- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Ákos egy Super kép tőlem-neked.
Kár, hogy nem voltál ott.
-
frissitettem az eredményeket...
látom toljátok a tuningot keményen
-
Zsubi
őstag
Most ezzel próbálkozok: E8400@4250Mhz 1.184V-al
-
Zsubi
őstag
Új procim: E8400@4012Mhz 1.104V-al
Hamarosan csinálok listás eredményeket is
-
Zájec
veterán
találtam egy korábbi eredményt a fentlévö "E8500,Q820A714" procihoz
::
asziszem minden rajta van a képen
proci&memo cpu-z , everest meg még egy ET6 is
-
lipi67
nagyúr
Ha tudnám, hogy hol kell megfogni, én kiemelném
Mennyiben fáj egy ilyen kütyü mint amit vettél? -
beindult a topic.
( jót tesz a hüvösebb idő a teszteknek)
olvastam a priviket.
sztem ma már nem fogok hozzá,
mert fáradt vagyok és hál'istennek van eredmény bőven
de holnap nekieseknem olyan rég értem haza.
egész nap uton voltam.
alkatrészbeszerzés volt napirenden.
magamnak is hoztam egyet: már ideje volt
tetszik a cuccszerintetek mikor lehetünk kiemelt topic ?
-
Bagira01
veterán
Itt egy pár e8400-as eredmény:
3Ghz 0,944v
3,6Ghz 1,072v
3,825Ghz 1,12v
4Ghz 1,184v -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #5268 üzenetére
Szerintem fogsz (szenvedni vele-jó értelemben).
Én..ha elkezdődik a suli, bezárkózok délelőtt ide, és megnézem, hogy mit tud. Eddig azért nem is kapott feszt stb..mert nyári proci. Ilyenkor nem csak a hőmérséklet, a családtag is sok, nagyolni meg nem szeretek(#5269) toyone85-90° az nem kevés bakker. Kben..Igazad van, attól hogy itt sírok-rívok..el kell fogadni, sajna ez van. Azért ..próbáljunk majd "tenni ellene".
A fiam hazavágott, mennem kell. Este jövök (remélem)Addig is: További szép napot!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi.
Hát ez most kb. 3-4 órás tesztelgetés volt, prime tesztekkel együtt...Úgy tűnik, hogy most ennyi, aztán majd lehet máskor is szenvedek vele megint ennyit, most elég volt.
Ha adnék neki több feszt, hasítana mint a szél, de direkt most arra próbáltam törekedni, hogy minél kevesebb fesszel jöjjön össze az eltervezett órajel..
De amúgy ennek a procinak is kb. ez a 3500mhz a maxa, normális feszen, innentól már menni kell 1,35-1,4-ig, hogy mennyen... :\
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #5263 üzenetére
Én ezért nem is kezdek bele. Úgy, hogy 1-2 órát matatok rajta, nem megy. Most meg nincs időm 10-12 órákat itt üldögélni, ez az átok gép is kell mindíg valamire, valakinek..
Láttam az eredményedet.(#5265) toyone: Megindul a feszültség éhsége.. -Annyira jellemző ez a mai procikra, nem? Régiek lineárisabbak voltak. Ezek ellébucolnak x pontig fesz nélkül vagy alig-alig odapörkölve, utána meg nagy stop, jön egy üresjárat, s kérik a szuflát.
-
lipi67
nagyúr
Szép, jó napot az uraknak. Látom vannak eredmények, repkednek (röpködnek?) a MHz-ek. Ákoska, tedd már be egyelőre max OC-nek, mikor megvettem akkor csináltam, csak kiment a gagyi fejemből.
[link] -
F.B.I.
veterán
-
blazsey2
senior tag
Sziasztok!Egy újabb kis javítás 1.2V-on [link].
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5257 üzenetére
Nekem a VID-em 1,225V... Próbálkozom vmi normális üzem órajelet összehozni magamnak, kisebb nagyobb sikerrel...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5254 üzenetére
Itt azt a tanácsot kaptam, hogy ne nagyon adjak neki 1,36V felett, főként üzemben. Mert vmi max üzem frekit akarok belőni, ami normális fesszel megy.
Config az adatlapon...
-
válasz
hackeeeee #5248 üzenetére
Ha van normális hűtőd adhatsz neki még 1,45.öt is! én annó 1.éve 4000.MHz en küldtem és csak egy TX2.vel volt hűtve nomeg egy vacak MSI lap volt alatta
-
Zsubi
őstag
Üdv újra srácok!
Haza értem a nyaralásból és itt van az újdonsült procim is
Most tesztelgetem és elsőre nem tűnik olyan rossznak
Hamarosan jövök eredményekkel -
F.B.I.
veterán
Most fut az E5200 1,2V-os tesztje. Próbáltam a max. FSB-t de egyszerűen nem megy 360 felé. A ramok 4-4-4-12-ben, 1,26V a procinak és 6-os szorzó. Ennyi lenne a vége? Vicc.
-
toyone
őstag
Javítottam E7400@3706mhz(8,5*436) 1.2V Minden ami kell látszódik a képen.
-
Zájec
veterán
(#5238) akoska07 :: persze, jobban megy a D0.
kb 3.8ghz-t ment 1.25v-al a c0/c1 .... csak arról nincs rendes képem..(#5240) krammerka :: épp az a jó hogy -tól -ig opció van..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na megnézem mit tudok kihozni úgy a prociból, hogy terhelve 1,3V-ig megyek el... az fölé nem akarok menni, megszoktam, hogy halk a gép.
Próbáltam 1 kis alulfeszt, 1,008V-n eldobta a prime-ot, vagyishát fagyott a gép prime közben.
-
-
kulerr
őstag
...állítólag nyakunkon a 3xx-es széria!! vagyis már kapni is lehet. kíváncsi lennék erre... a 6500k-ról ne is beszéljünk
-
válasz
krammerka #5237 üzenetére
zájec-el már irtunk erről pár gondolatot,és az szerint töltöttem ki a táblázatot.
mire gondoltál a szabályozással kapcsolatban ?Zájec : a D0 azért joban megy.
a C0 a 2. opcióban sem ment ennyit.
uj sort nyitok majd neki.toyone : jó kis procid van.
őt is felrakom majd.
fpo és vid kellene még -
toyone
őstag
E7400 1.2V 3655 (8,5*430) FPO: 3850A645
ZajecJó éjt all. Holnap még finomítok rajta
-
Zájec
veterán
-
neked is jóestét
mugen2 jól végzi a dolgát.
egyébként a proci nem nagy szám pláne 1.3250 ViD-el megáldva,
csak kipróbáltam egy 4magos procit is.
holnap már uj gazdája lesz.
és addig csinálni akartam táblázatos dolgokat.
ez már a 6. proci , amivel a listán leszekna majd utána nézek az uj everestnek is.
megyek aludni,mert holnap (ma) hosszu napom lesz.
attól ti tesztelhettek,és majd felpakolom őket.
jóéjt mindenkinek. -
lipi67
nagyúr
Én a boxot lestem,s 1 hete alig aludtam vmit.. Azt se tudom, milyen everest van fent , meglesem.
5.02.175
DroiDMester: Valóban jó!
(Vidje is alacsonyabb)
toyone:
Hát..ilyen ez a Kínai piac
-Olyan Tesco gazdaságos..-
Te! Hogy hívják a Rigó Jancsi sütit? Ma a Tiszainál bementem a kis sarki boltba, s az volt kiírva: Rigó János 135FT.Asszem elteszem magam holnapra.
Jó éjt mindenkinek! Holnap megnézem, lefutott -e az 1,2v-os teszted! -
Megy még sokkal jobban is, ennél a tesztnél csak egy Xigmatek HDT-SD964.es hűtő volt rajta (méretre egy CM TX2.nek felel meg) másik hűtővel 3800.at megy 1,50.el!
megis találtam 8x450@3600MHz@1,46.v itt jobbak a hőfokok és kisebb a fesz!
-
-
Megy a Q6600 még többet is 1,50.v al! Prime BLEND Stabilan
Q6600@1,504@3640.MHz és ez még nem a vége!
-
Zájec
veterán
jóestét lipi67, akosak07,toyone
vaze ez a quad 66-s ennyire hidegfejü ? jól látom hogy 3 opció 1.5v prime stabil megy és csak 65 fokos
-
-
lipi67
nagyúr
Látom, nem tétlenkedtetek
.
-Ezt a B.Karcsi gyereket meg jól elverték.. -
Bagira01
veterán
Itt egy kis teszt e8400-al, nem listás, csak úgy megnéztem
(#5220) akoska07:Maga nóómális? Oké , hogy 65nm meg minden de 1,5v prime azé nem kevés
-
Sárpac
nagyúr
Esetleg ez egy maxnak?
(na nehogy beírd!!) -
Zájec
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát öcsém, én csak szívok ezekkel a kibaszott DRAM : FSB osztókkal.. 330 FSB-ről felvolt osztva a ram 990mhz-re, jött a ki-be kapcsolgatósdi újraindításkor. Visszább vettem a ramokat ~800mhz körülre, dehát az olvasás vmi katasztrófa volt.. Most 300*11-en megy, felosztva 960-ra a ramok, kíváncsi vagyok, hogy fog-e ki-be kapcsolni...
-
Zájec
veterán
"#5080 Zájec : nem csak az én kompetenciám ezt eldönteni.
linkled a képet/tesztet és megvitatjuk."
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5201 üzenetére
Majd szerintem hétfő reggel korán megpróbálom az 1.35v opciót.Vasárnapra már csak 25 fokot mondanak,utána meg reggel még hűvösebb lessz.Az 1.35 most sok lenne,de megcsinálom,vagy legalább is próbálkozok majd valamivel.
De csak hogy nehogy munkanélküli legyél itt a ph-n. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5201 üzenetére
Ok.
1.200v opció
Itt már tekert a cpu venti maxon de megvagyok vele elégedve.Örülök hogy ezt a hűtőt nem adtam el.Na van már munkád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- I5-11400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged