- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Láttam már olyan optikai modemet, annak kimeneti szintjét gondolom nem lehet növelni, vagy nem tudom.
A direkt bekötést csak próbának gondoltam, a helyzet felmérésére, amúgy az elosztásra nyilván szükség van, ha a felvevő belső tunerjét is használni akarod. De azzal digitális jelet nem tudsz fogni.
Kíváncsiság kedvéért meg lehet nézni ilyenkor, hogy a TV-t és a felvevőt összekötöd egy SCART-kábellel, a felvevőt beállítod a megfelelő AV-bemenetre, hogy tud-e onnan rögzíteni valamit. De ha így működne is, onnan kezdve csak azt tudnád rögzíteni, ami a képernyőn van, tehát kiesik az a lehetőség, hogy a háttérben más adót. Illetve a TV-t sem lehetne akkor kikapcsolni.
A jelszintet valamilyen többkimenetű erősítővel lehetne növelni, antennás szaküzletben tudnak ehhez tanácsot adni, hogy melyik erősítő alkalmas a célra. Érzékenyebb erősítők ugyanis túlvezérlődhetnek, tehát olyanra van szükség, ami jól tűri a nagyobb jelszintet is, ugyanakkor kompenzálja az elosztás veszteségét.
Talán egy példa, de személyesen én sem ismerem, csak most találtam:
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest