Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Tailor21
üzenetére
Digitális adásról beszélünk, ahol a jelminőség problémája képkimaradásokban, kockásodásban nyilvánulna meg. Ha ilyen gond nincs, akkor a kép jobb már úgyse lesz, akár közeli adó, akár távoli.
Ha a jelminőség 100 % alá esik, a vevő akkor is képes változatlan minőségű képet produkálni, a digitális hibajavításnak köszönhetően.
Mivel a jelminőséget a különböző készülékek nem egyformán számolják, így nem sokat árul el, tehát csak a példa kedvéért említem, hogy az enyém még 60-68 %-on is nézhető volt, amikor távoli adót kellett fogni. Persze, akkor még érzékenyebb volt a különféle zavarokra, de két zavar között a lehető maximális volt a képminőség. Most már van helyi adó, a zavarok teljesen megszűntek.
-
hamyka
senior tag
válasz
Tailor21
üzenetére
köszi a sok-sok segítséget átnyalom

Jelenleg Optanetnél vagyok, csak necces na, kár hogy T-home nem működnek együtt, remélem 1x jön az optanet az én utcámba, bár addigra szerintem lesz jobb itt csak legyen lovém rá

Inkább ne működjön együtt a T-home szolgáltatóval mert van ami nem elérhető a T-home szolgáltatónál
izémizé:
Valami Adsl-ről olvasok a leírásban, egyből a Invitel jutott eszembe, ha jól emlékszem ilyen helyen is szolgáltatnak, állítólag invitel is van az utcámban nem csak T-home, Optanet nincs az utcámba, tudom furi de nincs, nem minden utcában építették ki a hálózatukat az Optanet

Úgy tudom az Optanet bajban van anyagilag vagy rosszul tudom? (csak kérdezem )
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi