- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Bár én nem foglalkoztam ezzel, de az Indexen szoktam látni egy szaktopikot: Easycap videódigitalizáló
VHS to DVD 2.0 SE, még a 720×576-ot sem tudom beállítani
4.0-ban látható ilyen beállítás, ha megnézed a linkelt fórum képeit.
Jobb lenne a 720-nál még nagyobb
Teljesen felesleges lenne 720 vízszintes képpontnál többet rögzíteni, ha a PAL eleve nem is továbbít többet. 576 látható sor mellett, ami legfeljebb VHS-nél nincs teljesen kihasználva, de a TV egyébként attól még nem vált üzemmódot, vagyis a sorok száma (sorfrekvencia) fizikailag változatlan. Viszont egy ilyen digitalizálóra elvileg a TV-adás kompozitjelét is köthetnénk, akár egy VHS-magnó tunerjéről, akár egy TV SCART-kimenetéről, olyankor jogos a felvétel 576 soros igénye is.
25 FPS-es, ez lószar.
Ez érdekes kérdés, miután rájössz, hogy a PAL-adás világéletében 50 Hz interlaced volt, ami azt jelenti, hogy másodpercenként 50 félkép = 25 teljes kép = 25 FPS.
Az elmentett file típusa meg mpg, nem értem miért.
Talán mert a program standard DVD specifikus (VHS to DVD)?
Hogyan lehet csak a sztereó hangot rögzíteni wav-ban videó nélkül?
Nagyon egyszerű, minden hangkártyán van vonalbemenet, így további eszköz nem szükséges. Laptopon már kellemetlenebb, mert a mikrofonbemenet túl érzékeny a vonali szintű, több száz mV nagyságrendű jel feldolgozásához, ezért azon túlvezérlődik, torzulna a jel.
Programnak pedig az ingyenes Audacity nagyon korrekt. Profi módon lehet vágni vele az anyagot, és még sok mindent tud.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Minek svideo bemenet egy dvb-c tunerre?
Neked egy sima usb-s digitalizalo kell... mint a linkelt is, minoseg jobbára attol fugg milyen szofttal hasznalod, amugy szabvany 720*480/576 felbontast tud. Kinabol 2000ft, a linkeltet szerintem senki nem hasznalja mert 44$ a pk kinai freeshipping helyett.
-
- van svideo+hang és koaxon digitális kábel TV bemenete, plusz Win7 64 bithez driver.
- tud kezelni DVB-C-t és analóg svideot is -
Watt25
veterán
Üdv!
Nem tudok olyan kártyáról, ami tud analógot is, meg digitálist is.
Tehát marad a kétkártyás megoldás. DVB-C tunerek közül a Technisat Cablestar a legolcsóbb jelenleg.
Az általad linkelt analóg tunerre pedig válaszoltam (csak mivel nem volt szalonképes a megfogalmazás, moderálva lett), hogy konkrétan én is ilyet rendeltem és működik jól. (Bár konkrétan az S-Video részét nem volt alkalmam tesztelni, de nem hinném, hogy gond lenne vele.)
Viszont, meséld már el, hogy melyik az a kábelszolgáltató, amelyik megszünteti az analóg kábeltévé szolgáltatását. Nagyon kíváncsi lennék rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged