Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Kernel #13317 üzenetére
Amikor közvetlenül egymás mellett volt több ilyen (a nagyobb nyákos) tunerem, akkor tapasztaltam hasonlót. Annyira közvetlen közel voltak, hogy a műanyag burkolatok egymásra feküdtek, picit elcsúsztatva egymáshoz képest. Azt hiszem a szomszédos kvarc pont a másik tuner chipje fölött volt.
Nincs a közelében valami más eszköz vagy készülék?
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Kernel #13282 üzenetére
watt25:
Érteni vélem. Jelenleg analóg csatornákat fogok és ez lehetséges egy új LCD tévével is (mert ezen gondolkodom épp, tévé legyen vagy csak tuner és pc-n nézem) ha a koaxot csatlakoztatom. Ha digitális csatornákat is akarom akkor igényelnem kell tőlük STB-t (a CI+ miatt) és akkor foghatom a digitálisan adottakat is és csatlakoztathatom HDMI-n az új LCD tévéhez is. Ez az elv?Ha igen, köszi mindenkinek a türelmet!
-
shun
csendes tag
-
spiritex
veterán
válasz
Kernel #13236 üzenetére
Ahol lehetett AC3-ra tettem a hangot, mert az tűnt a legjobbnak. Akkor lehet, hogy ezért volt néma az ATD 868-am egyszer, amikor bekapcsoltam? Mert eddig mindig jó volt, amióta megvan, de egyszer némán indult, és hiába kapcsolgattam a csatornákat, nem segített. Újra kellett indítanom, és már jó volt.
-
azbest
félisten
válasz
Kernel #13210 üzenetére
LEhet, hogy szimplán nem tudja a he-aac kódolást, hanem csak a kodek vissza felé kompatibilitása miatt szól alacsonyabb minőséggel 24kHz-es módban. Korábban már beszélgettünk is erről valamelyik topicban. Bár, ha pont a magas hallatszik, akkor tényleg valamit elszúrtak.
"MPEG-2 and MPEG-4 AAC LC decoders without SBR support will decode the AAC LC part of the audio, resulting in audio output with only half the sampling frequency, thereby reducing the audio bandwidth. This usually results in the high-end, or treble, portion of the audio signal missing from the audio product." [link]
(#13223) Komplikato:
ez nem valószínű, mert másmilyen demodulátor kell a kábeles és földfelszínihez. -
elodman
aktív tag
válasz
Kernel #13084 üzenetére
Köszönet @Kernel és @spiritex a sok hasznos infoért (és @cigamnak is a szándékért)
Változás:
Úgy látom, lemondok a MindigTV földi sugárzásáról, mivel pár tucat csatorna kínálata / ára már nem vonzó a műholdas DigiTV-vel szemben.DVB-S beltéri egység választásban tudtok-e javasolni vagy érdemes-e egyáltalán válogatni e lenti listából - a már említett hírös, képcsöves, Scart-os Orion TV-hez?
Ezeket a box-okat kínálja bérletre / vételre a DigiTV, no és mivel 1 db TV-hez a bérlet ingyenes, asszem ennél maradok. Bár a médialejátszás asszem egyikkel se megy, de sebaj.
Hyundai HSS-7160NA (duál beltéri)
Hyundai HSS-1160NA
Hyundai HSS-1165NA
Hyundai HSS-3169NA
Hyundai 5160 (mini)
HUMAX+I
HUMAX+II
HUMAX+III
HUMAX+IV
[link] / Technikai információkEgy fórumozó mindenképp HD egységet javasolt, vajon bölcsen?
Mekkora felbontástól számít HD-nek az egység, 720p-től? Vagy másképp kellene felismerni a HD képességet?
Eddig csak 720x575 -ös videódekóder felbontásokat láttam böngészve 1-2-nek a leírásában, így nem tom melyik lenne HD.Köszi, ha némi infot írtok.
Ave. -
elodman
aktív tag
válasz
Kernel #13084 üzenetére
Thanx @Kernel
a megvilágosító infokat, eme írásaidból jócskán lehet tanulgatni.
Kár, h. nincs vmi reputációs / hozzáértő válaszok arány kimutató rendszer eme fórumon.Ami a természetesebb képet illeti SD-n, még a régi CRT monitorom is fantasztikusan életszerűbb / filmszerűbb képet varázsolt 1280x1024-en (ez már talán HD) az LCD-hez képest.
Ave!
-
válasz
Kernel #13041 üzenetére
Anyáméknál Balatonnál ez úgylenne szerintem hogy beprogramozzák, aztán elmennek fürdeni pl.
Ezért lenne fontos a típus kiválasztása.
De maximum az lesz a megoldás hogy beprogramozzák, majd nem kapcsolják ki - remélem így is fölvesz, ellentétben a videomagnóval, ami szól hogy kapcsold ki, mert időzített felvétel jön x perc múlva.
Csak akkor meg lehet hogy a timeshift miatt rögzít folyamatosan... -
Kernel
nagyúr
válasz
Kernel #13040 üzenetére
Vagy lehet eleve úgy indítani, hogy adás közben Pause, csak annyira nem használom én sem, hogy inkább csak egyfajta érdekesség, nem is emlékszem rá.
Inkább úgy szoktam, hogy ha el kell menni, vagy telefonon hívnak, és nem tudok kétfelé figyelni, nyomok egy felvételt, később visszanézem a kimaradt részt.
-
-
válasz
Kernel #13033 üzenetére
Köszönöm.
A HD / SD adásra visszatérve, az adástól függ a fájlméret, vagy (ha van ilyen funkció, sosem volt ilyen boxom) a kimenet beállítástól?
Gondolok itt arra, hogy pl. a DVD lejátszómon is állítható a kimenet, és crt tv esetében a legkisebb felbontás választása a jó, megfelelő, elegendő.
Vagy ez nem számít, és a bejövő jelet rögzíti úgy ahogy az bejön, mindenféle átméretezés nélkül? -
mackosajt
addikt
válasz
Kernel #13016 üzenetére
Nekem ezt ajánlották be a boltban anno.
Bár mondták, hogy lehet jobban járnék egy "elemes" antennával, aztán ha kell, vennék rá erősítőt.
Én hittem az akkor, és ott jelen lévő egyik szerelőnek, aki állítólag a környékünkön már nem egy ilyet szerelt, és azt állította, hogy jó lesz.
Sajnos már nem volt "pofám" ezt is visszavinni, mint azt ami előtte volt nálam. Azt 3 napon belül kicseréltem erre.
Most valakinek ezt elpasszolom, és veszek egy jobbat, ha már úgyis kintre került.
-
a1200
aktív tag
válasz
Kernel #12964 üzenetére
Köszi. Letöltöttem a honestech VHS to DVD 4.0 -et, de a telepítés elején lesz valamilyen 6-7 soros hibaüzi 1 kis ablakban, valami nem támogatott... szöveggel, de lehetetlen elolvasni, mert 2 mp-en belül bezárul. 2009-es program, win7 x64-em van, lehet hogy 32 bites a telepítő, ami 64-en nem működik.
-
FoxPuppy
tag
válasz
Kernel #12923 üzenetére
sziasztok!
Tegnap írtam, de sajnos senki nem válaszolt rá,uh leírom mégegyszer kicsit máshogy hátha valaki így tud infóval szolálni:
CX-es DVB-t beltérit szeretnék venni a következőknek kellene megfelelni :
-legyen benne PVR funkció és PC-n is visszatudjam játszani a felvett kódolt adásokat is (ne csak a boxon kártyával tudjam visszanézni)
-médialejátszás nem annyira fontos, inkább legyen nagy érzékenysége és jó folyamatos vételt bitosítson
- illetve legyen MO-i disztributora a gari miatt
- folyamatos FW-frissités , custom FW
- "jó" képminőség..
Gondolom ezeket a feltételek a 10-12ezres entry level boxoxban nem fognak teljesülni. .... ?!Segítségeteket mégeszer, előre is köszönöm!
-
totyak
aktív tag
válasz
Kernel #12916 üzenetére
Igen, a jack-jack 3 pólusú kábel.
Magyarán szerinted a jack-rca kábellel, amit próbáltam, az volt a gondja, hogy 4 pólusú, ő meg inkább a 3-ast szeretné, mert mono tv?
Nem akarom megkérdőjelezni, amit mondasz, nem értek hozzá, de audió kábelen tuti átmenne a videó jel? Nem lehet ugyanilyen felállásban vidó kábelt boltolni?Mit értesz monósítás alatt? Ezt sajnos nem értem (a szó jelentését értem, csak azt nem mire gondolsz).
Igen, próbálkoztunk scart-rca átalakítóval, plusz a 4 pólusú kábel, de akkor ott is a 4 pólus lehetett a ludas és inkább 3-at szeretett volna.
De mondjuk egy ILYEN scart-jack nem lenne jó? Bár ott még lógázik rajta egy rca is. Olyat sajna nem találtam, ami egy az egyben scart-jack és semmi más.
cigam: Igen-igen, ilyet is néztünk, de ha már egy dvd lejátszóról sem megy át a jel tisztán scart átalakító+rca kábellel, akkor biztosan boxról sem fog. Kivéve, ha tényleg 3 pólusú kábellel kellene próbálkozni és nem 4-gyel. Nekem csak 4-es van, sajna 3-as nincs itthon.
-
totyak
aktív tag
válasz
Kernel #12855 üzenetére
Teljes technikai analfabéta vagyok ilyen téren, szóval ettől sem lettem okosabb.
Most akkor jól értem, hogy nem mindegyik tunerben van ilyen RF modulátor, tehát nekem nem mindegyik megfelelő, csak amiben alapból be van építve? Vagy RF nélküli tuner + modulátor vásárlás? Ez a két opció? Próbáltunk utánaolvasni a dolognak, de jellemzően semmi normális leírást nem találtunk, meg ahány tuner, annyiféleképpen vannak jelezve a dugók is.
Lényegében nekünk csak arra az egy TV-re kéne rákötni, nem akarjuk elágaztatni másikra.Esetleg tudnál/tudnátok írni pár normálisabbat (10k-ig), amiben van ilyen RF tuner beépítve? Ugye a Wayteq-ről már szó esett, de nem tudom, hogy az már alapból megkapta-e a frissítéseket gyárilag, mint a nagy tesó (a CX-es), vagy azzal is annyi gond lenne, mint a másikkal frissítések előtt. (Meg azt hiszem az RF nem tud TimeShift-et.)
Köszi
-
mexel
veterán
válasz
Kernel #12820 üzenetére
Félreértesz. Antennáról még szó sincs. a tv és készülék összekötésénél írja ki a tv hogy nincs (kép)jel, azaz nem jön ki jel a HDMI-n. A csatornakeresés csak akkor kezdődne ha látnám a képernyőn hogy mi történik. De kb 3 órája nem sikerült képet csiholnom a tv-re. Érdekes, ha ugyanarra a hdmi-re rádugok más eszközt akkor azonnal van kép.
-
mexel
veterán
válasz
Kernel #12814 üzenetére
Nem ilyen a táv, de ezen is van V-format. Csak éppen az a baj, hogy a készülék be van állítva scart kábelhez és csak a 480 és 576-os felbontások között lépked ezzel a gombbal. Azt hittem ha rádugom a hdmi kábelt majd érzékeli, de nem.
(az más kérdés hogy a jó édes anyukáját annak a tervezőnek aki az RF verziót tervezte.
A napokban olvastam itt egy hsz-t, hogy a 85rf nem tudja az AFD-t, csak a nagyobb tesója. Kíváncsi lenék a gondolkodására annak aki ezt ebbe nem tette bele. Hiszen miért veszi ezt az ember? Azért mert régi tv-hez kell, hiszen azokhoz kell az antenna csati főleg. Na pont a régi tévék nem fogják tudni kezelni ezt a dolgot, így keretes lesz a kép. A drágább STB készüléket meg nem lehet rádugni egy csak antennával rendelkező tv-re. Na ennyit a zseniről aki kispórolta ezt a funkciót, és csak üzleti megfontolásból - hogy vegyék a drágábbat - nem rakták bele. Csak a probléma másik fele nem jutott el az agyáig valószínűleg. Most mérges vagyok, mert megvettem, de nem jó arra amire kell, mert nagyon sok műsor megy 4:3-ban és a legtöbb film kerettel megy, úgy pedig nézhetetlen. Megpróbálom visszavinni és veszek valami mást)Most viszont még az lenne a fő kérdés, hogy hogyan reseteljem?
Ha belépek a menübe (vakon) akkor 3 gombnyomás lefelé hogy odaérjek a gyári állapot visszaállításához. Ha ott nyomok egy okét, akkor mit kell nyomjak hogy az "igen" gombra menjek? -
-
eTrade
tag
válasz
Kernel #12688 üzenetére
Elnézést kérek de nem én keztem a "kioktatást": [link]
Én csupán segíteni akartam egy friss fórum tagnak, e helyett jött a fent megadott idézet, olyan utalás, hogy mekkora baromságokat javaslok én, meg ugye Magyarországon majdnem 2 évtizede volt az embernek joga kicseréltetnie az árúcikket ha véletlenül nem kapott megfelelő tájékoztatást és sajnos nem megfelelően választott.Én tapasztalatból beszéltem/írtam le a javaslatomat, mert nekem boltban egy szó nélkül visszaserélték a terméket... Internetes vásárlás esetén meg továbbra is lenne joga elállni a vásárlástól, így tudna helyette más, számára használható terméket vásárolnia.
-
wassermann
Topikgazda
-
roomi
tag
válasz
Kernel #12482 üzenetére
HI. Nagyon köszi
.Most beraktam az 1GHz-es erősítőt. Pont egy hangya faxnyival lett jobb. Számít-e az osztó fajtája? Gondolom igen . A digisek betettek egy másikat (500-1000 Mhz) mint ami nekem volt. Van a fiókban egy ilyen: 1 in, 3 out, 5-1002 MHz-ig ~130 dB RFI. A 3 kimenetből 2 höz 7.5 dB, 1-hez 3.5 dB van írva.
-
roomi
tag
válasz
Kernel #12479 üzenetére
Köszönöm. Különben előtte UPC volt. És ilyen jellegű próbléma nem volt. Azért nézek ilyen értelmesen a fejemből. Na most a digi optikai kábelen viszi a jelet a modemjébe. És a modemből koax szal viszi tovább a jelet.Na most ha a modemből induló 1 db koax kabelt osztás nélkül a dvd felvevőbe -/DMR EX795 Panasonic és ez egy 100+ os felvevő volt amikor vettem kb.2 éve/ - viszek akkor mi lesz a digi setupbox szal. Oda is kell jel. Így kénytelen osztani az ember. Tegyek be egy erősítőt,egy henger alakú szart a a koaxra mielőtt bedugom a felvevőbe?? Nem egészen értem amit írtál a scarttal kapcsolatban meg a tv vel. Most esetleg akkor mit csinálhatnék jobban,máshogy onnan kezdve ,h kijön 1 db koax a digi modemjéből. Ezt el kell vinni egy digi setup boxba (a digi film miatt) ill készítünk felvételeket dvd felvevővel aTV adásokból. A dvd felvevőn egyszerüen nem tudok digitális jelet hangolni. Próbáltam: francia, kelet europai, ny europai stb. váltásokkal különböző frekvenciákon kereseni, de semmi. Jó lenne ha a kis hangyákat meg tudnám szüntetni, ha felvételt készítek.
-
válasz
Kernel #12449 üzenetére
Tehát ha veszek pl. egy LG M2732D PZ monitort, akkor jobban járok, mintha egy LG TM2792S TV-t vennék?
Egyrész a monitor majdnem fele annyiba mint a tv (70k kontra 125k), másrészt hosszabb élettartamra tervezték.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Kernel #12421 üzenetére
Kábelek padig vannak. Ki kellene próbálni valahol. Lcd miért ne menne 50Hz ről? Az otthonin is annyi a frissítési sebesség. Azért Értetlenkedek mert egy HD box 18K egy SD 10K Monitornál is kb ennyi a külömbség a HDMI-s és a HDMI nélküli között. Valamint ha bérelném a boxot az sem mind egy 700 ft al drágább a HD-s havonta.
-
dosailord
tag
válasz
Kernel #12402 üzenetére
Köszi szépen, ez nagyban leegyszerűsíti a próbát
A következő lépés az STB beszerzése. Szükségem lenne valamilyen nagyon olcsó, kártya fogadására is alkalmas eszközre. Ha már STB-t szerzek be, olyat szeretnék amiben a jövőben fizetős csatornákat is lehet majd fogni. Tudsz/tudtok ilyen eszközt ajánlani? -
koroljov
csendes tag
válasz
Kernel #12279 üzenetére
Elnézést ... igazad van, nem írtam le a gondot.
Szóval felkapcsolom a készüléket, és semmit nem tudok vele csinálni, mivel előjön egy KabelBW menü, ahol azt írja, hogy nyomjam meg az OK gombot. Semmi másra nem tudok rámenni. Azután elindul a kereső, és perc után semmit sem talál. És közli velem, h tanácskozzak a kábelszolgáltatómmal. Mivel semelyik gomb sem működik ( még ki sem tudom kapcsolni) ezért feltételezem, hogy ez egy ilyen telepített program, és csak a KabelBW szolgáltató által sugárzott adásokat tudnám vele nézni, és azokat is csak Németországban... tehát szerintem megválaszoltam magamnak a kérdésemet : ) -
Watt25
veterán
válasz
Kernel #12092 üzenetére
de a "Video --> Váltottsorosság megszüntetése" legyen bekapcsolva.
Ha kérdéses a gép teljesítménye, akkor pont, hogy érdemes kikapcsolt állapotban is kipróbálni, mert a deinterlace annak típusától függően plusz prociterheléssel jár. (Persze kikapcsolt állapotban fésűs lesz a kép, de legalább folyamatos maradhat.) -
hamyka
senior tag
válasz
Kernel #12084 üzenetére
Discovery igenis volt a mindig tv-nél csak kivették,
Cartoon netwoork nincs a mindig tv-nél a manóba akor benéztem valamit
ja és még valami:
vissza írtak a hellodigital@hellohd.tv címről ezt írják :
,, Tisztelt Uram!
A Hello Digital szolgáltatás – amely iránt Ön érdeklődik – Budapesten és 17 km-es körzetében vehető igénybe. A szolgáltatáshoz szükséges az optikai rálátás a Széchenyi-hegyi adótornyunkra. Szegváron ez sajnos nem megoldható.
Szegváron csak a Hello HD - műholdas szolgáltatásunk érhető el – mely 34 csatornás Alapcsomag kínálatot biztosít, plusz két hd csomagot. Amennyiben ez a szolgáltatásunk is érdekli, kérem adja meg telefonszámát, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot.
Tisztelettel
Margitai Ági ,,
szal nekem ugrott a 83 csatorna a fenébe
pedig jó kis összeállításban vannak a csatornák, már minden Pesten van váh
-
azbest
félisten
válasz
Kernel #12081 üzenetére
Lehet félreértelek, de cartoon network / TCM elérhető a családi csomagban. Csak ha ő Szentesi vételkörzetben (A+C mux) van és nincsen közelben más olyan adóhoz, ahonnan B muxot is adnak, akkor csak az alapcsomagot éri el technikailag.
Egyébként a frekvenciatáblázatból [link] lehet nézni, hogy mi van még közel hozzá. Persze figyelve arra, hogy a kisebb adók csak közelről foghatóak egyszerűen.
-
Tailor21
csendes tag
válasz
Kernel #12044 üzenetére
Itt látható a felbontások arányai.
Úgy szoktam mondani, ha közelebb ülök olyan mint egy rosszabb minőségű youtube videó ha messzebb akkor már másabb, de valahogy mégis szebb mint a hagyományos tévén.
Erről nem tudok: ˝A fő gond azonban – és erről a szolgáltatód is igyekezett hallgatni –, hogy ők azok, akik a bitrátán technikai okból spórolnak, itt főleg amiatt romlik a minőség.˝
Valószínű az is nagy tényező hogy milyen távolságra laksz az adótól. Nálam a jelerősség 65% viszont a jelminőség még mindig 100%!
Jelerősséget nyáron a zivataros időszakok befolyásolják a vastag felhőzet ˝elállja az utat˝ így nincs adás, de ez nem szolgáltató hiba.@hamika
Itt megtalálod a vételkörzetet 104. oldal. És több kérdésre is választ kaphatsz még.
Ha esetleg mégsem tudnád fogni mert túl messze laksz, akkor se csüggedj mert kábelTV-kel is együttműködnek! -
vkp
aktív tag
válasz
Kernel #12029 üzenetére
Kaptam is onnan választ, linux alá tbs kártyát és smargo kártyaolvasót javasoltak, ci/ci+ modul nem kell.
Nekem csak az a bajom, hogy én windows media centerrel szeretnék tv-t nézni, ráadásul HD csatornákat.
Erre senki nem írt még olyat, ami tutira működne, így meg nem merek venni semmit.
-
Tailor21
csendes tag
válasz
Kernel #12021 üzenetére
Tehát ha megvásárolom ezt a CA modult és a Hello Digital kártyát kiveszem a jelenlegi AD100-as dekóderemből belehelyezem a tv-be, akkor működnie kell a csatornáknak?
Nincs kártya dekóder párosítás a szolgáltatómnál??Mint már írtam nem szeretnék igényelni tőlük HD dekóder, így is sokba kerül a havidíj ezért szeretnék más módhoz folyamodni, ha van rá lehetőség. Szeretném kihasználni a tv tulajdonságait.
@Kedves: hamyka!
HelloHD egy speciális szolgáltató. Bár földfelszíni sugárzást végez, de DVB-C rendszerben, frekvencia tartományban teszi. Vagyis a vételhez egy megfelelő antenna és egy DVB-C set-top box szükséges. Ez volt korábban az Antenna Hungária AM mikro szolgáltatása, mely később Antenna Digital lett, majd azt eladták és lett belőle a HelloHD.
HD_HHD_csatonakiosztás_listaár 20130110-től.pdf Természetesen az árak hűségnyilatkozat nélküliek 1 éves hűségi árak itt.
Én ez évtől fizetek 6610ft-ot (családi csomag 83 csatorna 2 dekóder)
Internetük szerintem van ennél jobb szolgáltató is a netre. Én mivel a Hello Digitalnál vagyok parabolás vétel mikrohullámú Budapesttől 65 KM-re a jelerősség 65% tehát eleve 35% netkiesésem lenne!Mindezek ellenére a TV adás tényleg nagyon jó minőségű én 13 éve vagyok tagjuk még sosem volt adásfennakadás csak ajánlani tudom!!
A csatornák is a legjobban vannak összeválogatva hiszen kevesebb mint 10 csatorna külföldi a többi mind magyar!CA modulokról itt egy bár régebbi fórum de hasznos lehet másnak is.
Tehát ha valaki tudna segíteni a CA modulal kapcsolatban megvegyem-e mert működni fog vele is stb. azt megköszönném.
Egyébként annyira irigykedem ezek a bolti dekóderek iránt képesek felvenni, HD stb. az áruk is kifizetődő!
Már több 10 ezret kifizettem a szolgáltatónak a dekóder bérlése miatt
Vajon hány évet kell még kivárni, hogy a HD adásért se keljen többet fizetni. -
hamyka
senior tag
válasz
Kernel #12007 üzenetére
Na felmentem a mindig tv honlapjára megnéztem a videókat, okosabb lettem megint köszi
azt mondja a videón a csávó idézem: ,, ahol az analóg adásokat is tudták nézni az antenával úgy az a antenna is jó lehet a vételre meg blablablablabla,,
térképen megnéztem, piros az jó
illetve valaki linkelt itt nekem 1 oldalt ahol meglehet nézni hol van a legközelebbi adó, ezt a linket nem találom tudtok segíteni? előre is köszi
ui: a csávó a videón szintén scartos tv-ről dumál, nekem is ilyen tévém van
üdv
ui: köszi a sok-sok segítségeteket
-
hamyka
senior tag
válasz
Kernel #12007 üzenetére
Értem,értem
huu ilyen bolt itt nincs sajnos
Legközelebbi Szentesen van a Euronics ( vagy ha úgy tetszik spektrum ez a régi neve
) kétlem hogy ők antenna szerelők lennének
esetleg sat.hu oldalról rendelni? vagy honnan érdemes? ebben tudtok segíteni?
köszi az eddigi segítségeteket
-
hamyka
senior tag
válasz
Kernel #12004 üzenetére
aha kicsit értem
elsőre az az:
ingyenesen fogható csatornákra melyik dekórdert ajánlanátok? illetve milyen antennát hozzá?
kódolt csatornák :
szóval azt mondod nem jön be egy kódolt csatorna sem? akkor miért árulnak kódolt csatornákhoz tunert? nem értem
kábel tv:
itt ahol én lakom nincs digi, esetleg a parabola antennás szolgáltatásukat tudnám igénybe venni az meg kérdéses hogy itt milyen, tetőre egyéb okok miatt nem akarom feltenni
remélem így már érthetőbb vagyok
Bocsi ha nem voltam érthető de annyi a választék a dekorderekből mint égen a csillag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest