- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
vki nem tudná arra a megoldást h az orthosom miért csak 2 magot tesztel a 4 helyett?
-
tom_tol
addikt
a legjobb az egészben hogy éppen nem is volt ba@tatva
kiköltöztem a teraszra (jó hideg volt) de én marha az xilince tápot vittem ki nem a CM-t mert annál általában mindig 12v alatt maradnak az everest értékek
bekapcs, elindít és a feteknél laza tűz azt ennyi (én azt hittem a nyák lap nem éghető de tévedtem) -
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #6795 üzenetére
B@ssza meg! Hülyegyerek állítgat jobbra-balra, olyan retek a gépe, hogy mikor szétszedem, azt se tudom, hol a proci, és semmi. Nálad meg.. Egye meg a fene! Nagyon sajnálom, de ez pillanatnyilag..szart sem ér Neked. Lángoló alaplapot kben láttam, egy tusl2 égett a konyhaasztalon, hogy pontosan mitől, bevallom már nem tudom.(#6796) bzs73 : IGAZAD VAN!
-
bzs73
őstag
kellett már egy ilyen eredmény.1-2 hete szinte nem is tesztelgetek és kezdett unalmas lenni a proci.Norm ajánlat meg jelenleg nem érkezett rá,ill nov és decemberre érkezett 40k feletti ajánlat,de hát majd meglátjuk.Az ilyen erdmény engem is felébreszt hogy álljunk már meg.Mit alkudozok én 40k alat.Szerintem nem vagyok elszállva,csak ez a proci tényleg nem azt érdemli hogy bolti áron alkudozzanak rá.Szóval megfelelő ár esetén továbbra is eladó lehet,bár én már nem is hirdetem,meg nem is alkudozok tovább.Egyszerű.A nevetséges ajánlatokra nem is reagálok semmit.Ha meg marad,akkor se sértődök meg.
Amúgy van egy másik e8400 is.Láttad már lipi.?Szerintem nem rossz az se,attól független hogy C0.hirdetés
-
h.adam.92
őstag
akoska majd írd át légyszi a steppingemet a 6320-nál erre:L767A547
-
kimi02
őstag
Túl vagyok az első teszten az UD3R-es lapommal Q9550@3.6 Ghz .De még lehet lesz jobb is.Jobban megy mint a DS4-es
-
kimi02
őstag
Na , meg jött az UD3R-es lap, már bent a proci, nem sokára tesztek
-
bzs73
őstag
Na jöttem egy tesztel,mert túl nagy a csend
4.7ghz@1.312v-1 óra blend -
-
bzs73
őstag
Na akoska ugyan mikor lessz?Sajna nincs procija.Reméljük megoldja valahogy a dolgot.
-
lipi67
nagyúr
Itt most 1 órája jól megy..
-
bzs73
őstag
Na végre működik a ph rendesen.
-
FRENK1988
veterán
Ki a listavezető Q9400 tuningban?
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #6764 üzenetére
Köszi!
FPO-t küldtem priviben!
Tényleg egy átlagos darab, de megpróbálom kihozni belőle a maximumot, már csak a saját szórakoztatásomra is.
Nem is kerestem kifejezetten brutál procit (ha olyat kerestem volna, ott van bzs, szj, vagy akár a Te procid is ott volt), amire most kell, arra még bőven sok is. A tuningolás feelingjét pedig ez is megadja.Ha meg már babrálok vele, természetes, hogy megosztom - illetve köszönjük hogy van lehetőségünk hol megosztani - az eredményeket.
Úgy vagyok vele, hogy nem mindenki tud/akar kivételes darabokat szerezni, és talán ezek az átlagos eredmények adhatnak egy kiinduló pontot, hogy mit lehet egy gyengébb darabból is kihozni. Annak idején nekem is jól jöttek az ilyenek viszonyítási/kiindulási alapnak.
-
válasz
lizakattila #6763 üzenetére
frissitve...
fpo-t majd pótoljuk.valóban nem egy brutál proci.
viszont köszönjük,
hogy veszed a fáradtságot és azután meg is megosztod velünk ezeket a teszteket.köszönöm a hóembert
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #6758 üzenetére
Nah ez már lassan mehet táblázatba, ha ráérsz és nyitsz egy új sort.
Nem egy kivételes példány (kicsit, olyan déjá vu érzés, mintha visszakaptam volna a régi procim), de most hirtelen nekem elég.Ez pedig kifejezetten Neked: LINK
Minden ugyan az, mint eddig (P35-DS3P, Xigmatek Red Scorpion, 2X1Gb CSX 1066, E8200).
Majd mennek az adatok privibe is fpo-val együtt, ha nemsoká lesz kedvem leszedni a hűtőt - voltam olyan balfék, hogy felraktam és nem írtam le az fpot.
-
ez az... nyomjátok.
lizákattila : lesz hóemberépités is ?
-
megjött a hideg idő.
tuningra fel!#6751 kop8 : tegyél bele inkább a tuning idejére,akár egy S3 triót
az alaplapit pedig tiltsd le. -
kop8
őstag
Szerintetek befolyásolja az integrált vga a tuningot?
-
-
h.adam.92
őstag
holnap elvileg q9550-el fogok tesztelni, de azért nem kiabálom el.
le is kopogom
sajna még csak p5b-ben. -
toyone
őstag
Gyorsan csináltam egy tesztet egy frissen épített gépen. Nem felel meg 100%-osan a lista követelményeinek úgyhogy csak megosztom veletek.Remélem nem baj.
CPU: E5300
Vid 1.2875
FPO:Q914A015
Hűtés: Gyári
MOBO: Gigabyte EP31-DS3L
Ramok: Crucial Ballistix Treacer 1066Mhz
Táp: Chieftec 620W
(Everest nincs mert nem volt kéznél)
[VID teszt] -
ha esetleg érdekel vkit,akkor az apróban van a lapom.
-
lipi67
nagyúr
(#6738) bzs73 : Megrontjuk!
Akoska
D Úgy legyen!Amúgy: Szép estét!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #6730 üzenetére
Adj már neki feszt ..lécccci-léccci!
-
válasz
Sziszifeca #6733 üzenetére
válaszoltam neked és irtam is hogy frissitve...
az azt jelenti,hogy felkerült minden a helyére. -
krammerka
őstag
válasz
Sziszifeca #6733 üzenetére
Gratula
(Ákosnak köszönd)
-
krammerka
őstag
válasz
Jó estét!!
Látom idetaláltál............
,szép eredmény
-
válasz
frissitve...
sztem teljesen jók ezek az eredmények.
grat a jó procidhoz.Zsubi :
-
bzs73
őstag
válasz
Sziszifeca #6721 üzenetére
Hát lehet smallfft is.Az komolyabban igénybe veszi a procit,de blend bőven jó.De szerintem nincs kikötve hogy mivel kell.Látod zsubi meg large fft-ket nyom.Ami neked jól esik.Én személy szerint procitesztnél smallfft-t szoktam nyomni,mert ott csak a proci van rendesen terhelve.24/7-re meg eggyértelmű blend.
-
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6719 üzenetére
Igen.Nekem is volt maximus II és nekem is jobban ment llc nélkül.Ott már tényleg túl keveset droppol a lap.Amugy llc nélkül fog annyit droppolni,mint gigánál llc-vel.Szóval szerintem is ki lehet kapcsolni az llc-t,mert kevés úgy is a dropp,és jobban megy.Gigánál meg ugye nem lehet csak llc-vel nyomni,mert van olyan dropp mint állat.Főleg 4 magossal.
-
válasz
Sziszifeca #6715 üzenetére
Üdv!
nézd át alaposan a listát,és a feltételeket.
elég sok információ van fent a honlapon mindenhez.
a táblázatokban,ha rákattintasz a fesz értékre akkor láthatod minek kell szerepelnie a screenshot-on. valamint a vid/bios opcióhoz van leirás is,mit is jelent az pontosan.ha már csinálsz másik tesztet,akkor próbálj javitani rajta,hátha több lehet.
egyébként ha lesz rajta everest,akkor mehet a max üzembe egyenlőre.
és majd kellenek az adatok is.
a listában láthatod miket kell megadni. -
Skiller
tag
Helló mindenki!
Tudnátok nekem ajánlani e8400 mellé egy tuning lapot amivel lazán elérhető a 4ghz.
Olyan max 25 000Ft-ig. De tényleg max 25 000FT.
-
Zsubi
őstag
Pár eredmény Maximus II Formulával:
1,032V@3600Mhz
1,096V@3960Mhz
1,144V@4104Mhz
ahhoz képest nem is olyan rossz P35 után
majd még azért játszadozok vele egy kicsit de hirtelen ennyi
akoska, ha az utolsó megfelel akkor mehet listára
minden maradt a régi csak a deszka változott -
kimi02
őstag
Egy kicsit nagyobb fesz Q9550
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged