- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Sziasztok!
Látom,még azért tartjátok a frontot...
Ákos!
Neked külön köszönöm!
-
krammerka
őstag
Sziasztok Tuningmesterek!!!
Jó rég jártam itt is,meg amúgy is,az egész PH kimarad mostanában az életemből.....
Pedig van itt egy jó kis X2 555 a gépembe,közel 4.4Ghz-t tud,ezt tesztelve vettem,de azóta sem néztem meg mit,hogy tud,mert elég gondom lett hirtelen,ezt hozta az a nagybetűs qrva ÉLET........ -
krammerka
őstag
Üdv!
Úhh gyerekek,nagyon haldoklik ez a topik.
Pedig induláskor mennyire lelkesen nyomtuki(Lipi,Zájec,Bagira,Kulerr,Ákoska,és még sorolhatnám)most meg..........Szétesett ez is,akárcsak az én életem.Küzdöttem a mindennapokkal(munka,pénz stb),és amikor minden sinen van,akkor meg egyedül maradok.........
Rohadt egy világ ez.Bocs az offért......
-
krammerka
őstag
válasz
Razermazer #18977 üzenetére
Ákosnak köszönhetően,működik.
Jó reggelt!
Még nekem sem volt időm megnézni,mit tud az UD3H+X2 250...,még vasárnap is dolgoztam
-
krammerka
őstag
Estét!
Elment az E3400 is,lapostúl,ramostúl
Már magam sem tudom követni,hogy ki kivel van.Borokafa: nah,én is vmi hasonló olcsó konfigban gondolkodom
A tüzifatároló kis kuckóval,már közel 110k-nál tartok,és még nincs benne fa
Ha ezt mind pc-re költhettem volna...............,nadehát van sorrend,amit be kell tartani,"mindíg,minden körülmények között" -
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
válasz
Borokafa #18859 üzenetére
Estét!
Én asszem az AMD-t tartanám meg,ha választanom kellene.
Elvileg a héten megy a háztól az i3,és én is AMD-t tervezek venni.
Am3-as lapok,procik jó árban vannak(itt most főleg az alsó szegmensre gondolok),és ugye ott a ddr3,ami nagyon jó árban kapható jelenleg.s775-be is gondolkoztam ismét,de új lap nincs ami,pl ddr3-at tudna kezelni.
Nállam ez most egy fő szempontot alkot,2x2gb 1600MHz 10k-ért,azért az nem rossz bolt. -
krammerka
őstag
Jó reggelt!!
Nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok Ákosnak!!!
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #18804 üzenetére
meglátjuk mit hoz a jövő,a tavalyi év,nagyon nem jött össze.........
Most legalább van lehetőségem az i3-at kipróbálni.
Viszont még nem jöttem rá,hogy az miért van,a biosba lépés után,5-10 másodpercenként fekete háttérre vált a kép,majd vissza.És ezt addig csinálja,míg a biosban vagyok.Onnan kilépve minden ok. -
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #18789 üzenetére
egy dolog van amit nem értek,belépek a biosba,és a kép a monitoron 5-10 mp-ként elfeketedik,úgy mint pl amikor egy vga drivert raksz fel,és eltünik a a kép...........
A másik,hogy a feszeket mind normal értékre raktam,a procit pedig a VID értékre ami 1.2125V,de mint látod,a cpu-z 1.248V terhelés alatt.
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #18787 üzenetére
Köszönöm
Igazából a legelső nekifutásra 24x szórzóval kezdtem,és minden feszt alapon hagytam.
4GHz ekkor is megvolt,prájm teszttel.
A 20x200-hoz adtam egy kis plusz feszt a QPI/VTT-nek,de majd később még tesztelem,lehet hogy nem is kérne.
Ezt még nagyon ki kell ismernem,más ez,mint az eddig szerzett tapasztalatom.
Hűtés egyenlőre gyári,ezért feszelni nem tudom még,illetve szeretnék 2000MHz körüli ramokat bele. -
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #18785 üzenetére
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #18673 üzenetére
jó a 775,de új,normális(a mi szemszögünkből "normális") lap már nincs.
Viszont átlag felhasználónak egy 3.6-3.8GHz környékére húzott E3400+g41+1066 ddr2 trio,26k környékén,3 év garival,jó választás.
A Q6600 volt nekem is,nem volt az rossz,csak melegedett mint az állat.
Q9550-em nem volt még,de valószínű,hogy már nem is lesz.
Az i7 esik szépen,de még sokallom egyenlőre.
Most tűzifát kell vennem,annak egy féltetőt kell csinálnom,vettem egy Makita láncfűrészt is,szóval most megy a pénz rendesen.
Viszont a következő fűtési szezon is le van tudva. -
krammerka
őstag
válasz
darál0w #18664 üzenetére
Reggelt!
Mert mocorog bennem a kisördög,ezért kell lecserélni.
Van jelentkezőm az am2/4000X2-re,ma elviszik remélem,és akkor lehet hogy összejön kezdésnek egy i3,ha nem akkor am3 lesz.Ákos: szép és jó volt az s775,de asszem itt a vége,én nem erőltetem tovább.Egy Q9550-ért annyit kérnek,mint egy i7 920-ért,és lap sincs hozzá.Ez már nem buli így,lépni kell.
Amit még erre a foglalatra érdemes költeni,ha olcsó gép kell,és új,mint ahogy szoktam is elég sokat összeállítani ismerősöknek,csóró haveroknak,az egy G41 ES2L+E3400+Kingmax 1066. -
krammerka
őstag
megint elindítottam egy vitát
Én csak az elérhetőséget próbáltam kielemezni,nem pedig az erőviszonyokat.
-
-
krammerka
őstag
Jó reggelt Urak!
Rég jártam itt............
Annyira leragadtam mostanában az E3xxx szériánál,hogy már szégyellem magam
Kellene vmi jó kis tuningos konfigot összehoznom,csak ez a qrva pénz..........,ez akadályoz folyamatosan -
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #18142 üzenetére
Nekem az EP35 DS4 nagyon bevállt,egy baj van vele,hogy a ramokat qrvára szereti vállogatni.
Olyannyira,hogy a negyedik garnitúra tudott csak dualba menni,amiket próbáltam.Ez pedig nem más volt,mint az 1066-os Kingmax.A 800-as már nem ment,a HyperX sem,és a Super Talent sem,ezek is mind 800-as ramok voltak.
Viszont 8k-ért vettem,úgyhogy megbocsájtom neki........... -
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #17979 üzenetére
általában én is így szoktam cserélni,ahogy írod,csak ezekhez az új cuccokhoz keményen ki kell pótolnom,ha váltani akarnék
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #17977 üzenetére
persze,jól teszed,én is cserélném,csak kevés hozzá a kesh......
Már nem a ramra gondolok,azt meg tudnám venni,csak egy új i5/i7 lap+cpu még nagyon húzós,az SB is érdekes lesz....,meglátjuk mit hoz a jövő -
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #17973 üzenetére
végül is jó ár
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #17970 üzenetére
Jó reggelt!
És mennyiért?
Pénteken raktam össze amd-s konfigot Kingmax Hercules ramokkal,csak sajnos nem volt lehetőség tesztelni,mert vitték is............
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Ez nekem kezd tetszeni:[link]
-
krammerka
őstag
én szerintem nem kell magyarázkodnod,mert semmi rosszat nem mondtál
Egy tuninglapnál,ami jelen esetben igenis az,ki kell hogy derüljön a hiba már az első tulajnál,főleg ha tudjuk róla,hogy nem egy amatőrről van szó.De ha még nálla nem is jön elő a hiba,volt ennek a lapnak egy második,ugyancsak nem amatőr tuningos gazdija.Tehát több mint valószínű,hogy ez a jelenség nem Lipinél alakult ki.
Ha ez így van,akkor ez egy nagyon csúnya dolog volt az eladótól,és akkor szépen fogalmaztunk............ -
-
krammerka
őstag
Szép napot!
Megjött az EP35 DS4 lapom...........
,most már kettő van belőle
-
krammerka
őstag
Ha minden igaz vettem egy EP35 DS4-et....olcsón
-
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #17437 üzenetére
Reggelt!
Nállam is járt már olyan deszka ami cicergett,nagy a valószínűsége,hogy nem tiszta lappal került hozzámhoz
Nem ismerem a Xeon procikat,mennyire melegedősek,de nekem az a 60C° a Zalmannal kicsit melegnek tűnik.
Vagy csak megszoktam már a kis E3xxx-ket,azoknál a gyári hűtővel melegszik kb ennyit,3.6GHz környékén.
A ramod cl4-ben jónak tűnik,nekem is be kellene szereznem vmi jobb fajtát.
Bár most a procim is egy 3k-ért vásárolt E1200,és 3GHz-n hajtom,ennél többet nem nagyon akar menni,de az árát bőven hozza így is
-
krammerka
őstag
Boldog Új Évet,és Eredményekben gazdag tesztelgetést Kívánok Minden Fórumtársnak!!
-
krammerka
őstag
válasz
nightmare360 #17352 üzenetére
Jó reggelt!
P31-es lappal nem fogod kihajtani becsülettel az E8400-at.
A procid ha E0-s,akkor van rá esély,hogy többet kihozz belőle.A feszek nem láthatóak azon az oldalon,amit linkeltél.Az az 1.325V a Vid,vagy azon megy a 4GHz?
Egy jobb E8400 1.2V alatt képes hozni a 4GHz-t. -
krammerka
őstag
Békés,Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
-
krammerka
őstag
Természetesen nem lehet összehasonlítani egy komoly tuning lappal,persze,de nem is ez volt a kérdés.
AMD vonalon a 785-s Giga lap is nagyon jól teljeített ameddig megvolt...........
A G31/41-es lapok is jól teljesítenek pl egy E3300-l.
Ebben az árkategóriában a legjobb választás.
Nyilván ha sok a kesh,akkor az ember egy komolyabb deszkát választ,csak s775-be nincs már új,tuning deszka,a használt meg horror.Gondolok itt pl egy UD3R lapra.Szia Zoli!!
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #17193 üzenetére
Reggelt!
A DS2R-el nem volt túl sok jó tapasztalatom.Az unokaöcskösnek raktunk össze gépet ilyen deszkával,de nem remekelt tuning terén.
De majd meglátod,lehet ez kivétel volt valamiért.
Nekem a DS3R van,ez viszont nagyon bejön,ez is fent van a listán,pl az E1200-al párosban.Most meg az E3xxx-es szériát használom vele.
A dropp elég sok,nincs LLC,viszont jó a ramkezelése,és a feszekhez is hozzá lehet férni -
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #17138 üzenetére
Üdv!
Nekem volt Abit IP35 Pro lapom,lehet arra emléxel.A táblázatba ott is van,a E21xx-es szekcióban [link]
Az egyik legjobb lapom volt,de a legnagyobb proci amit használtam benne,az a E2180 volt.
Nállam az XE nem volt,csak a sima Pro.Ahogy Lipi is írta,keveset droppolt a lap,főleg az előtte lévő Asus P5E-VM HDMI-s lapomhoz képest.Akkor ajánlotta Lipi,hogy vegyek Abitot. -
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #17078 üzenetére
Jó reggelt!
Azért a sok túlóra,és hétvégi meló,hogy kipótóljam azt a pénzt,amit a munkáltatóm minden hónapban lenyelt idén.Ez az összeg mára már 400k-t jelent.Ebből az összegből nemcsak i5 jönne ki................
Pénzelvonás,és maximális kizsákmányolás.Ez ma Magyarország. -
krammerka
őstag
Szépjóestét!
De sokan vagyunk itt.
Ákos:
17000 hsz két év alatt azért nem rossz
Az E3400 csak sejtem hogy jó.mert elsőként egy G41-es lapban indítottam el,élből 3700MHz-n bootolt,mndenféle feszemelés nélkül.Most egy gyors teszt után a G33-ban 3800MHz-n,bő fél óra után eldobta magát.
De majd megtesztelem,csak legyen már végre vége ennek az évnek................ -
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
Üdv Mindenkinek!!
Tudom,már sokszor mondtam,hogy jövök meg minden,de a meló leköti még mindig a hétköznapjaim nagy részét,a hétvége meg kevés nekem.
Majdnem sikerült tesztelnem egy E8600-at.
Megvettem,alaplapba be,bios megnéz,VID 1.25V,na mondom az még jó lehet.Kezdésnek belőttem közel 4GHz-t,ment is.
De mivel a procit jól vettem,gondoltam egy nagyot,felraktam az apróba,és aznap elvitték.Még van egy erős hónap,aztán kezdődik a lájtos szezon,lesz időm idejárni,ha már egyszer elindítottam ezt a topikot,amit azóta is Ákos tart életben,köszönet neki,már sokadszorra...........
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Úgy néz ki,a jövő hónaptól visszaáll a régi rend a munkámban,több időm lesz ismét,gatyábarázzuk a topikot,listát. (Remélem)
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #16295 üzenetére
Jó estét!
A feszt én sem sajnáltam annó...:[link]
-
krammerka
őstag
Jó estét!
Nem tüntem el,csak meló van még mindig sajna állandóan...................
Szép a notis tesztÁkos: köszönöm,hogy frissíted az listát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tesla topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged