- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
eTrade #12687 üzenetére
Talán csak a fogalmazás enyhén kioktató stílusa nem nyert osztatlan elismerést.
"de azért is tessék elolvasni alaposan ezt is".
Itt azért általában rutinosabb emberek fórumoznak, akik már arra is rájöttek, hogy bizonyos esetekben jobb a netes rendelés, épp az elállási jog miatt. Néha még annak ellenére is, hogy ugyanazt megvehetném "manuálisan" is.
Másik dolog az olvasási készség. Például tegyük fel, hogy én egy általában precíz fazon vagyok, aki általában alaposan olvas, pláne még ifjúkorában pár év alatt lenyomott egy fél községi könyvtárat. Utána jön valaki egy fórumon, hogy szövegértés, alapos olvasás vagy akármi. Baromi irritáló...
De ez most nem az én vitám szerintem, részemről mindegy is, csak próbálom érzékeltetni, hogy mégis miről lehet szó.
-
-
cigam
titán
válasz
eTrade #12669 üzenetére
Kis olvasni való, kedvenc oldaladról.
Szóval ki, és minek járjon alaposabban utánna
-
cigam
titán
válasz
eTrade #12665 üzenetére
??? 16 éve nem létező jogszabályra gondolsz?
(6/1990. (IV. 5.) KeM rendelet az üzletek működéséről), ami kimondta, hogy a vásárlástól számított nyolc napon belül a fogyasztó kívánságára a kereskedő, az üzletében vásárolt árut minőségi kifogás nélkül is köteles kicserélni, amennyiben az áru hibátlan és azt a fogyasztó még nem használta.Persze üzletpolitikai megfontolásokból lehetnek "jófejek", de a törvény betüje szerint egy hibátlan készüléket nem kötelesek cserélni/visszavenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest