Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Kernel #12814 üzenetére

    Nem ilyen a táv, de ezen is van V-format. Csak éppen az a baj, hogy a készülék be van állítva scart kábelhez és csak a 480 és 576-os felbontások között lépked ezzel a gombbal. Azt hittem ha rádugom a hdmi kábelt majd érzékeli, de nem.
    (az más kérdés hogy a jó édes anyukáját annak a tervezőnek aki az RF verziót tervezte.
    A napokban olvastam itt egy hsz-t, hogy a 85rf nem tudja az AFD-t, csak a nagyobb tesója. Kíváncsi lenék a gondolkodására annak aki ezt ebbe nem tette bele. Hiszen miért veszi ezt az ember? Azért mert régi tv-hez kell, hiszen azokhoz kell az antenna csati főleg. Na pont a régi tévék nem fogják tudni kezelni ezt a dolgot, így keretes lesz a kép. A drágább STB készüléket meg nem lehet rádugni egy csak antennával rendelkező tv-re. Na ennyit a zseniről aki kispórolta ezt a funkciót, és csak üzleti megfontolásból - hogy vegyék a drágábbat - nem rakták bele. Csak a probléma másik fele nem jutott el az agyáig valószínűleg. Most mérges vagyok, mert megvettem, de nem jó arra amire kell, mert nagyon sok műsor megy 4:3-ban és a legtöbb film kerettel megy, úgy pedig nézhetetlen. Megpróbálom visszavinni és veszek valami mást)

    Most viszont még az lenne a fő kérdés, hogy hogyan reseteljem?
    Ha belépek a menübe (vakon) akkor 3 gombnyomás lefelé hogy odaérjek a gyári állapot visszaállításához. Ha ott nyomok egy okét, akkor mit kell nyomjak hogy az "igen" gombra menjek?

Új hozzászólás Aktív témák