Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Daniel Alves #12549 üzenetére
Na én is hasonló a cipőben járok,mondjuk a diginek is van topikja,segítőkész emberkét látogatják.
Az anyósom gondja megoldódik egy Amiko 8840-es két DVB-C tuneres box-szal,de most én akarok valamit mert az egyik szobában csak egy 72-es samu van,jó lenne már száműzni a hdd-s analóg felvevőt,meg a videómagnót,és olyan valamit keresek ami digi kábelhez jó,felvenni is tudok vele,és a digitális adásokat tudom nézni(sportM) a 72-es TV-n,mert kilökni nem akarnám.
Ha találsz itt nálunk valamit Te is szólj már,mert elég gyér a felhozatal,keleti vidéken vagyunk sajna... -
gps76
őstag
válasz
Daniel Alves #12547 üzenetére
Kicsit pontosítani kellene milyen szolgáltató,kábel vagy földfelszíni,stb.
-
gps76
őstag
válasz
CoolBoy323 #12542 üzenetére
Az Amikonak is van ilyenje 40 korul,ket tunerral az egyik S,a masik C,pvr is van benne,8840 a tipusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest