- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
tomi5244 #11993 üzenetére
Siker!!
Ezzel a kábellel sikerült rákötni a boxot és átmegy a jel is!
Viszont a T-home belső szoftvere vagy tudom is én mije nem müxik rendesen. Ha meg nyomom a menü gombot akkor ezt kapom:
Ha pedig az EPG-t akkor ezt:
És gondolom ennek se így kellene kinéznie:
Át dugtam egy SCART-os TV-re a boxot de ott meg a HDMI vonal opcióit nem tudom állítani...
Összességében nekem ennyi már elég mert az adás átjön, és a kép is tűrhető, bár HD csomag révén jobbra számítottam.
Ha valakinek van ötlete ne kíméljen.
Köszi!
T -
tomi5244
őstag
válasz
Kernel #11985 üzenetére
Ma voltam bent a médiában ott 8 ezerért vesztegetik (HAMA) enyhén szólva is lefagytam... körbenéztem a neten vannak már 4-5 ezer környékén is. Viszont az E-digitálnál találtam 990.- ért Meg is rendeltem [link]
Tudna valaki ésszerű magyarázatot adni, hogy mi lehet az oka az ekkora árkülönbségnek. Mindegyik ugyanolyan kivitelű adapter direkt megnéztem, vagy talán működésében lehetnek eltérések?
Köszönöm!
T -
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Átrágtam a fórumot a kérdésemmel kapcsolatban és sok infót meg is találtam de még nem tiszta minden. Kérdésem annyi lenne mint azt már többen is felvetették, hogy a T-home-os HDtv-s boxról monitorra való jel küldése HDMI -> DVI kábelen. Mert hát sajna nekem sincs HDMI képes monitorom.
Tisztában vagyok hogy ehhez olyan monitor is szükséges, ami támogatja a HDCP szabványt. Ez a kritérium a régebbi monitoroknál is fel lelhető? Nekem egy Samsung 223BW monitorom van, ami véleményem szerint nem mai darab.
Sajnos gyatra az angolom de a linken alul ír valamit a HDCP-ről. Valaki kiszűrné nekem belőle a lényeget?
Továbbá nézelődtem a neten és látom, hogy HDMI->DVI között is vannak eltérések, van ahol pl. írják a HDCP támogatást, tehát akkor a monitornak és a kábelnek is ismernie/tudnia kell ezt a szabványt?
Köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest