- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
Sir Riccio #49636 üzenetére
nekem személy szerint az amelyiken világít a fején a lámpa jobban bejön
de ez is szuper, -
L4mie
veterán
válasz
Sir Riccio #49509 üzenetére
portrézáshoz közöm sincs, szval laikus véleményezés, csajnézegetés:
Nekem ez és a 2. tetszik,
többi annyira nem adja, a linkelten furán áll, a fekete hátteres képeket én is csípem,
csaj nagyon csinos, a "rendszám" azonban sokat ront a helyzeten
többi tetkója jófélének tűnik.
-
L4mie
veterán
Sziasztok, nem tudom szabad-e ilyent, de gondoltam nagy baj nem lehet, teljesen nonprofit részemről.
Hétvégén összefutottam régi ismerőssel, és mondta, hogy modellkedik/kedne én meg mondtam, hogy ha még le nem is fotózom, mert szerintem nem vagyok olyan szinten, (bár ki tudja) de bedobom ide a profilját.
Remélem nem gond, ha igen akkor majd töröltetem
Szerintem neki is és a környéken élő gyakorolni vágyó fotósnak is hasznos lehet.Keszthelyen/Szombathelyen elérhető,
[FB prof]
FB-n nyugodtan írjatok rá. -
L4mie
veterán
válasz
Sir Riccio #48353 üzenetére
szuper, bár nem értek a web hez, nekem bejövős, átlátható etc.
Mondjuk nem a vízalatti képpel kezdeném, de lehet csak nálam kezdi mindig azzal.
Az egyel vissza fátylas somolygó asszonyka jobban bejönnek kezdősnek.
De hamár mindenképpen vizessel kezdenél, akkor a 2. úszós nekem bejön -
-
L4mie
veterán
válasz
Real_Necro #47739 üzenetére
Grat
-
L4mie
veterán
Uhh! Fene a pofád
Bírom az ilyen hangulatú képeket ^_^ nagyon bejövős.
ohh, egy kis exif-et megsasoltam volna
Fejo: szokásos minőség, örülnék ilyent tudnék majd lőni, ettől független nekem a világító tornyosok jobban bejönnek főleg a BW, ND szűrös hatása van, de nem az volt ugye?
^_^ -
-
L4mie
veterán
válasz
Sir Riccio #46758 üzenetére
Megint fotóügyileg értéktelen vélemény, de mint pasi azt mondom, a csaj csak kibontva hordja a haját, az a legjobb képe amin ki van bontva, és valami előnyösebb ruha is jó lett volna
ebben valahogy nagyon szélesnek tűnik a csípője. -
L4mie
veterán
válasz
ballington #46687 üzenetére
jaja van egy kettő ami nekem már túl PS, de van sok ami nagyon szépek, majd egyszer szedek ki talán valami ilyenek között helytállót a gépemből
-
L4mie
veterán
válasz
Peethy #46578 üzenetére
a fenti 3 ból
2. a szeme mindent visz.Ez nekem nagyon kislányos, bár manapság már nem tudom megállapítani, hogy egy hölgyemény hány éves, 16-26 bárhol lehet,
a legújabb flickr-en megint csak tetszik,
na a rózsás az nem, többi meg nem váltott ki különösebb érzelmet.Mindezt csak laikusként mondom, persze a modellek nagyon csinosak
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
válasz
filózoli #45925 üzenetére
kedves fórumtárs,
3.x látom ezt a vitát, postolsz értékelnek, nem tetszik jössz a fotozz.hu-val.
Srácok megmondják a véleményüket az oldalról, lefikázol mindenkit a topicban, vitatkozni próbálnak veled, de olyan egyszerű vagy mint egy faék, csak mondod, mondod, és jönnek a mod-ok és kitörlik a felét.Na most megnéztem a fotozz.hu-t nem tetszett, le is írtam miért, de törölték.
Mondom én aki totál laikusként járok ide, próbálok felszedni valami technikai tudást, néha egy-egy hozzászólással boldogítom a népeket.
Mondjuk lehet jobban tenném lemennék kukoricát pattogtatni és hátradőlnék, de tényleg nem kéne flamelni a topicot és miattad már 3.x megy.
Ha ilyen ingered van, menj iphone épp beperelte a xyz-t topicba.
Vagy valami kutatást végzel? -
L4mie
veterán
válasz
Chapel #45733 üzenetére
Off, hogy hogy lelopkodták, forrás nélkül megjelenítették itt-ott?
Vagy saját néven dobta fel valaki az ő képét?
Láttam 1-2 hete szóltatok fórumtársnak, hogy valahol láttátok a képét, mi ilyenkor a teendő? O.o(nem mintha ilyen dolog fenyegetne ^_^ csak érdekel a téma, mit tud valaki csinálni hasonló helyzetben aki mondjuk ilyenből él, nem csak elvétve kattogtat)
-
L4mie
veterán
Oké-oké értem, nem vártam igazából reakciót, délutáni uborkaszezonra linkeltem.
*bocsi ha zavart okoztam az erőben nem volt célom, unalomból elkövetett értelmetlen linkelgetés vétségébe estem, rá kellett jönnöm, hogy az ilyeneket jobb ha fb-re meg hasonlókra tartogatom, nem degradálva ezzel a fórum színvonalát.
Azt hiszem egy ideig maradok olvasó-kérdező itt ^_^
-
L4mie
veterán
láttam már hasonló csodákat linkelve itt, gondoltam bedobok a vízbe egyet én is.kis csámcsogni való a délutáni ubiszezonra.
hát én nem tudok nagyon mit mondani....fb-n találtam a linket jobboldalt a hírdetések között 100 ropi/nap -fogalmam sincs ez jó/rossz ár/, nem jutottam el a fotókig mert annyira szörnyű a weblap hogy menekültem mielőtt még 1 mp-et hallanom kellett volna a zenéből. -_- képekről így nem nyilatkozom, nyilván jó fotós a weblap elkövetője, de a háttértől és a zenétől frászt kaptam. -
L4mie
veterán
válasz
spanyoll #44084 üzenetére
Sajnos nem keresünk 200-at, szerencsére nem rabolnak ki minket 2 naponta (bár nem árt, ha megpróbálsz úgy kinézni akibe nem érdemes belekötni, bekóstolni
)
ohh pedig mondani akarta, hogy táskában hordom a fotótáskát, ne lássák....de elaludni...enjeha nagyon álmos vagyok inkább állok.
-
L4mie
veterán
válasz
philoxenia #40422 üzenetére
egyetértek ^_^
-
L4mie
veterán
Szerintem én is nagyon rossz úton járok
Kiss útbaigazításra lenne szükségem, merre induljak ha értelmesen akarok csillagokat fotózni, tegnap kimentem Pesten vekerle mögött a rétre, relatíve kevés a fényszennyezettség (így is nagy :[) és hát valami elég bénákat sikerült lőnöm, pedig a helyszínen még nem tűntek olyan szörnyűnek, de monitoron...
[Exif] -
L4mie
veterán
btw: megjavult a picassa
már lehet zoomolni.
-
L4mie
veterán
válasz
Sir Riccio #39350 üzenetére
Tetszik, elkezdett érdekelni a csillagos háttér fotózás
remélem hamar lejutok vidékre, tudok néhány kevésbé fényszennyezett helyet.
bár szerintem az obim kevés lesz, de majd meglátjuk mi sül ki.
-
-
L4mie
veterán
HALP!?
Inkább tárhely kérdés mint fotó, abszolúte nem valóak még ide a fotóim, de haverokkal szívesen osztom meg őket, viszont picasa-ban néhány képem nem nagyítható, másik meg igen, a kérdésem az, hogy valaki tudja ennek az okát?
[nem nagyítható]
[nagyítható]
Fototechnikailag ne nagyon elemezzétek, mert jó pár hibát már én is látok bennük, a kérdés, hogy miért nem lehet nagyítani az elsőtKöszi
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
Tegnap legjobban sikerült villámkép
30seces expozícióval készült.
sajnos állvány hiányában a tetőablak keretébe tudtam legstabilabban elhelyezni, így legnagyobb bánatomra túl sok a ház, kevés a villám kezdete.
a kérdés: beállításokkal kell még mókolni legközelebb, vagy jól álltam neki? -
L4mie
veterán
na srácok most volt villámparádé
valakinek sikerült jót lőnie? nekem antivillám mezőm volt, pedig 4 ablakból 4 irányba próbáltam befogni néhányat.
-
L4mie
veterán
Gyors kérdés:
a www.flickr.com ennyivel jobb mint a picassa?mondjuk én picassara töltögetem a próbálkozásaimat, de többször előfordul, hogy nem lehet zoomolni egy-egy képre, ez például panorámaképeknél elég bosszantó, mivel aki esetleg megnézné csak egy csíkot lát belőle
vagy én szúrok el valamit?
Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest