- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #12881 üzenetére
Ittvan ni: de kevesebb is!: [4.2]
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #12228 üzenetére
Ahogy ákoska is mondja, teszt kihozza ha annyira fontos Neked, viszont.
Szard le a ramot! Úgy értem, a procihoz igazítsd. Annak mi jó, milyen FSB-t szeret. Utána majd látod, hogy a rammal mit, s hogyan tudsz állítani hozzá.Erre valaki:
Szia!
Szimpla tárhelyre lenne szükségetek vagy jobb lenne subdomain-es megoldás? A szerveren teljes körű PHP támogatás érhető el, FTP-elérés, miegyéb. Mekkora helyre lenne szükségetek, illetve hány hozzáférést szeretnétek? -
válasz
Sziszifeca #12228 üzenetére
ezeket a varáicókat könnyedén le tudod tesztelni progikkal
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #12224 üzenetére
Na..most sok badarságot fogok írni, tudom én mit szeretnék mondani, csak megfogalmazni nem nagyon..SEMMI tudományos magyaráza nincs, illetve bizos az e téren fellépő szakmai hiányosságonak köszönhető, de tény, hogy jelen van. Régebben nagy "rambuzi" voltam, Bagi Peti is nagyban segített, rengeteg ram fordult meg nálam..
- A ram bizony terheli, fárasztja a lapot. Ez előrordulhat inkompantibilitásból is, de szerintem 1xüen arról van szó, hogy DDR2 az 800MHz és 1,8v (jedec).-Bár erről Gorni is tudna mesélni (ellenpélda) Exceleramjai 1,8V-on be se indultak Giga lapjában..
Lényeg: Ott volt az általam nagyon sztárolt, imádott Abit IP 35-E. A Rev1-es Reaper hasított benne 2,3v-on 1300 felett. De..Egy idő után vagy kért az MCH még, vagy a ram, vagy kevesebb MHz-et hozott, és NEM A RAM "FÁRADT EL", a lap. Ezért volt az is, hogy jól bevált beállításaim x idő után felmondták a szolgálatot, nem indult a gép. Ilyenkor 1 modul kivesz, biosba be és vagy feszt adsz a ramnak, vagy FSB-t veszel vissza, hogy alacsonyabb órajelen menjen a ram. Mikor megvettem a Team ramokat..csudajó volt! Jobban ment a proci! Persze rájöttem, hogy lószart, 1xüen uazon ramterhelés mellett ezek a ramok pihentek, (amin a Mushkin, Reaper, Patriot, Cruciál stb..) keményen dolgozott, és nem terhelték úgy a lapot, jobban érezte magát a proci. Ez szép és jó is, de..előjött, hogy ha ki akarom hajtani a ramjaimat, akkor uott vagyok mert akkor már viszont marhára megterheli a kihajtásuk a lapomat, nem tetszik a proci tuningnak. Itt kell megkeresni az egyenes középutat.Ha van egy procid ami 500-as FSB-n szuperál a legjobban (24/7-es) Nálad, érdemes olyan ramot is keresni hozzá. Nálam ez pont ok, 1000-ren azt csinálok amit akarok. De ha ez csak 480..-960-on nem nagyon szeretnek menni a ramjaim, s előjön az az abszurd helyzet, hogy bár se a lapot, se a proci, se a ramokat nem terhelem, mégis szarbb az egész. -
Remélem pár sorom nem sikeredettt annyira kuszára, s valami érthető is akadt benne.. -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #12223 üzenetére
A ramokban sose tudtam miket kell állítgatni, ezt vhogy nem értem.
Van erről részletes leírás, hogy értsem is? -
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #12183 üzenetére
Először nem értettem a cl6-ot, de látom, nyomod keményen és a ram is jól megy. CL5-ben? Nálam 1100-at mentek ha jól emlékszem.
Megtaláltam: [előzmény] ---- "hibás" ramok voltak..
[teszt] -
kulerr
őstag
válasz
Sziszifeca #12127 üzenetére
mindenképpen a duallal gyorsabb.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #12082 üzenetére
akkor nekem se csipog. csak nem idul el
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #12076 üzenetére
Hát ha nincs benne ram, akkor elvileg szakaszosan kéne, hogy csipogjon, nem folyamatosan, szal sztem az a lap lesz a ludas. VGA nélkül próbáltad, akkor hogy csipog?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #12078 üzenetére
na. szűkül a kör
most jovolna, ha támogatná a Q9550et . probáld bele -
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #11305 üzenetére
Nálam nem volt 25° és a venti 2600-on pörgött! Nem mind1 az. Az tuti, hogy erős ventivel ..igen , ennyivel jobb.. Nálam kben a 2.38-as jó helyen van..A HDD-ről szívja el a meleget és fúj a ramra-vga-ra ..(néha alatta is van egy 12 -es Adda még)
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #11305 üzenetére
Én is csináltam másik tesztet , oldal lap levéve igy már más a helyzet. Már csak 3°c az előny.
Nem tudom lipi , hogy csinálta zárt ház vagy sem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #8975 üzenetére
Jobb ha csak Ő tudja.
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #8933 üzenetére
Hát nem tudom , de lehet mindjárt ablakot nyitok
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #8944 üzenetére
de annyi...
win7et most visszatettem és nem stabil...
szal maradt a 440es FSB.lehet, h a laphoz is köze van és ennyit bír, de a win7 is hatással van rá ezekszerint.
no nembaj. akkor marad ennyin. ez se rossz
tehát ez a legjobb eredményem
krammerkának van értelme elküldeni vagy ki teszi be?
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #8891 üzenetére
Hát én is félek a fesztől , meg lehet, hogy meg feszelem aztán utánna meg majd nem akar úgy menni mint eddig.
Ilyen elő fordulhat ? Valaki tapasztalt már ilyet ?
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #8887 üzenetére
Hát én is féltem a procomat , mert az enyém is egy jó darab
De ez a valid is izgat , hogy mennyit menne ,de nem nagyon merek bele vágni. Majd még alszok rá 1-et
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #8880 üzenetére
Még a cpu feszre gyanakszom , hogy 4.5 Ghz-hez kevés a biosba be állitott 1.45 amiből lesz olyan 1.4 körül , de többet nem merek neki adni
Pedig ablak nyitva volt
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #8878 üzenetére
Hát én is igy vagyok, mondjuk nekem 4.5-ön indul csak amikor tölt be a windows le fagy egyből
-
Bagira01
veterán
válasz
Sziszifeca #8864 üzenetére
Vigyázz a lap feszeivel, mert ha nagyon megküldöd neki akkor esélyes h örökre cingogós marad
Ha jól hűtöd akkor sztem vtt-nek a lipi által írt 1,4v is elmegy, q9550 validra simán bírja az 1,48-1,5v-ot, persze llc nélkül és hidegbe, mch-nak én 1,4v-nál nem adnék többet
Persze lehet én vagyok beszari, de tudom, h a szétfeszelt lapok olykor adnak hülye hangokat, nekem meg minden kis cicergés zavarja a fülecském
Más:
Közbe csináltam egy 3dmark06-os eredményt, a proci egyelőre még csak a biztos ami biztos órajelre volt belőve -
válasz
Sziszifeca #8838 üzenetére
frissitve...
BMW001 : már ideje lenne
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #8740 üzenetére
Szegény Jorus
Most komolyan: Jakab66[hun]! Ha az a proci annyi fesszel folyamatosan hibázik akkor, vagy nagyon elb@szol valamit, vagy szétfeszelt procid van.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Sziszifeca #8647 üzenetére
A kifejtés alatt azt értem, hogy mit jelent pontosan, hogy helytelen MCH Ref.
Ilyet nem találtam BIOS-ban, hogy MCH Ref, szóval nem tudom mit is állítsak.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Sziszifeca #8675 üzenetére
Most Pl. nem tudom mi van...
Tegnap éjjel még (vagyis ma reggel
) 3800Mhz-en ment szépen stabilan, játszottam is meg minden, kikapcsoltam, most dél körül kapcsolnám be, led világít de nem bootol... Akármit csináltam akkor is csak beindulnak ventik, de a monitor nem kapcsol...
Gyári értékeken tudtam csak elindítani....
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Ezeket a CPU Ref meg ilyen rövidítéseket kicsit kibővítenéd nekem?
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Sziszifeca #8660 üzenetére
Okés, megvan. Ma már nem kínlódok, marad így 3800-on, de majd holnap ráérek
-
válasz
Sziszifeca #8652 üzenetére
én mindig kikapcsolom.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Ezt az alacsony CPU term vagy CPU core ezt hogy érted?
Közben: 1.2V 3360Mhz
-
válasz
Sziszifeca #8604 üzenetére
frissitve...
max üzem opcióba fért be.
grat az eredményhez. szép munka.egyébként jó lenne ha priviben is jönne az a hsz,amiben a teszt szerepel.
igy nem kell keresgélnem,és nem felejtem el felrakni.
igaz,hogy naponta olvasom a topicot,de akkor is -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #8603 üzenetére
És még javítottam:
[Q9550@4.2Ghz_Blend_1.216V]
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #6730 üzenetére
Adj már neki feszt ..lécccci-léccci!
-
válasz
Sziszifeca #6733 üzenetére
válaszoltam neked és irtam is hogy frissitve...
az azt jelenti,hogy felkerült minden a helyére. -
krammerka
őstag
válasz
Sziszifeca #6733 üzenetére
Gratula
(Ákosnak köszönd)
-
krammerka
őstag
válasz
Jó estét!!
Látom idetaláltál............
,szép eredmény
-
válasz
frissitve...
sztem teljesen jók ezek az eredmények.
grat a jó procidhoz.Zsubi :
-
bzs73
őstag
válasz
Sziszifeca #6721 üzenetére
Hát lehet smallfft is.Az komolyabban igénybe veszi a procit,de blend bőven jó.De szerintem nincs kikötve hogy mivel kell.Látod zsubi meg large fft-ket nyom.Ami neked jól esik.Én személy szerint procitesztnél smallfft-t szoktam nyomni,mert ott csak a proci van rendesen terhelve.24/7-re meg eggyértelmű blend.
-
válasz
Sziszifeca #6715 üzenetére
Üdv!
nézd át alaposan a listát,és a feltételeket.
elég sok információ van fent a honlapon mindenhez.
a táblázatokban,ha rákattintasz a fesz értékre akkor láthatod minek kell szerepelnie a screenshot-on. valamint a vid/bios opcióhoz van leirás is,mit is jelent az pontosan.ha már csinálsz másik tesztet,akkor próbálj javitani rajta,hátha több lehet.
egyébként ha lesz rajta everest,akkor mehet a max üzembe egyenlőre.
és majd kellenek az adatok is.
a listában láthatod miket kell megadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest