Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Netfone
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
kellett már egy ilyen eredmény.1-2 hete szinte nem is tesztelgetek és kezdett unalmas lenni a proci.Norm ajánlat meg jelenleg nem érkezett rá,ill nov és decemberre érkezett 40k feletti ajánlat,de hát majd meglátjuk.Az ilyen erdmény engem is felébreszt hogy álljunk már meg.Mit alkudozok én 40k alat.Szerintem nem vagyok elszállva,csak ez a proci tényleg nem azt érdemli hogy bolti áron alkudozzanak rá.Szóval megfelelő ár esetén továbbra is eladó lehet,bár én már nem is hirdetem,meg nem is alkudozok tovább.Egyszerű.A nevetséges ajánlatokra nem is reagálok semmit.Ha meg marad,akkor se sértődök meg.
Amúgy van egy másik e8400 is.Láttad már lipi.?Szerintem nem rossz az se,attól független hogy C0.hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Kuponkunyeráló
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Assetto Corsa EVO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest