Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkp
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
A "megfelelő módon szerelve" alatt azt is értettem, hogy nem kerítésdrótot és csak részlegesen bekötött csatlakozókat használunk.... Igen, én is láttam már olyan 1000ft-os tplink switchet, ami csak 10/100-as volt, ezért benne sem volt a réz csak az 1,2,3,6-ban, de ezt a fillérb.t hagyjuk meg a kínainak...
Én magam részéről a Legrand/Nexans vonalnál maradok ha ethernetet kell építeni. -
vkp
aktív tag
-
vkp
aktív tag
Olcsó megoldás, zömében mindent le tudsz tölteni jobb minőségben mint az analóg.
Tényleges megoldás egy windows 7 pc media centerrel, abba egy media center kompatibilis tuner, némi állítgatás, hogy legyen EPG és akkor tudsz "rendesen" felvenni.
Természetesen csodát ne várj, reklámokat neked kell kiszedni és a minőség se lesz túl fényes. -
vkp
aktív tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Antennásboltban kapsz olyan lapos koax kábelt, amit ajtó/ablak átvezetéshez találtak ki.
-
vkp
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Köszi, ezt én is megtaláltam.
Ami a bajom, hogy senki, még a UPC ügyfélszolgálata sem hajlandó megmondani, hogy a HD csatornákhoz elég-e a CI, vagy CI+ kell, ami pc-hez nincs (vagy legalábbis én nem találtam).
sat.netboard.hu-n egy srác azt írta, hogy túlbonyolítom és egy sima smartcard reader elég cam modul nélkül, de hozátette azt is, hogy windows alatt nem próbálta.Szóval a dilemma továbbra is adott, nem szeretnék úgy bármit megvenni, hogy aztán nézegetem, hogy milyen szép, de haszna nincs.
-
vkp
aktív tag
Továbbra is várnám a segítség annak, aki tudja, hogy Windows Media Center alatt milyen tunerrel illetve kártyaolvasóval lehet nézni UPC Direct HD adásokat.
Illetve ha erre nincs lehetőség, akkor keresek olyan HDMI bemenetű kártyát, amit kezel a WMC.
Köszönöm!
-
vkp
aktív tag
válasz
Kernel
üzenetére
Kaptam is onnan választ, linux alá tbs kártyát és smargo kártyaolvasót javasoltak, ci/ci+ modul nem kell.
Nekem csak az a bajom, hogy én windows media centerrel szeretnék tv-t nézni, ráadásul HD csatornákat.
Erre senki nem írt még olyat, ami tutira működne, így meg nem merek venni semmit.
-
vkp
aktív tag
Írtam az UPC Direct-nek, hogy milyen kártya, milyen ci vagy ci+ modul kell ahhoz, hogy HD adást lehessen nézni, kedves levelet kaptam válaszul:
"Köszönettel vettük a UPC DTH S.á.r.l.-hoz érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
Kártya kompatibilitás miatt az Ön lakhelyéhez közel eső forgalmazói pontunkkal a kapcsolatot felvenni szíveskedjen.
Az Ön lakóhelyéhez legközelebb eső pontról a hu.upcdirect.com oldalon tájékozódhat."Helyi értékesítési pont szó szerint ezt mondta:
"Mi antennát tudunk szerelni, de azt jól. Azt, hogy milyen doboz mivel megy, pont nem érdekel minket"
-
vkp
aktív tag
Bocsánat, ha volt már, következő lenne a kérdésem:
Ezzel: [link] a kártyával és a hozzá adott kártyaolvasóval van-e esély UPCDIRECT-et nézni? Természetesen vennék egy directkártya csomagot.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő