- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
hhheni #13315 üzenetére
Én egy IT9135FN-chipre épülő sticket vettem, mindössze 1750 Ft-ot vettek le érte a PayPal-ről, postával együtt. Viszont a tartós használat során azt vettem észre, hogy másfél-két óra üzem után elkezd egyre többször kihagyni, akadozni, mint amikor kevés az antennajel (de a kijelzett szint nem változik).
Ha ilyenkor átváltok másik multiplexre, majd vissza, ismét hibátlan vagy 2 óráig. Tehát nem elég a multiplexen belül másik műsorra állni, hanem frekvenciát is kell váltani, hogy újrahangolja magát.
Nem tudom, hogy ez a chip típushibája-e (illesztőprogramot hiába cseréltem), esetleg a rezgőkvarc nem stabil (ami az időalapot adja a frekvenciaszintézerhez, alkatrész a jobb felső sarokban), csak akkor elvileg nem ilyen szabályosan csinálná.
De úgyis akarok rendelni még egyet, szintén eBay-ről, ez meg jó lesz vésztartaléknak, illetve duplatuneres alkalmazáshoz másodlagosnak. Ennyiért nyilván nem fogom visszaküldeni Kínába, meg egyébként működik is.
Ugyanez a típus itthon 5400 + posta: [link] Garanciális probléma esetén ott is buknám a postaköltséget, plusz még szórakozni vele, annyit már tényleg nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest