- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
tomi5244 #11993 üzenetére
Siker!!
Ezzel a kábellel sikerült rákötni a boxot és átmegy a jel is!
Viszont a T-home belső szoftvere vagy tudom is én mije nem müxik rendesen. Ha meg nyomom a menü gombot akkor ezt kapom:
Ha pedig az EPG-t akkor ezt:
És gondolom ennek se így kellene kinéznie:
Át dugtam egy SCART-os TV-re a boxot de ott meg a HDMI vonal opcióit nem tudom állítani...
Összességében nekem ennyi már elég mert az adás átjön, és a kép is tűrhető, bár HD csomag révén jobbra számítottam.
Ha valakinek van ötlete ne kíméljen.
Köszi!
T -
tomi5244
őstag
válasz
Kernel #11985 üzenetére
Ma voltam bent a médiában ott 8 ezerért vesztegetik (HAMA) enyhén szólva is lefagytam... körbenéztem a neten vannak már 4-5 ezer környékén is. Viszont az E-digitálnál találtam 990.- ért Meg is rendeltem [link]
Tudna valaki ésszerű magyarázatot adni, hogy mi lehet az oka az ekkora árkülönbségnek. Mindegyik ugyanolyan kivitelű adapter direkt megnéztem, vagy talán működésében lehetnek eltérések?
Köszönöm!
T -
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Átrágtam a fórumot a kérdésemmel kapcsolatban és sok infót meg is találtam de még nem tiszta minden. Kérdésem annyi lenne mint azt már többen is felvetették, hogy a T-home-os HDtv-s boxról monitorra való jel küldése HDMI -> DVI kábelen. Mert hát sajna nekem sincs HDMI képes monitorom.
Tisztában vagyok hogy ehhez olyan monitor is szükséges, ami támogatja a HDCP szabványt. Ez a kritérium a régebbi monitoroknál is fel lelhető? Nekem egy Samsung 223BW monitorom van, ami véleményem szerint nem mai darab.
Sajnos gyatra az angolom de a linken alul ír valamit a HDCP-ről. Valaki kiszűrné nekem belőle a lényeget?
Továbbá nézelődtem a neten és látom, hogy HDMI->DVI között is vannak eltérések, van ahol pl. írják a HDCP támogatást, tehát akkor a monitornak és a kábelnek is ismernie/tudnia kell ezt a szabványt?
Köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest