Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
válasz
Kernel #12855 üzenetére
Teljes technikai analfabéta vagyok ilyen téren, szóval ettől sem lettem okosabb.
Most akkor jól értem, hogy nem mindegyik tunerben van ilyen RF modulátor, tehát nekem nem mindegyik megfelelő, csak amiben alapból be van építve? Vagy RF nélküli tuner + modulátor vásárlás? Ez a két opció? Próbáltunk utánaolvasni a dolognak, de jellemzően semmi normális leírást nem találtunk, meg ahány tuner, annyiféleképpen vannak jelezve a dugók is.
Lényegében nekünk csak arra az egy TV-re kéne rákötni, nem akarjuk elágaztatni másikra.Esetleg tudnál/tudnátok írni pár normálisabbat (10k-ig), amiben van ilyen RF tuner beépítve? Ugye a Wayteq-ről már szó esett, de nem tudom, hogy az már alapból megkapta-e a frissítéseket gyárilag, mint a nagy tesó (a CX-es), vagy azzal is annyi gond lenne, mint a másikkal frissítések előtt. (Meg azt hiszem az RF nem tud TimeShift-et.)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest