- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Tailor21 #12046 üzenetére
Digitális adásról beszélünk, ahol a jelminőség problémája képkimaradásokban, kockásodásban nyilvánulna meg. Ha ilyen gond nincs, akkor a kép jobb már úgyse lesz, akár közeli adó, akár távoli.
Ha a jelminőség 100 % alá esik, a vevő akkor is képes változatlan minőségű képet produkálni, a digitális hibajavításnak köszönhetően.
Mivel a jelminőséget a különböző készülékek nem egyformán számolják, így nem sokat árul el, tehát csak a példa kedvéért említem, hogy az enyém még 60-68 %-on is nézhető volt, amikor távoli adót kellett fogni. Persze, akkor még érzékenyebb volt a különféle zavarokra, de két zavar között a lehető maximális volt a képminőség. Most már van helyi adó, a zavarok teljesen megszűntek.
-
hamyka
senior tag
válasz
Tailor21 #12046 üzenetére
köszi a sok-sok segítséget átnyalom
Jelenleg Optanetnél vagyok, csak necces na, kár hogy T-home nem működnek együtt, remélem 1x jön az optanet az én utcámba, bár addigra szerintem lesz jobb itt csak legyen lovém rá
Inkább ne működjön együtt a T-home szolgáltatóval mert van ami nem elérhető a T-home szolgáltatónál
izémizé:
Valami Adsl-ről olvasok a leírásban, egyből a Invitel jutott eszembe, ha jól emlékszem ilyen helyen is szolgáltatnak, állítólag invitel is van az utcámban nem csak T-home, Optanet nincs az utcámba, tudom furi de nincs, nem minden utcában építették ki a hálózatukat az Optanet
Úgy tudom az Optanet bajban van anyagilag vagy rosszul tudom? (csak kérdezem )
Új hozzászólás Aktív témák
- Wanbo DaVinchi 1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple Watch SE GPS 40 mm, 80%, 12 hónap garancia + ajándék!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest