Új hozzászólás Aktív témák
-
a1200
aktív tag
válasz
Kernel #12964 üzenetére
Köszi. Letöltöttem a honestech VHS to DVD 4.0 -et, de a telepítés elején lesz valamilyen 6-7 soros hibaüzi 1 kis ablakban, valami nem támogatott... szöveggel, de lehetetlen elolvasni, mert 2 mp-en belül bezárul. 2009-es program, win7 x64-em van, lehet hogy 32 bites a telepítő, ami 64-en nem működik.
-
a1200
aktív tag
Nem ebayen vettem, hanem Mo-on.
Az eszköz USB 2-es, és USB 2-be dugtam. Van a lapon USB 3 is, de ide felesleges bedugni.
Miért írtak rá 720×576-ot, ha ezt nem lehet kihasználni a szoftverrel?
Azért vettem meg, hogy ekkora felbontáson használjam digizésre.Megírtam az eladónak, erre még neki állt feljebb, meg ilyeneket ír:
Sajnos nem tudom minden termékem paramétereit és működését tesztelni/ismerni. Nem tudok segíteni.
Akkor miért hirdeti???Jobb lenne a 720-nál még nagyobb, de ehhez nem is tudom milyen eszközt kéne vennem, és ez mennyibe kerülne. Talán PCI-sben lenne ilyen, bár csak DVB-T, C, S cuccokat találtam.
Hogyan lehet csak a sztereó hangot rögzíteni wav-ban videó nélkül?
Milyen szoftverek kezelik még ezt az USB-s eszközt?
Ha ez a szoftver nem tudja ezeket, akkor melyik tudja? -
a1200
aktív tag
Milyen jobb szoftver van ehhez? [link] Amit adtak hozzá, az fos, Honestech VHS to DVD 2.0 SE, még a 720×576-ot sem tudom beállítani, fixen 352×288-as és 25 FPS-es, ez lószar.
Az elmentett file típusa meg mpg, nem értem miért.
A video digis topik halott, ezért ide írok. -
a1200
aktív tag
válasz
wassermann #12952 üzenetére
Az a topik halott, az utolsó üzi máj. 2., ezért nem oda írtam.
Remélem normális lesz a vett cucc, mert ha nem, feleslegesen telik el 1 hét. -
a1200
aktív tag
Nagyon remélem, hogy az enyém nem ilyen fos minőségű, mert közben én is Easycapot vettem.
Ha fos, kiverem a balhét, és kérem vissza a pénzemet. Ha nem adja, megbánja.Lehet hogy az összes ilyen USB-s ugyanaz a termék, csak másolgatják az eredetit.
Van valakinek tapasztalata PCI-s svideos digitalizálókról? -
a1200
aktív tag
válasz
czkare #12947 üzenetére
Ha a szoftver végzi a munka nagy részét, akkor érthető lenne a kis hardverméret, azaz hogy belefér egy pendrive méretébe.
Akkor viszont azt nem értem, hogy a PCI-s kártyák miért olyan nagyok pl. DVB-t-hez?
Itt eleve digitális jel jön be, ezt már nem kell külön digitalizálni.
Az analóg kompozit és svideo bemeneteseken meg kell analógról digitálisra alakítani.
Most akkor hogyan van ez? -
a1200
aktív tag
Egyelőre hagyjuk a DVB-C-s tunereket, mert újan 20-30e-be kerülnek. Ami olcsóbb használt, nem támogat 64 bitet, és/vagy nincs svideo bemenete.
Egyelőre egy olyan is elég, ami Win7 64 biten működik, PCI-s, vagy USB-s, és van svideo+hang bemenete, az ezen át bevezetett jelet lehet hanggal jó videóformátumban rögzíteni, lementeni HDD-re, tehát szoftverek is kellenek mellé.
Ez milyen, használ valaki ilyet? [link] -
-
a1200
aktív tag
Hali. Létezik olyan PCI-s, vagy USB-s TV tuner kártya, aminek van svideo+hang és koaxon digitális kábel TV bemenete, plusz Win7 64 bithez driver?
Azaz olyan TV kártya kell, ami tud kezelni DVB-C-t és analóg svideot is.
Eddig csak DVB-C+DVB-T-seket találtam.Ezzel PC-re tudnám vezetni egy svideos eszköz képét+hangját, amit valamilyen programmal rögzíteni lehetne valami népszerűbb file formátumba, plusz a kábel TV digitális jelét is nézhetném hanggal PC monitoron. Analóg kábel TV bemenetes nem jó, mert jövőre megszűnik az analóg TV adás kábel TV-n is. De ha nem is szűnne meg, az analóg felejtős.
Milyen típusok a jók, és olcsók? Lehet használt is, ha megéri.Ha csak külön, 2 kártyával tudnám megoldani, egyikkel az svideot, a másikkal a DVB-C-t, akkor melyik típusok a jók?
Milyen ez az USB-s svideos eszköz? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest