- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koroljov
csendes tag
válasz
Kernel #12279 üzenetére
Elnézést ... igazad van, nem írtam le a gondot.
Szóval felkapcsolom a készüléket, és semmit nem tudok vele csinálni, mivel előjön egy KabelBW menü, ahol azt írja, hogy nyomjam meg az OK gombot. Semmi másra nem tudok rámenni. Azután elindul a kereső, és perc után semmit sem talál. És közli velem, h tanácskozzak a kábelszolgáltatómmal. Mivel semelyik gomb sem működik ( még ki sem tudom kapcsolni) ezért feltételezem, hogy ez egy ilyen telepített program, és csak a KabelBW szolgáltató által sugárzott adásokat tudnám vele nézni, és azokat is csak Németországban... tehát szerintem megválaszoltam magamnak a kérdésemet : ) -
koroljov
csendes tag
Sziasztok!
Még én zavarok egy kicsit. Hozzám került egy DVB-C készülék. De sehogyn sem tudom használni, mivel egy német ismerősömé volt, és valami kabelBW van rámatricázva. Mert az első felkapcsolás után máris telepíteni akar valamit, de nem talál semmilyen jelet. Akkor az a baj, hogy ez csak Németországban működik? Vagy ki lehet valahogyan játszani, h tudjam valahogy itthon is használni?
-
koroljov
csendes tag
válasz
wassermann #12264 üzenetére
Egész biztosan az lesz a problémám, hogy DVB-C-re van kódolva a többi csatorna. Szóval beszerzek egy ilyen set-top boxot. Lehet, hogy tévedtünk
Egyébként a Felvidékről írok, itt nincs mindigTV... meg nem is látom át az itteni helyzetet. Ezt a kábel TV-t is nevetséges összeggel fizetjük. kb. 2500 Ft havonta. Szóval megéri. Ha nem jön be ez a beruházásom, akkor nézem tovább analog a csatornákat.
Köszi a segítséget, ezt az elosztásos megoldást lehet fogom használni.
Pápá -
koroljov
csendes tag
válasz
koroljov #12262 üzenetére
Erről mi a véleményetek? Elég ismeretlen márka : ) de DVB-C re alkalmas [Valami Koscom]
-
koroljov
csendes tag
válasz
wassermann #12261 üzenetére
Hát a neten 30 digitálist írnak. De régen frissítették, az egyik ismerősömnek simán jött 40 adás fölött. Szóval a gond a set-top-boxal lehet. Mert más helyen működik, igaz őnekik csak TV-jük van, abban van a tuner. Egyébként ez a set-top-boxom van [link]
Lehet ezzel van a gond. -
koroljov
csendes tag
Szaiasztok!
Otthon csak régi TV készülékünk van (8 éves lehet), a TV adások pedig a szomszédos kisvárosban üzemelő kábelTV szolgáltató által vannak. Mivel elvileg régi a TV, ezért egyik DVB szabványra sem alkalmas. Viszont az internetes oldalukon olvastam, hogy több adás elérhető DVB-T és DVB-C által. Szereztem hozzá set-top-boxot, ami DVB-T jelet kódol. [link] ezen a linken van leírva, h miként kell eljárni a beállítás során. A problémám az, hogy beállítottam ezek szerint, de nem az összes adás lett elérhető. Csak nyolc.
Ennek mi lehet az oka? Van még valamilyen más beállítás, amit még meg kell csinálnom?
Vagy jobb megoldás lenne DVB-C készüléket vennem? Ha igen, akkor mire ügyeljek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest