Köcsög kis magyar oldalak, adatok kellenek nekik, aztán öntik rád a spam-et kilóra. Normális oldalakból is tudom, melyiket használjam. VGPro-ról csak 1 spamet kaptam, úgy tiltották ki 1 napon belül a visszaélő felhasználót, hogy a lába sem érte a földet.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1399 üzenetére
Olyat linkelj, ahol nem kell regisztrálni, a tököm tele van az adatlopásokkal. Most keresgélhetek...
-
Pitterix
őstag
válasz
attyspocak #1399 üzenetére
Mivel gondolom ez angol nyelvű, nem sokra megyek vele....
-
Pitterix
őstag
válasz
attyspocak #1209 üzenetére
Az igaz, de ha elcseszed, akkor ott is csak a loading segít.....
-
Pitterix
őstag
válasz
attyspocak #1113 üzenetére
csak az a baj, hogy a szenvedés már ott kezdődik, hogy szótáraznom kell, ha a menyasszonyom alszik, vagy dolgozik....
Asszem küzdök is picit.... -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1110 üzenetére
Én elhiszem neked, de én teljesen mást tapasztaltam. Biztosan volt valami tulajdonságod, ami magasabb volt, mint nekem, amúgy pedig valami lvl11 szintú karakterrel értem oda anno, mert nem tudtam, hogy ilyen könnyedén, pár óra alatt a játék végére lehet jutni. Ezt sem vártam Oblivion után.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1078 üzenetére
F3-mal nem játszom, max az F5-öt és az F9-et használom.
Én? Milyen politikát?Muszáj az autós játékokat joystick-kal tolnom, mert egy csomó nem kezeli rendesen a kormányt, kész szívás, hogy elszállok, mire be kéne kanyarodnom, mert addigra veszi észre.
Ki mondta, hogy semmi nem tetszik benne? Van benne egy nem kevés jó dolog (amelyek véletlenül megmaradtak az Oblivion motorból). De mit panaszkodjak arra, ami rendben van? Az az elvárható minimum, hogy ha veszel valamit, az normálisan működjön, ergo a hiba meg nem normális, naná, hogy azért pofázok.
Annyi az egész, hogy a szerepjátéktól az elérhető maximális szabadságot várom el, amihez az Oblivion sokkal, de nagyon sokkal közelebb áll, mint a FO3.
Én még nem láttam leírást, hogy rendesen át lehetne menni a kapun a Vault-ba, sokkal inkább azt, hogy másnak sem megy, mert nincsenek ott a kérdések sem a párbeszédeknél, hiába zongoráztál végig mindent addig, hogy McGready-nek engedélyt kéne adnia a hercegnőnek, hogy kiengedjen. De ha elsiklottam felette, írd ide röviden légyszí, de ne azt, hogy elméletileg hogyan kéne működnie, mert azt pontosan tudom. -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1074 üzenetére
Oblivionban nincsenek gyerekek! Az felnőtt program.
Sztem itt is totál oda nem illő a gyerek kolónia. Meg az is gáz, hogy ennyi ember megél valahogy egy totál kihalt tájon, bármiféle mezőgazdasági termelés és állattenyésztés nélkül (mert az állatok is mit legelnének, Arefu mellett ott is van megdögölve az összes tehén).
Az a szegényes játékélmény, ha kizárt dolog, hogy konzolparancs nélkül tovább mehessünk. Egyébként nem használok konzol parancsokat. Szeretem egy játékban legyőzni a nehézségeket, amennyiben azok valósak, viszont egyetlen játékban sem küzdök a programozók balfaszságával, egyetlen pillanatig sem.
Nem azért fizetek, hogy szívassanak, arra ott a kormány.
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #1039 üzenetére
minden mondál a fallout3nesuson van egy description, ott van leírva az ilyesmi.
Amúgy a Family árusánál kapható, vagy: "player.additem 00ffb533 1" -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1032 üzenetére
Nem az RPG a stílus?
-
dinka.86
aktív tag
válasz
attyspocak #1032 üzenetére
Nem,csak nekem az ilyen RPG tetszik. lol
-
dinka.86
aktív tag
válasz
attyspocak #1027 üzenetére
Én régebben imádtam az RPG-ket. De ez nekem nagyon gagyi. Az RPG az nekem fantázivilágos, varázslós, mannagyűjtős dolog.
Itt sem agyalni kellett,hanem figyelni,h le ne essek a székről unalmamban. -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1020 üzenetére
Én! Ha tudnád, hogy ha megindul a nyakadban 100kg, hogy fogsz futni, hogy maga alá ne temessen!
Edzőteremben még csak leteszi az ember a súlyt, de nézd csak meg súlyemelő olimpikonunkat, aki nem futott, hanem ott maradt a súly alatt... No meg azért vannak olyan cuccok, amelyeknek a súlya meglehetősen irreális, bár erre is van mod.
Különben is, az atomháború után csak a legerősebbek maradtak életben.
De hiába vagy erős, a golyó attól még áthatol a koponyádon.
-
Mans20
addikt
válasz
attyspocak #999 üzenetére
akkor rosszúl gondoltam ,úgyértve hogy váltogatni tudjam a fegyvert pl görgővel,mert most mindig bekell lépnem a menübe és kiválasztani a másikat.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #988 üzenetére
Mégis, kipróbáltad? Csak mert én is megtaláltam, és amikor használni akartam, felrobbant.
Szóval direkt azért tették oda, hogy ha valaki arra jár, és látja, hogy rossz, de mégis buherálni kezdi, megszívja.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #969 üzenetére
Hát ez az, hogy ezt-azt úgy kell osztani, ahogy (no meg ugye asszem lvl6 volt a karakterem, és .44-ese még mindig nincs, és azt anno valami nagyon vészes helyen szereztem, talán Vault89-ben, vagy hol volt a sok ork). És mire rendesen kiosztanád, vége a játéknak. És ezért mászkáljak körbe-körbe a térképen, hogy majd csak sikerül kiosztanom azt a párt pontot, ami szükséges, hogy betörni is tudjak, hackelni is, meg lőni is? Szégyen gyalázat, amit az Oblivion engine-nel műveltek, amely arra is képes, hogy minden lépés, minden mozdulat hasson a karakterre, és az folyamatosan fejlődjön mindenben.
Vki írta, hogy fel kell tolni minden lövöldözős képességet maxra, és akkor OK, de FPS-re ennél nagyságrendekkel jobb játékok vannak.
A lényeg a totális életszerűtlenség (ismét), mert hiába akár még nem is láttam fegyvert, ha közvetlen közelről fejbe durrantok valamit egy shotgunnal, annak annyi. Egyetlen lövéstől. Ezért rühellem a szerepjátékokat, eltekintve attól a 2(3) üdítő kivételtől, amelyeket az Oblivion és a KotOR (1-2) jelentenek. Azok tényleg SZEREPek és JÁTÉKok, ahol tényleg azt csinálsz, amit akarsz, és tényleg megoldhatsz minden feladatot akár valamiben képzetlenebbül is.
Asszem keresek egy trainert, azzal feltolok mindent 50%-ra, és onnan kezdek fejleszteni, akkor talán lesz némi realitás a játékban. De ez az utolsó esélye. Persze most megint kezdhetek új karaktert, mert letöröltem a szarba az egészet.
Szóval ezt a totális szívatást kapja az ember a pénzéért, kissé el vannak szállva maguktól a játékfejlesztők (de már nem ez az első ilyen játék
). Mert ők majd megmutatják. Hát, én is megmutatnám nekik, béta teszterként, egy kalapáccsal a kezemben; garantáltan kijavítanák a kódot egy-egy ilyen hiba után, mire feléjük fordulok, hogy lecsapjam őket. Tényleg agresszívvá teszik az embert a PC játékok!
Persze csak az ilyen szarkupacok.
-
Rossi
addikt
válasz
attyspocak #915 üzenetére
Nekem sincs az eredeti progival gondom, mivel az enyém nem az...
-
bozont
veterán
válasz
attyspocak #915 üzenetére
Nekem az ffdshow miatt csinálta, mióta letiltottam egyszer sem lépett ki. Sőt, még a másik problémám sem jött elő, ami más játéknál szinte mindig. Nincs ez olyan rosszul megírva.
-
Zomb€€
őstag
válasz
attyspocak #861 üzenetére
Kösz. Oldban megvan a kamion,viszont a 3. helyet meg nem is tudom merre van.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #835 üzenetére
Na, megcsináltam úgy is. Kerestem kódot, aztán rájöttem, hogy a helyes hangnál nem "berreg", szóval meglett, kiütöttem Braun-t, rászabadítottam a városra a kínaiakat (érdekes, ettől nem lettem rossz), elküldtem a kis csajt az anyjába, és távoztam. Bár a hentesmóka sem volt rossz a másik verzióban.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #835 üzenetére
Hát azt nem mondta a nőci, hogy ott valami sorrendben kell kocogtatni őket!
De nem volt olyan régen, lehet, visszatöltöm.
De HOL VANNAK A TÜCSKÖK?
Csak bazi nagy svábbogarak vannak, azok sem a szabadban. -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #830 üzenetére
Az addig rendben van, de azért egyrészt kint lehetne valami, másrészt lehetne éppen felkutatni/megölni/megmenteni több dolgot is. Pl. nem tudom, éjjel honnan jön a hangos tücsökciripelés.
Talán idehallatszik Cyrodiil-ből...
Amire berágtam: gonoszkodni kellett a cíber-világban, és a "very good" minősítésem szépen odalett a francba. Na, ilyenkor ütném le a játéktervezőt itt helyből. Más választási lehetőség nincs, szóval ez nyilvánvalóan egy beépített szívatás azoknak, akik éppen jófiúként prónálják végigcsinálni a történetet.
Kicsit elakadtam: aszongya, kísérjem a tudósokat a Project Purity állomáshelyükre. OK, ott van mind, csak sétálgatnak fel-alá, és semmi, még mindig csak az említett feladatot írja a questeknél. Más meg semmi.
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #832 üzenetére
print screen, és a játék könyvtárába menti.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #792 üzenetére
Hát én egyikkel sem találkoztam.
Tényleg, a fő képességeket hogyan lehet upgrade-elni? Mert nekem az első 2 szint óta csak a tapasztalatokat meg a képzettségeket hagyja módosítani. Viszont pontos célzást segítő upgrade nagyon bejön vatts-ban!
Most hangyafészket keresek. Elméletileg a metróban kell lennie, noha az zárva van, de a hangyák föld alatt laknak. Majd meglátom.
Viszont időről időre gondol egyet, és kidob a játék. -
Zomb€€
őstag
válasz
attyspocak #785 üzenetére
Nem lehet hogy vmilyen függőséged van vagy sugárzást kaptál? Akkor szoktak képességek csökkenni.
-
Szirti
tag
válasz
A lockpick szerintem aglity alapú, és ha csökkent az aglityd mondjuk power armor viselése miatt, akkor levonja.
-
mcmike
őstag
válasz
Ez ember öreg korára egyre több mindent elfelejt, és már a keze is jobban remeg mint fiatalon...
-
Gregorius
őstag
válasz
attyspocak #782 üzenetére
Szerintem ezt csak a Vault 101-ben lehetett beszerezni. Én legalábbis még nem akadtam össze vele máshol.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #773 üzenetére
Én tűzgombbal jelölöm ki (bal egér), és E-re indul (az az elfogadás, nem a kijelölés).
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #773 üzenetére
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #770 üzenetére
Abszolút nem működik a vats, a játék egyik alapeleme és nem is hiányzik
Ez azért durva, a legjobban kinéző killeket úgy csinálhatod.A szálloda tetején van egy ranger csapat, ha még élnek, tudsz velük beszélni, az egyik megjavítja a liftet ha viszel neki fission batteryt. Ha már nem élnek, akkor elvileg te is meg tudod csinálni, az egyik rangernél van hozzá cucc.
szerk: balkezes egér?
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #754 üzenetére
Dehogy, csak szokásom, hogy ha supportolni kell valamit, akkor az alapoknál kezdem
Meg nem láttam ilyen bugot a hivatalos fórumban sem, de majd utánanézek.
Ha neked is ezt csinálja, akkor azt mondd meg, hogy milyen körülmények között, milyen fegyverekkel történik ez? -
v.tom
őstag
válasz
attyspocak #723 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. A való életben, ha rossz a szemed, és nem látsz el 200m-re, akkor nem fogsz ellátni 200m-re, és ezt nem lehet képzéssel növelni. Egy játékban lehet szerezni képességet és képzettséget, tök mindegy ebben az esetben miként hívjuk. De. Hiába nézegetek én hónapokon keresztül "messze". Nem fogok messzebb látni. Te azt írtad, hogy speciális képzés, és a vele megszerezhető speciális képesség. Lehet, hogy csak képzettségre gondoltál inkább nem? Lehet, hogy baromi jól tudod a sniper-ek és a kíváló íjászok titkát, de a fogalmazásban adódtak problémák, és én erre reagáltam. És ismét elmondom, hogy nem kötözködés céljából. Ráadásul egy szóval sem írtam, hogy nem tudsz elszakadni a virtuális világtól.
-
v.tom
őstag
válasz
attyspocak #707 üzenetére
Nme hinném, hogy valaki a való életben speciális képességet tud "szerezni". Kicsit furcsa lenne, hogy valaki eljár mondjuk íjászkodni, és onnantól fogva messzebre lát, mint a többiek, mert szerzett egy speciális képességet. Azért ilyen szinten ne hasonlítsuk össze a valóságot a digitális világgal
Persze tudom, hogy te a játék védelmében mondtad, és értem is hogy mire gondolsz, de ez olyan furcsán hangzott.
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #720 üzenetére
Kérdezgesd a városokban lévő dokikat és tradereket a droidról, adnak majd mindenféle holotapet. Ha van már egy pár nálad, akkor pinkerton is köpni fog.
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #718 üzenetére
Csak szólok, hogy a következő quest a főküldetésben az utolsó!
Ha még barangolni akarsz meg mellék küldetéseket csinálni, akkor most tedd meg.
Mikor elmész a citadelbe, ott választhatsz, hogy mész a bos csajjal az utolsó questre, vagy kell még idő, ez a "point of no return".Ja, a főquest befejezése után nem lehet tovább játszani. Vége, credits, főmenü, ennyi
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #707 üzenetére
GEC
Az G.E.C.K., Garden of Eden Creation Kit. Citadelben keresd meg a Vault-Tec terminált és nézd meg a vaultok item listáját. -
v.tom
őstag
válasz
attyspocak #687 üzenetére
Tényleg, ezekkel a szomjazó túlélőkkel a karmgyűjtésen kívül lehet valami kezdeni?
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #642 üzenetére
Írtam már, hogy még csak most ismerkedem a játékkal, szóval játékmenet-beni kérdésekre majd csak később tudok válaszolni. Remélem, minden problémát sikerül magamnak megoldanom, de azért ez Oblivionban sem sikerült teljesen.
v.tom: Pusztán annyi lenne a megoldás, hogy testre lehessen szabni a beállításokat. De nem lehet. Oblivionban pl. legalább nehézség-csúszka volt, ahhoz képest ez a game nagyon le van butítva.
Wolverine: Én is igényes vagyok, de azért pár jó cím volt FPS-ben is, elég csak a Dark Messiah-ra gondolni, de nekem még budget is bejött pár az A kat.-nak nevezett gagyikkal szemben. Pislants rá a logout-omon a tesztekre, ha van kedved. De ha annyira nem érdekel, ne pazarold rám az idődet.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
attyspocak #589 üzenetére
Nem lehet sajnos, sőt, az alap jobb egérgombos közelítés se változtat a találati arányodon, max jobban látod az ellent... a háttérben a program a fegyver kondíciójától, a képzettségedtől és a szerencsédtől függően számolja, hogy hova megy a lövedék...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
attyspocak #584 üzenetére
A Fallout 2-ben lehetett tömni stimpakkel... persze nem tartott ki végig sajnos ott sem, de itt már jobban sajnálnám... na mindegy, én jártam már valami roncstelepen, de nem néztem köröl rendesen, majd ma visszamegyek...
-
v.tom
őstag
válasz
attyspocak #562 üzenetére
LEHET mozgatni a kameraállást. Nyomva kell tartani az egér középső gombját.
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #560 üzenetére
Szomszéd házból lenyúlsz valami fehérneműt és beteszed rockwellék pincéjébe, utána szólsz az asszonynak. Ott a következő küldetés is ilyen szopatós, készülj fel rá
Zomb€€ nem, az abandoned házba nézz körül, mielőtt bármi rosszat teszel, meg lehet oldani karma vesztés nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest