- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
V43_1048 #45050 üzenetére
Bocs, te ezzel jatszol munkaidobe?
-
válasz
V43_1048 #45028 üzenetére
Egy monitorkalibrálást, és egy kis plusz időt javasolnék a képeid mellé.
Túl sok a kép, hogy egyesével végig másszak, de megpróbálom:Első kép nagyon zajos, értem én a kép lényegét, de egy vezetékekkel teli látkép teljesen elrontja azt a hatást, amit egy ilyen képnek el kellene érnie.
Második kép, túlhúzott, az előzőekben már említett városkép, nem egy látványos képelem.
Harmadik, a háztól nem látni a kép lényegi részét, így nem élvezhető a kép.
Negyedik, akkor lenne jó, ha szélkeréken lenne a fókusz, így nem tudom értelmezni. Színek szépek, de alapvetően az egész kép kaotikus.
Ötödik, ez már közelít. Figyelni kell az érzékelőn, vagy a lencsén lévő piszokra... kiszúrja a szemed. Ennél kivételesen nem zavaró a sok pózna...
Hatodik kedvenc fotó, nem ad kép értéket másnak.
Hetedik, nyolcadik, nem tudom hova tenni egyiket se.
Kilencedik, jó lenne, ha nagyban lehetne látni, és a jobb szélén nem lennének azok a zavaró képelemek, ház, autó. vélhetően nagyban lenne még rajta sok felesleges elem.
Tizedik, túlhúzott és ettől giccses.
Tizenegy, ez már egészen jó, jobb felsőből azt a belógó faágrészt kellene kiszedned.
Tizensokadikra már nincs energiám, irány a mai haramadik káffééé, majd talán a többiek.
Általános tanács, jók lesznek a képeid, de még kell hozzá idő, és sok utánaolvasgatás, és mások munkáinak vizslatása.
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Stellar Blade
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest