- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
kívánok
így karácsonyra nem kell senkinek egy brutkó dobozos x4 975be amd proci ? -
subaruwrc
félisten
válasz
enemy107 #19851 üzenetére
jelenleg ez az első úgyhogy van
ha kérhetlek cpu-z cpu tab is legyen, ha elfér a képernyőn valahogy
aztán pedig töltsd fel a megfelelő helyre. 5 embernek kell minimum eredményt csinálni úgyhogy mindenképpen megéri neked is, ami van benne toljad. én kettő percen belül megyek eredményt csinálni meg még riasztottam akit lehet, minden pont számít. ha az egészet nem is , legalább egy fordulót jó lenne a top 3-ban végezni. -
subaruwrc
félisten
NA, akkor a vállalkozó kedvű emberkék legyenek szívesek megmozgatni picit magukat, és ERRE a versenyre csináljanak eredményt. A feltételek, hogy az ott található háttérképet kell beállítani a teszt idejére
ezt
majd letölteni innen az UCBENCH2011 nevű programot. ezekután még annyi dolgotok van, hogy maximum 2 processzormag legyen aktív ( ht szerintem mehet mert már van olyan eredmény a listában ... ) és minnél magasabb órajelen letolni a tesztet. Csinálni egy képernyőmentést, majd feltölteni IDE. remélem jó lesz a link, ha nem akkor kérdezzetek. Hwboton regisztrálva kell lenni és magyarország zászlója alá kell tartozni hogy érvényes legyen a beküldés. Előre is köszönöm annak aki segít ! Have fun !ja igen : FIGYELMEZETÉS az ucbench elég erős proci terhelő alkalmazás, a végefelé kb prime 95-nek felel meg szóval figyeljetek oda a hőfokokra, és a feszekre.
-
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #19817 üzenetére
te még élsz ?
mint a fentebbi / alábbi / post is bizonyítja, igen
igazságszerint kérésre csináltam nem volt sok idő benne, a wprime 1024m 6166 on is végigfutott, valószínű még a cinebenchbe is lett volna több, de a 6.97es eredmény képe valamiért nem lett meg. az asszem 5900 on futott
-
subaruwrc
félisten
hát ahogy látom ez nem fér be sehova, csak mint érdekesség mutatnám
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
amd max oc-ba szerintem ezzel beférek
phenom 2 X4 975 BE 1.752v 6966mhzhűtés : K|ngp|n Dragon F1 Gemini / Ln2 / -194c
ram : OCZ Platinum 1600 c7
deszka : Asus M4A89GTD Pro / usb 3 -
subaruwrc
félisten
na már nekem is legyen egy sorom az I7 listában
234.4 bclk on airprimeot majd csinálok az 1.25v kategóriába.
felette hűthetetlen a cpu-m. -
subaruwrc
félisten
óóbzdmeg azt nem így kell
200c-n max 2 3 percig maradhat utána fokozatosan vissza kell hűteni kapkodni meg főleg nem lehet vele
minek kellett egyáltalán a sütőhöz folyamodni?
a dvi csatikat lesz a legnagyobb szívás visszatenni, a többi 20 perc max, de lehet h azok miatt bhatod a kártyádat -
subaruwrc
félisten
max oc on air
4710mhz ht on -
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
kis jóindulattal 1.25v opció
nem, amúgy csak mutatom mint mindennapos. -
subaruwrc
félisten
válasz
Sebibalu #14897 üzenetére
ASUS Crosshair 4 Formula.
AMD Phenom 2 X6 1055Tmennyire vagy nyitott egy komolyabb tuningra, teszt erejéig kölcsön adnád esetleg ezt a két dolgot a gépedből?
mivel léggel nem igazán hűthető, megnéztem egy sima max validot a prockómnál. nem alakult rosszul asszem
4685mhz 4c/8t 1.456v vcore-air -
subaruwrc
félisten
ram tuningom nekem is van
2072 c7egyenlőre listás eredményem nem lesz ameddig össze nem rakom a vizet
-
subaruwrc
félisten
nagy tuninglázra való tekintettel nem érdekel vkit a potom?
-
subaruwrc
félisten
ez a topik mindig ottvan baloldalt
-
subaruwrc
félisten
küldtem egy félórát 3740-ről 4 maggal a kis b55-tel. 1.35v kategóriába load 1.344v
-
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #14449 üzenetére
kérdezz
ultra low voltnak semmi értelme, illetve olyan szempontból nincs hogy nem lesznek látványos tuningok mint intelnél.
1.35-1.37v-on elmennek 3600 700 akár 800mhz ig is stabilan utána meg rohadtul elkezdik kérni a feszt, a jobb példányoknak 1.42-45v elég 4ghz hez a roszabbaknak 1.5v+-szal se megy. nem skálázódik rendesen a fesszel a proci. léggel legalábbis nem. nitroval 1.48v-on ami léggel 3900mhz bench stabilig volt elég 5400-on validáltam 4 maggal a 955-t. -
subaruwrc
félisten
válasz
darál0w #14363 üzenetére
+20mhz + 100 pont 4 maggal számolva.
lehet h aránytalan de ez van
go benching.
ebben a chess benchmarkban átvettem az első helyet a nemzetközi xs listán amd-vel
mondjuk ez is a 89. helyre elég. nade köszi 12c / 24t dual westmere cpu ellen hol legyek a kis budget amd-mmel? -
subaruwrc
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged