- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A small gun-om viszonylag magas, de sosem használom a VATS-ot, attól függetlenül számít a skill? A critical hit-emet mindig növelem szintlépésekkor, a sneak-em meg már elég régóta 100-as. Terrbile Shotgun-nal lövöm őket, de ha nem sneak attackolom, akkor kell bele vagy 3 löket, és addig pont kétszer pofán ver.
-
Sly Bp.
addikt
Jaja de nem tudok velük mit kezdeni
Melyik a legjobb páncél? Mert van olyan ami kevesebbet véd de 20%-al felnyom ezt azt! Vagy az a jó ami jobban véd! és melyik a legjobb fegyver? Jelenleg lézerpuskát használok! e van egy jobb azt tudom de ahoz be kell menni az utolsó ajtón és ott van az egyiknek!
-
Sly Bp.
addikt
Most fogok valami mutánst kiszabadítani! de már kitisztáztam a helyet ahol az a sok mutáns van most visszamentem érte hogy a sugárzásveszélyes helyre bemenjen! Mi történik ha kinyitom a cellákat? Látom valami ember is van benn meg valami csápos szörny is! Jönnek még akkor többen is? Jelenleg 10-es szintű vagyok golyóm már nincs sok
ez után ismét boltba megyek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest