- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Én Hajdúdorogon lakom, és a dvb-t jelet Tokajról kapjuk. Szinte teljesen szembe van velünk a torony. Az a kérdésem, hogy hogy állítsam a tetőtéri antennát. Teljesen egyenesen Tokaj fele, vagy valamilyen szögbe állítsam? Ugyan is, a mux b-t elég gyengén sugározza a tokaji antenna. És sokszor alig van jel, és bekockásodik a tv. Nem a legújabb az antenna, ha nincs más mód, akkor cserélem, de ha nem lenne muszáj, akkor nem. A kábel teljesen új, alig 1 hetes.
-
varmi2
nagyúr
válasz
wassermann #12338 üzenetére
FAT32-n 4 Gb lehet egy fájl max mérete, ha több, az hiba, nem tudja kezelni, így lejátszani sem semmi. Formázd a pendrivot ntfs-re.
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Remélem jó helyre írok. Tegnap beléptem a mindigtv extra táborába. És egy érdekes jelenségre lettem figyelmes. Ha az utcán előttünk elmegy egy motor vagy egy benzines autó, akkor egy pillanatra bekockásodik a kép. Ez miért van? Mit tudok tenni ellene? Régebbi antenna van fenn a padláson. Ha újra cserélném az számítana? Tv-re van kötve az antenna, így nem tudom megmérni a jelerősséget. Esetleg, ha van olyan szoftver ami számítógépen kijelzi, akkor meg tudom mérni, mert van tv tuner csak be kell tenni a gépbe. -
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném nézni a dvb-t-n a csatornákat, de a jelenlegi régi antennával sajnos nem jó. Ezért fordulok hozzátok, ajánljatok olyan antennát, amivel tuti be fog jönni a dvb-t. Hajdúdorogon lakom, mindenképpen kültéri antenna kell, vagy jó szobai is, mondjuk erősítős? Egy Samsung 32B550 tv-n nézném a saját tunerével.
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Van egy Samsung 32b550-es lcd tv-m, amin alapból van M-PEG4-es HD tuner, melyhez csatlakozik a padláson, egy tetőantenna. A problémám, az, hogy hol van dvb-t adás, hol nincs. Nem értem mért. Tudnátok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Filmvilág
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Blu-ray lejátszók
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Steam topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest