- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScouserHUN
tag
válasz
attyspocak #2330 üzenetére
Nem érted ember? Hiába regisztrálok akárhova is, ha nincsen patch a magyar nyelvű játékhoz!!! Nem fog vele működni a DLC!!! Ejj de értetlenek itt emberek...
-
ScouserHUN
tag
válasz
horvathkrisz #1833 üzenetére
Nem, nincs és amíg az MMHolding a játék magyarországi kiadója nem készít patchet, addig nem is lesz.
Quicksilver: Azért elképesztó, hogy még magyarul sem érted, hogy az egy számítógépes szimuláció és nem visszaemlékezés.
-
ScouserHUN
tag
-
ScouserHUN
tag
válasz
changbácsi #1612 üzenetére
Elvileg tapasztalható kis szaggatás ha mozog az fps akármennyire nem esik 30 fps alá, ami ugye az alap, hogy ne szaggasson. Tehát pl amikor mozogsz a nagy tereken 60-ról leesik 45-re akkor azt te lehet, hogy a szemeddel érzékelni fogod. Nekem nincs ilyen jó gépem, de alacsonyabb beállításnál (sima High) úgy küszöböltem ki, hogy feltettem egy FPS Limiter nevű progit, ami gyakorlatilag nálam 40 fps-re maximalizálja a játékot (be lehet állítani, hogy mennyire) és úgy már nem ingadozik. Ezen felül, még azt vettem észre, hogy ha fast travellel valami új helyre érkezel először körül kell nézni 360 fokos szögben és akkor betölt minden textúrát, aztán később már bírja szusszal és nem fog akadozni.
Ami pedig a Level Capot (lvl 20) illeti, szerintem pont ebben rejlik a játék igazi szépsége. Ha tényleg magasabb szintre mehetnél, akkor több skill-t tudnál kimaximalizálni, egyszóval nem lehetne annyi féle karaktert létrehozni, ergo növeli a játék újrajátszhatóságát.
-
ScouserHUN
tag
Átöltöztettem a karakterem és most picit olyan..
Eltaláltátok... Freddy Kruger
LOL
-
ScouserHUN
tag
Az EA játékainak nagyrészén érződik, hogy a fordításra kis túlzással több időt fordítottak, mint magára a játékra. A Wicher-t a CD-Project Red fejlesztette, ebből adódóan nekik megvan a saját fordítócsapatuk stb...
Ami pedig a Fallout 3-at illeti, nyilvánvaló, hogy ha nem tudsz angolul, akkor mindenképpen érdemes visszacserélni az angol lemezt magyara, viszont én nem vagyok benne biztos, hogy a havonta megjelenő DLC-k ehhez kompatibilisek lennének... Úgyhogy én is vártam a magyart - bár felsőfok közelében vagyok angolból - denem biztos, hogy becserélem emiatt... Érdemes ezen elgondolkozni mielőtt cselekszel.
Ja és most először konkrét dátum van kiírva a CD Galaxisnál méghozzá január 22.
-
ScouserHUN
tag
A Manualban le van írva. Egyébként ma vettem meg a szombathelyi MM-ban, és azt mondták, hogy ott kicserélik majd magyarra a lemezt ha kijön. Szvsz érdemes volt megvenni. Nagyon bele tudom élni magam.
Ja és egy kis segítség mindenkinek. Szóval feltettem a játékot, és max grafikán 40 és 60 fps között ingadozik a képsebesség, ami miatt apróbb akadozás figyelhető meg, legalábbis szerintem. Ezt már az Oblivionnál is tapasztaltam, de végre rájöttem a probléma nyitjára, ráadásul ez más játékoknál is segíthet. Szóval van egy program, amivel maximalizálhatod az FPS-edet, magyarán ha berakom max 40-re akkor az ott is marad és nem mozog az fps 60-40 között. Ezáltal a CPU-GPU párosnak is kevesebb dolga lesz, mert nem akarnak mindíg a maximális képfrissítési sebességhez közelíteni. Íme a link:
ahol le van írva, hogyan kell beüzemelni. Enjoy
-
ScouserHUN
tag
válasz
Gregorius #677 üzenetére
Engem egyáltalán nem zavar, ha 3-4 fejlövés is kell egy halálhoz, mert WoW-on nevelkedtem és szvsz egy RPG-nek úgy kell működnie, hogy a skilljeid és a geared alapján kijön egy sebzés adott fegyverre és ha 4szer kell eltalálni valaki ahoz hogy meghaljon tőle akkor 4szer. És akkor jöhet a critical ami csökkenti ezeket. Gondolom sneak-ből könnyebb crit-elni, ez általában így szokott lenni. Szal szerintem teljesen oké, mert ez nem fps.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest