- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Én Hajdúdorogon lakom, és a dvb-t jelet Tokajról kapjuk. Szinte teljesen szembe van velünk a torony. Az a kérdésem, hogy hogy állítsam a tetőtéri antennát. Teljesen egyenesen Tokaj fele, vagy valamilyen szögbe állítsam? Ugyan is, a mux b-t elég gyengén sugározza a tokaji antenna. És sokszor alig van jel, és bekockásodik a tv. Nem a legújabb az antenna, ha nincs más mód, akkor cserélem, de ha nem lenne muszáj, akkor nem. A kábel teljesen új, alig 1 hetes.
-
varmi2
nagyúr
válasz
wassermann #12338 üzenetére
FAT32-n 4 Gb lehet egy fájl max mérete, ha több, az hiba, nem tudja kezelni, így lejátszani sem semmi. Formázd a pendrivot ntfs-re.
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Remélem jó helyre írok. Tegnap beléptem a mindigtv extra táborába. És egy érdekes jelenségre lettem figyelmes. Ha az utcán előttünk elmegy egy motor vagy egy benzines autó, akkor egy pillanatra bekockásodik a kép. Ez miért van? Mit tudok tenni ellene? Régebbi antenna van fenn a padláson. Ha újra cserélném az számítana? Tv-re van kötve az antenna, így nem tudom megmérni a jelerősséget. Esetleg, ha van olyan szoftver ami számítógépen kijelzi, akkor meg tudom mérni, mert van tv tuner csak be kell tenni a gépbe. -
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném nézni a dvb-t-n a csatornákat, de a jelenlegi régi antennával sajnos nem jó. Ezért fordulok hozzátok, ajánljatok olyan antennát, amivel tuti be fog jönni a dvb-t. Hajdúdorogon lakom, mindenképpen kültéri antenna kell, vagy jó szobai is, mondjuk erősítős? Egy Samsung 32B550 tv-n nézném a saját tunerével.
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Van egy Samsung 32b550-es lcd tv-m, amin alapból van M-PEG4-es HD tuner, melyhez csatlakozik a padláson, egy tetőantenna. A problémám, az, hogy hol van dvb-t adás, hol nincs. Nem értem mért. Tudnátok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- DOOM - The Dark Ages
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest