Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
eTrade #12687 üzenetére
Talán csak a fogalmazás enyhén kioktató stílusa nem nyert osztatlan elismerést.
"de azért is tessék elolvasni alaposan ezt is".
Itt azért általában rutinosabb emberek fórumoznak, akik már arra is rájöttek, hogy bizonyos esetekben jobb a netes rendelés, épp az elállási jog miatt. Néha még annak ellenére is, hogy ugyanazt megvehetném "manuálisan" is.
Másik dolog az olvasási készség. Például tegyük fel, hogy én egy általában precíz fazon vagyok, aki általában alaposan olvas, pláne még ifjúkorában pár év alatt lenyomott egy fél községi könyvtárat. Utána jön valaki egy fórumon, hogy szövegértés, alapos olvasás vagy akármi. Baromi irritáló...
De ez most nem az én vitám szerintem, részemről mindegy is, csak próbálom érzékeltetni, hogy mégis miről lehet szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest