Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
válasz
Kernel #12855 üzenetére
Teljes technikai analfabéta vagyok ilyen téren, szóval ettől sem lettem okosabb.
Most akkor jól értem, hogy nem mindegyik tunerben van ilyen RF modulátor, tehát nekem nem mindegyik megfelelő, csak amiben alapból be van építve? Vagy RF nélküli tuner + modulátor vásárlás? Ez a két opció? Próbáltunk utánaolvasni a dolognak, de jellemzően semmi normális leírást nem találtunk, meg ahány tuner, annyiféleképpen vannak jelezve a dugók is.
Lényegében nekünk csak arra az egy TV-re kéne rákötni, nem akarjuk elágaztatni másikra.Esetleg tudnál/tudnátok írni pár normálisabbat (10k-ig), amiben van ilyen RF tuner beépítve? Ugye a Wayteq-ről már szó esett, de nem tudom, hogy az már alapból megkapta-e a frissítéseket gyárilag, mint a nagy tesó (a CX-es), vagy azzal is annyi gond lenne, mint a másikkal frissítések előtt. (Meg azt hiszem az RF nem tud TimeShift-et.)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Robotporszívók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest