Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Láttam már olyan optikai modemet, annak kimeneti szintjét gondolom nem lehet növelni, vagy nem tudom.
A direkt bekötést csak próbának gondoltam, a helyzet felmérésére, amúgy az elosztásra nyilván szükség van, ha a felvevő belső tunerjét is használni akarod. De azzal digitális jelet nem tudsz fogni.
Kíváncsiság kedvéért meg lehet nézni ilyenkor, hogy a TV-t és a felvevőt összekötöd egy SCART-kábellel, a felvevőt beállítod a megfelelő AV-bemenetre, hogy tud-e onnan rögzíteni valamit. De ha így működne is, onnan kezdve csak azt tudnád rögzíteni, ami a képernyőn van, tehát kiesik az a lehetőség, hogy a háttérben más adót. Illetve a TV-t sem lehetne akkor kikapcsolni.
A jelszintet valamilyen többkimenetű erősítővel lehetne növelni, antennás szaküzletben tudnak ehhez tanácsot adni, hogy melyik erősítő alkalmas a célra. Érzékenyebb erősítők ugyanis túlvezérlődhetnek, tehát olyanra van szükség, ami jól tűri a nagyobb jelszintet is, ugyanakkor kompenzálja az elosztás veszteségét.
Talán egy példa, de személyesen én sem ismerem, csak most találtam:
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest