Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat*
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
mackosajt
üzenetére
Ennél az antennánál számít a mögötte lévő hálós reflektor is. Amikor én ilyennel kísérleteztem, ami az előző képen is látható, leszereltem a tányért és önmagában is kipróbáltam, hogy mégis mi történik. A távolsági vétel jelentősen romlott, vagyis az a reflektor határozottan jót tesz neki.
Az erősítőt már korábban kiiktattam, tehát itt csak magáról az antennáról van szó.
A tiéden nincs ilyen visszaverő felület, így én legalábbis túl sokat nem nézek ki belőle, mármint távolsági vétel szempontjából. Elvileg van még annyi tartalékod, hogy egy jobb antennával javíthatsz a helyzeten. Hogy melyik lesz az, azt én sem tudhatom, mert ezen a téren semmi nem biztos. De előbb mindig a passzív megoldásra kell törekedni, utána jöhet egy erősítő is, ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann