- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Magisk
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Hát ez neki tutira nem fog segíteni, mert más installálni sem engedi a játékot lemezen lévő védelem. Ez már csak akkor kell, ha sikerül elindítani a játékot, de gyakran lefagy.
sixpak
A securom védelmet kellene upgradelned a mostani rendszerednek megfelelő szintűre, mert a lemezen található nyilvánvalóan elavult már. Sajnos az összes megoldás amit találtam eleve arra épül, hogy a játék már fel van installálva és ehhez akarnak valami javítást letölteni. A te esetedre nem találtam megoldást.Meg az se könnyíti meg a dolgodat, hogy ez nem a máshol is forgalmazott, "normális" kiadás, hanem egy speciálisan Közép-Európában forgalmazott változat, ami egyáltalán nem kompatibilis a többi kiadással.
-
hubai1979
őstag
Biztos tuti lesz a játék,reméljük 2015-ben elkészűl a teljes fórdítás.Adig meg fog jeleni az új rész is, kijátszuk a Vegast utána rögtön jöhet az új. Engem csak a sok szöveg idegesít szerintem elég let volna bőven anyi mint a fallout 3 ban volt.Egy kérdésre három-négy válasz baromság.
-
hubai1979
őstag
-
xFreex
aktív tag
Én utoljára úgy kezdtem hozzá, hogy 10-es szint elérése után aktiváltam a OA DLC-T 15-ös szint után a The Pitt 20-as szinten meg pipa a BS-nek is. 25-ös szinten még aktiváltam a Point Lookout-ot, de utána már a 30-as szintet már nem értem el (ott jött volna a MZ) mikor oprendszer beállt és ment vele minden mentés.
Így nem volt rossz, bár OA-ban léptem 3 szintet. Miután kijöttem nem sok mindent csináltam és már mehettem is Pitt-be.
-
törölt tag
CCleanerrel gyalultam le, mappát is töröltem a steam könyvtárból (igen eredeti, quakecon alatt vettem) újratelepítés előtt. Eddig nekem se volt olyan játék ami ne indult volna 8-on, ez az első ami sehogy nem akar elindulni.
Felraktam egy win7-et is, azon pöccre indul, de miután mászkáltam a gyerekkel 2 percet lefagyott az egész... Csodálatos, de legalább elindult.
De ahogy olvastam valami codec pakkot kell leszedni és utána megszűnnek ezek a fagyások is.
(#5100) csaba951: Holnap megpróbálom megint, ma már nem volt humorom hozzá. Bár most már nem élem bele magam, hogy ez valaha is el fog indulni.
-
PeL
addikt
Antonius szavaira támaszkodva igen, a STALKER nálam simán beférne az első második helyre ebben a listában. Mondjuk a Deus Ex-hez még nem volt szerencsém de amiket olvastam róla annyira nem győzött meg. A Fallout 3 valóban benne van minden idők legjobb játékai top3-ban nálam.
A Doom és Quake... John Carmack és John Romero nálam is példakép lehetne, annak idején valóban korszakalkotó játékokat csináltak a Doom-okkal és Quake-ekkel, de a Quake 4 már nem állta meg úgy a helyét szvsz. És épp mostanság olvasom a róluk kiadott könyvet immár harmadszor (David Kushner - A Doom Legendája vagy angolul: Masters of Doom) ami gyakorilatilag az életüket mutatja be, hogy hogyan váltak egyszerű gyerekekből a számítógépvilág történelmi alakjaivá.
Crysis szintén technikai áttörésnek számított 2007-ben grafikailag, a folytatások már szerintem csak gyenge próbálkozások voltak, a grafika nálam nem számít, az első részt tartom etalonnak a trilógiából.
Max Payne: Jó kis akciójáték, elsők között volt akik alkalmazták a bullet time effektet (vagy talán először?), de nincs újrajátszhatósági értéke így kb egyszeri élmény.
-
Antonius1978
addikt
Es a Stalker-t miert hagytad ki a felsorolasbol ?
xFreex - en is pont igy jartam, egy olyan helyen, ahol jopar lepcson kell felmenni egy eromuhoz vagy benzinkuthoz...epp a tetejere szottyant, hat ett a mereg is rendesen...
Amugy amikor 2,5 evvel ezelott jatszodtam, akkor megvolt, az idegen hajon osszeszedtem meg hozza vagy +100 loszert.HáGé - ki kell kiserletezd, hogy milyen fegyvert hasznal szivesen...ha jol dereng soretest,geppisztolyt es pisztolyt.Meg ilyen-olyan puskakat.A mesterlovesz is mehet, valamint ha van idegen hajos kiegeszitod, akkor az idegen fegyvereket is tudja hasznalni ha jol emlekszem, foleg az idegen puskat.
Amugy ezen a kepen valamelyik utos Magnum pisztoly van nala. -
xFreex
aktív tag
Én még az elején szoktam eljátszani ezt a visszatöltős dolgot.
Amikor megyek a Hiperszupermarket-be.
Megatonból az utat követve megyek az áruházhoz és a jobboldali megsemmisült háznál szoktam menteni, ami után pár lépéssel a döglött brahmin van. Elindulok a Supermarket felé és az eget nézem. Ha nincs bumm, hanem csatazajt hallok, (a fosztogatók már megint balhéznak valakivel/valamivel) akkor már mehet is a reload.Sajna neked ez a lehetőség már kilőve. Gondolom már jártál arra.
-
xFreex
aktív tag
Itt egy térkép a lehetséges véletlen helyekről, ahol előfordulhat, vagy nem. A sárga pontokat nézd.
Van egy trükk amivel tutira megszerezhető, csak kell egy olyan "sárga pontos" hely ahol még nem jártál + meg persze birka türelem.
Még mielőtt megközelítenéd a helyet csinálsz egy gyors mentést. Elindulsz a hely felé, és reménykedsz, hogy lásd az eseményt (robbanást) az égen. Ha nem történt meg akkor valami mást töltött a game. Visszatöltöd a mentést és addig próbálkozol, amíg nincs bumm.Ja és ha megvan az esemény, de nem találod meg mind a 24 lőszert, akkor érdemes dogmet-tel átnézetni a környéket lőszerért, mert elég nagy területen szokta szétszórni azt a 24 db-ot. (Ha magad keresed akkor sötétben világítanak a lőszerek, éjszaka jobban láthatók.)
Egyébként jó kis gun. Nem olyan tartós, meg kicsit gyengébb is mint a normál változat, de cserébe mindenkit felgyújt.
-
xFreex
aktív tag
Bizony bizony az alapban van. A megszerzése viszont macerás, ugyanis egy nem fix helye vagy tulaja van. Ez a fegyver egy véletlen eseménnyel kerül a játékos látókörébe.
Gondolom már tapasztaltad, hogy minden végigjátszás más, bizonyos emberekkel, eseményekkel más, más helyen találkozol. Ilyen pl.: az anchorage emlékműnél mindig más van, egyszer egy dögevővel találkozol, másik játéknál + egy halálkarom osztja a vadászokat, vagy épp egy óriásskorpió védelmez minden áron egy tiszta vízzel teli hűtőt. Ezek mind ilyen események. Sosem tudod, hogy a térkép melyik részén botlasz bele, de előbb utóbb valahol találkozol vele.A tűzlándzsa + 24x1 db energiacella az égből pottyan le egy ilyen véletlen esemény helyen, egy nagy robbanás után.
Figyelni kell rá, mert ha kellően megközelítesz egy ilyen helyet, akkor a game véletlenszerűen generál egy ilyen eseményt. Ha ez épp az volt ami a tűzlándzsát dobta, de neked elkerülte a figyelmedet, akkor előfordulhat, hogy a fegyvert egy arra járó NPC felveszi, és szinte lehetetlen kideríteni, hogy ki volt. Az is előfordulhat, hogy a robbanás következtében a fegyver elérhetetlen helyre esik. Pl egy ház tetejére. -
xFreex
aktív tag
-
Bad Pritt
félisten
Én 25 óránál járok és 28. szintű a srácom, ezért furcsa számomra, ráadásul még Pittben és Point Lookoutban nem is jártam, nem beszélve a főszálról, meg a temérdek mellékküldiről...Vagy ezzel a konzolparanccsal a fejlődés is lelassul, messzebb lesznek egymástól a szintek?
-
csaba951
veterán
/Spoiler ON
From the main entrance, proceed into the entrance foyer, and head around the central wall. On the other side is a Guess and Win! Terminal. Play the quiz if you wish, then inspect the three separate exits. There are metal doors to the east and west; these will lead you on the long route through the building (Path B). For the short route, choose the double wooden doors under the rotunda signage, next to the flaming barrel (a visual clue that this is the way to go).
Activate a National Archives Guess and Win! Terminal, and you get eight quiz questions about American history:
Question 1: The Declaration of Independence was an act of what body?
Answer: Second Continental Congress.Question 2: How many North American Colonies rebelled against Great Britain in 1776?
Answer: Thirteen.Question 3: Who was the first person to sign the Declaration of Independence?
Answer: John Hancock.Question 4: How many delegates signed the Declaration of Independence?
Answer: 56.Question 5: Which one of the following is NOT a written section of the Declaration of Independence?
Answer: Ratification.Question 6: Who was the ruler of Great Britain when the Declaration was enacted in 1776?
Answer: King George III.Question 7: Complete this famous phrase from the Declaration: “Life, Liberty, and the pursuit of…”
Answer: Happiness.Question 8: Who was the principal author of the Declaration of Independence?
Answer: Thomas Jefferson.Your rewards for correctly answering all eight questions in a row (start again if you get one answer wrong, the questions you previously got correct remain highlighted) is an Archives Prize Voucher. The Prize Voucher can be redeemed for Fruit Mentats at the prize terminal immediately to the right of the Guess and Win! Terminal (there’s also a safe in the nearby administration office with six more Prize Vouchers).
Archives Prize Voucher
Glamorously Grape Mentats (3)
+5 CHA for 240 minutes.Brilliantly Berry Mentats (3)
+5 INT for 240 minutes.Observantly Orange Mentats (3)
+5 PER for 240 minutes./Spoiler OFF
-
xFreex
aktív tag
Valószínűleg tényleg a cipelgetés az oprendszerek közt tett be neki, de hogy miért csak most és korábban nem azt nem tudom.
Ha korábbi mentés megy akkor csak az a pár óra bukott.
Most nézem, passzos név
A terminálhoz meg a függetlenségi nyilatkozat ellopása küldinél tudtad volna megszerezni a kódot Sydney-től.
De nekem ott még mindig nem rémlik behemot... -
xFreex
aktív tag
Csak a legutolsó mentés halt be vagy az összes? Autosave be van kapcsolva? Ha igen akkor és az utolsó autosavet sem tudod betölteni akkor a mentések mappájában töröld az autosave.fos fájlt és nevezd át az autosave.fos.bak fájlt. (töröld belőle a .bak-ot) Egyébként milyen oprendszeren fut, és vannak aktivált módjaid?
A könyvekkel kapcsolatban meg nem akarlak elkeseríteni, de több mint 100 található az alapjátékban.
Ha tudsz angolul, akkor ez alapján megkeresheted mind.A terminálról nem ugrik be semmi. a Levéltárban a behemót helyszínén van? Vagy csak én játszottam vele régen?
-
xFreex
aktív tag
Van még az alapjátékban 96 db (8x12) cella a Bannister Erődtől keletre egy nagy kráterben a felfordult teherautó alatt.
Továbbá találhatsz még a Függetlenség Erődben (a kiváltak bázisa) 2-től 22-ig az alagsori raktárban két lőszeresdobozban, ez még több is lehet, ha megvan a kutakodó perk. Ekkor 120-is lehet a max. Bejutáshoz csak eleget kell gyűjtögetni a kapuban álló Casdin védelmezőnek. Ha megnyered a bizalmukat akkor nyugodtan betörhetsz az erődbe, nem fognak megtámadni.Még több lőszerhez juthatsz, ha kihasználod a glitch-et. Keresel magadnak egy fosztogató csoportot, földre dobod a fegyvert + 1 db lőszert hozzá, megvárod míg felveszi valamelyik, megvárod míg kézbeveszi, majd egy kellően erős fegyverrel lelövöd, ezután a csapat egy másik tagja veszi fel a fegyvert akit szintén lelősz és igy tovább míg el nem fogynak. Kifosztod a hullákat. Amelyik először veszi fel annál csak az az 1 lőszer lesz, amit te ledobtál, de akik utána, azoknál már 4-8 db is lehet.
Ezt a módszer a végtelenségig csinálhatod, csak legyen elég fosztogató.
Ha jól tudom akkor a kereskedők tudják javítani. Őrült Wolfgang vándorkereskedő tudja 75%-ig legjobban, ha előtte befektettél az üzletébe.
Javításra is van egy glitch. Ezt a fegyvert elfogadja Casdin védelmező a Függetlenség erődnél a pusztasági gyűjtögető nem jegyzett küldinél, mint gyűjtendő tárgyat. Miután lepasszoltad neki, kiválasztod cserébe a kívánt jutalmat, majd szépen visszalopod tőle (magas lopakodás és stealth boy használata ajánlott + lopás előtt érdemes menteni). Minden leadott tárgy, függetlenül a leadáskori állapotától, tökéletes 100%-os állapotba kerül a zsebébe.
-
Jugglerr
csendes tag
A követők ha nem haltak meg, de elvesztetted őket, akkor visszamennek a kezdőhelyükre.
Flawkes-t a Museum of History-ban találod, Dogmeat pedig a Vault 101 kijáratához közel lesz. Ha nincsenek ott, akkor valószínűleg meghalak, akkor nem tehetsz semmit, max csalással feltámasztod őket... Mellesleg van egy olyan tanulható tulajdonság, ha Dogmeat meghal, akkor új kutyát kapsz helyette. Itt olvashatsz a követőkről meg másról is bővebben. -
Jugglerr
csendes tag
EZT feltelepíted, csinálsz annyi profilt amennyit akarsz, kiválasztod melyikkel akarsz játszani és play. ezzel mehet quicksave, autosave, mert külön mappába rakja a mentéseket a save mappán belül.
Vagy egy olyan megoldás is eszembe jutott, hogy külön windows felhasználói névvel lép be valamelyikőtök és akkor ugye más felhasználóinév/my games mappa lesz
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szia!
1.) Ez egy ismert bug sajnos. PC-n konzolparancsokkal javítható:
PC users may be able to work around this bug by selecting Scribe Yearling in the console and typing startconversation 14 FFDCArlingtonScribeYearlingGreeting1.
(forrás)2.) Igen, bemész és egyszerűen felmarkolod.
-
Ryder62
őstag
Ugyan ez van a F3-al nekem is. Az elején mikor a vaultból kell megszökni, van az a rész mikor kilépünk a szobánkból és az őr meglát minket és mond valamit. Ott állandóan kidob hibával. Vagy a script vagy pedig a hangfájl hibás mert mindig csak akkor dobott ki mikor megszólalt. Ráadásul próbáltam 1.0-ástól kezdve 1.7-ig minden verzióval, magyarral, angollal, több gépen is és mindig ugyan úgy kidobott.
Én ott kicseleztem noclip csalással. Falon átjárással megkerültem az őrt így tudtam tovább menni.Sztem itt is hasonló lehet. Viszont egy újra telepítést megpróbálhatnál, hátha segít. Mert hallottam olyanról is hogy egy rakás hangfájl hibás lett és a játék random lefagyott cselekvéseknél ahol lejátszik valami hangot (ajtó nyitás, ivás, evés, robbanás stb).
-
Kassadin
addikt
Érdekes, nálam win7 alatt 80 óra alatt kb. ötször fagyott ki. Nem volt semmiféle törés sem, nem kellett. Kezdem már azt hinni, hogy csak én fogtam ki valami jó verziójú dvd-t anno.
Gondolom, a patch az alap, hogy fent van/volt.32 bites win7 volt, lehet, hogy ez a döntő jelentőségű dolog. Meg, igazából nem csípi az ati kártyákat sem, pontosabban a driverjeiket. Elég kényes játék, de próbáld ki a gothic 3-t, ha nem kapsz agyf@szt attól a játéktól, akkor meghívlak egy sörre.
-
Armis
tag
Vettem új olvasót és felismerte, feltelepült és indul a játék, köszönöm szépen, hogy sirámaim meghallgattátok, kicsit talán jobban utánanézhettem volna. Mint írtam, még a CDGalaxis is írta, hogyha nincs jelölve a win7, nem fog menni. A lemezen nem szerepel DVD9 jelzés amúgy, sőt ezt a honlapon se írták.
Mától elmerülök újra, már vágytam rá nagyon, angolul nem volt az igazi.
-
Armis
tag
A fő gondom az, hogy fizikailag nem olvassa be a lemezt a Sony DVD-RW, kapott új firmware-t és semmi más lemezzel nincs gond, tehát nem jutok el semmilyen más problémáig, már itt megakadok.
Tegnap éjjel viszont vígan felment az XP-s laptopunkra, el is indult, csak a születésnél már diavetítés volt (FuSi AMilo M3438G Pentium M 1,86 GHz és Geforce Go 6800 256 MB) A verziója ott 1.7-es valamennyi volt.
-
HaaS
addikt
Hehhehh... múltkor nézegettem éppen, van néhány fanatikus
.
-
Keeperv85
nagyúr
SPOILEREK előfordulhatnak!
Érdekes amit írsz, mert most újra elolvasva az jutott eszembe, hogy ez úgy van elvileg, hogy ha nem veszed fel társnak Fawkes-t, csak kiengeded a Vault 87-ben, akkor legközelebb itt találkozol vele. Elvben megtámadják a múzeumot és meg kell védened. Ha végeztetek és még él, akkor csatlakozik hozzád. -
Nekem megvan egyszer a sima, angol verziójú, aztán megvan a magyar GOTY, meg van Collector's Edition is uzsonnás dobozzal meg mindennel. Mondjuk azt még nem próbáltam, hogy mi van, ha csak az alapjátékot teszem fel (bár akkor erősen hiányoznának a DLC-k). Az nem jött be, hogy felrakom a simát, és arra húzom fel a DLC-ket, mert úgy ugyanúgy fagy. Az emilem: jorusricking-kukac-gmail.com. Köszönöm előre is!
-
Keeperv85
nagyúr
Oh. Köszönöm, hogy jelezted, nem kattintottam rájuk, szóval nem láttam így utólag.
Ez volt az első videó témája, csak levette a srác, nem értem miért:
Ez pedig a második, a Vault 87 kintről...
Nagyon sok hiba van benne és mint anno a "cikkben" is írtam: ez nem Fallout, csak egy ügyesen becsomagolt másik játék. Most nem is arról van szó, hogy ne lenne nagyon jó így is, ahogy akkor sem arról volt, hanem arról, hogy mennyivel lehetne jobb is, ha nem úgy alkották volna meg, ahogy. A pocsék szinkron és a karakteranimáció a két legsúlyosabb bűne a Bethesda műhelyének, amit Fallout címen ki mertek adni.
"Azaz: most lazán lépjünk túl a többhetes szenvedésektől, ami a játék elindításakor, majd utána percenként/ötpercenként kergetett őrületbe..."
Képzeld hozzá gondolatban, hogy mikor megvettem, akkor még csak 1.4-es patch volt és hiába vettem meg az első 3 DLC-t, mert a magyar kiadásra nem megy fel az újabb javítás... ja és Windows 7 alatt nem indul el nálam, mert kéri a gyári DVD-t a telepítő is, amit arról indítok... így maradt az angol virágbolti verzió... Szóval csak ilyen apróságok miatt haragszom a srácokra. Viszont a New Vegas és a Skyrim megvett kilóra, úgyhogy jó úton járnak!
-
Keeperv85
nagyúr
Nos, a 87-es Vault egy be nem fejezett pálya...
Ezt a videót anno én készítettem még. Ismert bug. Nem csak ez sajnos.
Anno írtam róla, sajnos nem sokat változott már azóta sem. A DLC-k sem segítettek igazán.
-
GypsFulvus2
őstag
Bármit meg lehet beszélni, de a poénok lelövését ánglius eredetű szakszóval spoiler-nek nevezik. Ha olyan megjegyzést írsz, amelyben a történetre nézve valamilyen fontos elem található, akkor az előbbi hozzászólásomban látott formában szokás előrejelezni: egy figyelmeztető "SPOILER" felirat kivastagítva, majd az utána következő spoileres leírást tartalmazó szövegrész halványan. Ééérted, hogy könnyen átugorhassa, aki még nem ismeri., és nem is akarja ismerni, mert maga szeretné megtapasztalni.
Az előző hónapokban főleg modokról, helyzetekről, poénokról, egyes esetekről beszéltünk, de a konkrét sztoriról csak ritkán, és szándékosan homályosan fogalmazva.
Nem tudom olvastad-e pl. a Trónok Harcát. Magyarul ugye négy kötet jelent meg eddig, de én elolvastam az ötödiket is agolul. No most ha te, tételezzük fel, Trónok Harca fan lennél, és én lelőném, hogy az 5. kötet végére mi lesz a sorsa mondjuk Cersei-nek, gondolom nem lennél maradéktalanul boldog... Erről szól ez a spoiler-történet, amúgy no offense. -
-
HaaS
addikt
Hádde mit írjunk
?
Vault 87 benti kijáratánál az nagy valószínűség szerint bugbogár. Legjobb esetben Easter Egg, de valahogy kétlem
. Én nem találkoztam még a jelenséggel.
Gőőzöm sincs, hogy melyik az ócskavas telep, mert angolul láttam csak a játékot. Viszont a gugli első huzatra kidobta a választ: a füleket lehet odavinni, azt is csak akkor, ha felvetted a perket. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem, nyugodtan leadhatod folyamatosan a Quantumokat, ahogy megleled őket. A küldetésnek akkor lesz vége, ha odaadtál 30 palackot, de ezt nem kell egyszerre. (Én mondjuk összegyűjtöm inkább, és egyszerre adom oda, mert így könnyebb számolni, de ez csak az én saját hülyeségem.)
Amúgy nem tudod bebukni ezt a küldetést, ugyanis - ha minden kötél szakad - fel tudsz majd venni egy Quantim Chemist nevű perket, amivel minden 10 összegyűjtött Nuka-Colából egy Quantumot tudsz csinálni. (A Broken Steel DLC kell ahhoz, hogy ezt a perket választhasd.)
-
HaaS
addikt
Végre valaki... ez tetszett
! Sajnos rengeteg embert "elvesztettünk", de már észre sem veszik.
SPOILER! VESZÉLY! ÁÁÁÁÁ!
Én is a Ragyogáson dolgozom, van már vagy 15 kólám, megtaláltam a listát is, három új helyszínt ad... keresd csak, meglesz az... és ne felejtsd újraindítani a gyártósort!
-
HaaS
addikt
Közben meló is van
!
Szóval a sok mindenből nem sok mindenre tudok felelni.
"20. szint után nem kéne a Pipboy-on az összes helyszínnek rajta lenni?"
Nem. Az egy perk hatása, érdemes elolvasni a leírásukat.
Ez vonatkozik a tönkretett zárakra is. van perk, hogy újra próbálkozhass, akárhanyadik szinttől. Mondjuk így modolva csak simán kirobbantanám, oszt kész!
Az éjszakai fagyásoknak lehet az is az oka, hogy szerintem akkor számolja, hogy mi történik a világban (spawnok), amik ugye általában összetűzéseket szülnek... ez bekavarhat. Az AI az modolva sem tökéletes, volt, hogy belassult nagyon bizonyos esetekben (Eddig kétszer.) Általánosságban viszont egy álom... halálközeli élménynél pölö hanyatt-homlok rohannak a drágák... a bekerítést meg tényleg jól csinálják.
Nem használok egy társat sem. -
GypsFulvus2
őstag
Várj, mármint a DVD-n? Vagy a HDD-den? Mert a verziószámból gyakran nem látszik, a Microsoft elég hülyén nevezi el ezeket, így csak a dátumból látod, hogy a legújabb verzió van-e fönn. Nálam azért elindult exe csere nélkül is. Úgy látszik nálad a magyar verzió miatt extra problémák is vannak a szokásos win7 szíváson kívül. Hát... sok sikert a Vegashoz! Azt még én sem próbáltam, majd egyszer. Amúgy nekem is volt ilyen ilyen tapasztalatom: a Divinity 2-t semmilyen módon nem sikerült rábírnom, hogy elinduljon a gépemen. Az is gamebryo...
-
GypsFulvus2
őstag
Sajnálom
Írod, hogy régi motoros vagy de azért hátha, ezeket még megkérdezem:
Fenn van-e a legfrissebb: DX9c ?
A Visual C++ SP1 ?
A .net Framework 2.0 ?
A .net Framework 4.0 ? Ne kérdezd ezek miért kellenek, de amikor feltettem őket a Morrowind Overhaul 2.0 futtatása miatt, akkor hirtelen minden Gamebryo motoros játék sokkal stabilabbá vált (még a Skyrim is)
A Haas által korábban belinkelt unofficial patch fenn van?
A VGA drivere mikori? Lehet, hogy egy régebbi verzió megoldást jelentene.
A hangkártyák sokszor jelentenek problémát. Próbáltad úgy, hogy hardveresen eltávolítod?Ha mindezt végigzongoráztad, és nem működik, akkor sajnos passz. Nálam sem tökéletes, tegnap este 1,5 órát sikerült játszanom, ez idő alatt egyszer lefagyott. U. az a hiba jelentkezett mint korábban: egy bizonyos jelenetnél lefagy, és onnantól kezdve azon a helyen mindíg lefagy. Konkrétan épp Moira sugárzásos küldetését akartam teljesíteni, ezért elkezdem vizet szürcsölgetni Megatonban, a férfi mosdóban a retyóból
Szürcsölgetés közben kifagyott, és onnantól kezdve ott mindig kifagyott. Az oldotta meg a problémát, hogy átmentem a női mosdóba szürcsölgetni.
Az általad írt ini buherát végrehajtottam, de Haas unoff patch-ét még nem tettem föl, mert először bele akarok tenni a játékba kb 10 órát, kitapasztalni milyen típusú hibák jelentkeznek, és milyen gyakorisággal. Végül is ha így marad, és 1,5 óránként xarik be, az még tolerálható.
-
HaaS
addikt
Az élet olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs.
Remélem azzal már csak nem lesz ennyi gond! A New Vegas is Bethesda? Azt a játékot még sosem próbáltam... egyesek szerint a hangulata elmarad az F3-hoz képest.
-
GypsFulvus2
őstag
"win7-re nem garantálnak semmit" Veszem észre...
Nem tudok kijutni a Vault-ból. Amikor kinyitom a kijáratot, és lezajlik a beszélgetés Amatával, jön az a két őr. Na, annál a jelenetnél lefagy a játék. Mindíg. Mindegy melyik mentést töltöm vissza. XP alatt u. ez a verzió hibátlanul működött. 1.7.0.3-as UK verzió, elvileg az a "végső". Milyen ini szerkesztést végeztél? Azzal még megpróbálkoznék.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
HaaS
addikt
Jó, hogy nagy nehezen elértünk innen - azaz hogy tudjuk, hogy a GOTY hibátlan - azon át, hogy a Bethesda fos, egészen az mostmitcsináljak illegális legyekhez. Kicsit tovább tartott, mit gondoltam, volt néhány vargabetű.
Én biztosan nem tudok ezen segíteni. Több játékot vettem eredetiben, ami használhatatlan volt. Röhögtem egy jót és kész. Tovább kell tudni lépni ezeken a hatalmas problémákon.
-
Az a baj, hogy fogalmam nincs mi az a goty.
Nekem az elsőnek megjelent eredeti verzió van meg, ami még nem volt magyarítva sem. Volt benne egy cetli, hogy valamilyen kft kicseréli majd a lemezt ha megjelenik a magyarított verzió, de mivel le lehetett tölteni a magyarítást, nem vergődtem a cserével.Kompatibilitás módot beállítottad?
-
HaaS
addikt
Értem. Akkor jó játékot
!
fiATHaLON: felment a DCInteror is, megtaláltam természetesen.
Első kanyarral elmentem Rivet Citybe bobóért. Hát mókás út volt... estefelé indultam, a töksötétben. A visszaminősített káegyest már az elején megdolgozták, hazaküldtem. Aztán nagy örömömre belefutottam egy Bradörbe, akit toltam magam előtt, így felszedtem egy csomó érdekeset. Volt perforátor is, csak nehéz volt, leejtettem. (Halkan megjegyzem, hogy az igazi Perforator az unique weapon, szerintem nem ez a dögnehéz izé.) Volt minden, sziklától szikláig sprintelés, hatalmas kerülőutak, leginkább nagy hájdolás. Egyszer beszorultam két nagyobb banditacsoport közé. Eléggé izgultam, de megoldódott.
Szóval peersze, hogy megérkeztem. Hállelújáh! Már van fegyverhez extended ammós fityfeném is, bezony. -
GypsFulvus2
őstag
A Gamebryo motor a problémás. Ez a motor a Morrowinddel debütált, még 2002-ben, ugyebár. Akkoriban nagyon előremutató, igazi "cutting edge" motor volt, és az Oblivion grafikájától is mindenki seggre ült 2006-ban. De mindíg is híres volt a bugosságáról és a problémás kezeléséről. A fallout idején meg már igencsak eljárt felette az idő, nem is arra tervezték anno, hogy pl. ilyen VATS-ot kezeljen. Elég annyit mondani, hogy alapértelmezett esetben csak egy processzorszálat tud kezelni, és ezen változtatni csak részlegesen lehet ini varázslatokkal. Szóval ez a motor sosem a stabilitásáról volt híres, sajnos.
-
GypsFulvus2
őstag
Hát ahogy gondolod. Az én angolságom tűrhető, de azért az anyanyelvi szinttől fényévekre van. Ez a játék nem igényel olyan magas szintű nyelvtudást, mint mondjuk egy L.A. Noire, vagy Planescape Torment. A Deus Ex (első része) nekem is személyes kedvencem
Azért javasoltam ezt a UK GOTY-t, mert saját tapasztalatom szerint teljesen stabil, és mások leírásai alapján is ez a legstabilabb verzió. Egyszer régen elkezdtem már ezt a játékot, beleraktam vagy 40 órát, még XP alatt, és akkor is sokat fórumoztam. Emlékszem, hogy a magyar verziókkal és a steam-es verziókkal is sok gond-baj-panasz volt. Szóval a magyar GOTY kicsit szerencsejáték. A géped nem jelenthet gondot, a régi konfigom jóval gyengébb volt annál, mint ami az adatlapodon van.
Ja, sikerült megoldani a sztero-hangproblémát is. Egyelőre fagyás és bug nélkül megy a játék, de ha addig tudsz várni, hétvégén belerakok jó pár órát, és beszámolok a tapasztalatokról. Nálam is 64 bites win7 verzió fut. -
GypsFulvus2
őstag
Na, semmi komoly. Megoldottam. Egyelőre hibátlanul működik. Emlékszem XP alatt u. ez a dobozos UK GOTY verzió atomstabil volt, remélem így lesz ez a most használt Win7 Enterprise alatt is. Még a Vault-ban vagyok, hétközben nem is lesz sok időm játszani, majd hétvégén jön el az igazi teszt ideje. Aztán ha stabil, nekikezdek moddolni.
Egyelőre egy kisebb gondom van, a beszédhangokkal. A Skyrimban is megfigyeltem u. ezt a jelenséget: ha valaki pontosan szemben áll velem, akkor nem, vagy alig hallhatóan hallom a beszédhangot. Ez akkor gond ugye, amikor egy fontos NPC-vel nekiállok beszélgetni, és rázoomol az arcára. Minden más, zene, zajok rendben van, és ha elfordulok akkor egy NPC hangját is jól lehet hallani. De minél közelebbről érkezik a hang a középponthoz, annál halkabb. Valami sztereo probléma lehet ez, bár csak a Skyrimnál, meg itt jelentkezett. Mindkettő Gamebryo motor, ugyebár...Hunork: Amennyire tudom, a magyar verzióval több gond van, sokan sokféle bugról panaszkodtak itt régen is. Ha bírod az ánglius nyelvet, akkor inkább neked is a UK verziót javaslom megvételre.
-
GypsFulvus2
őstag
No, feltelepítettem az eredeti, UK. kiadású, angol nyelvű GOTY verziómat. XP alatt anno probléma nélkül futott. most Win7 enterprise-t használok (jogtiszta). A telepítéskor a 2. lemezt, amin a DLC-k vannak manuálisan kellett elindítani. Amikor pedig indítanám a játékot, a következő hibaüzenettel kilép:
A sorszám nem található a DLL-ben (xlive.dll).
Gondolom ez valami Games for Windows buziság. Valakinek megoldási javaslat?
-
westcoastog
veterán
Broken steel mióta ingyenes? Egyik kiegje sem ingyenes, külön kell megvenni őket.
Attól hogy felrakod az 1.7-es patchet még nem lesz broken steel-ed.
Vagy nem értem mire akarsz kilyukadni.Fallout 3 kiegészítő csomag - Broken Steel és Point Lookout
Fallout 3 The Pitt + Operation Anchorage add-on PC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest