- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Garmin topik
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bagira01
veterán
válasz
dime27 #19509 üzenetére
Van itt másik is magasabb viddel hasonló képességekkel, hűvösebb fejjel
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
dime27 #16804 üzenetére
Hm..
Nem tudom, emlékszel-e még, de nekem kb senkim sincs csak a 2 törpém. Sajna mikor anyját kerestem, nem jól döntöttem, jó nőt kaptam és egy rossz embert. ..Így ha pénz kell gyorsan, nem vacilálhatok.
A házzal nem lesz prpbléma, direkt tuningra modifikáltam egy nagytornyot, a 4 Noiseblocker venti 82-2 120-as és 140-es, meg a 2 turbina (3000rpm 120x38) megteszi a hatását.
Jó "kis" configjaid vannak, remélem 1x eljutok oda (arra a szintre) én is..(#16806) bzs73:
Üdv!!! (alakulnak a dolgok..jaja
)
-
lipi67
nagyúr
válasz
dime27 #16795 üzenetére
Háát..ez van..
Milyen az a config?
Lacpac Akor nem is olyan fényes a helyzet. Számtek..megértem. Én se tenném, ellennék ezzel, de a giga UD3-as széria..Imádom. Én VGA-val vagyok úgy, hogy nem kell sokáig más. 9600 után 4770, 4830, 4850, és végül 4870 (2 hónapon belül és mind Iponból) Nv gyenge volt, 4770-szar drivet (mikor megjelenet rögtön megvettem), 4830 tetszett, 4850-es le-leállt de nem periodikusan, (vapor X), hanem amikor Ő gondolta, az agyamra ment. Ez tök Ok, a törpéknek mindere elég, még egy 1200-es cerkával is (2,8-3,2GHz-en) futott minden.Amíg Ők nem igénylik, ez marad, az tuti.
-
lipi67
nagyúr
-
bzs73
őstag
válasz
dime27 #13570 üzenetére
Mindenképp akarok én is,de azért valami ólcsóbb tipust.Az nekem drága.
kimi02: Hát engem ilyen tesztek már nem érdekelnek.Nem ezekből indulok ki.Ez olyan mint a 3dmark.Pontszám nagy,valamelyik játékba meg még is gyenge az a vga.Olyan alkalmazásokba kell nézni a teszteket,amiket rendszeresen használ az ember.
-
bzs73
őstag
-
lipi67
nagyúr
"Nem fél orás blendeket szeretnék már látni " - Hát itt pedig asszem csak azt fogsz azon 1xü oknál fogva, hogy kva unalmas órákon át tesztelni.
Aki meg a kiteszteli a végletekig itt, hogy a legjobb eredményt linkelje, az meg sose fogja pengeélen táncoltatni, s azon járatni. A többi dologban van igazságod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fotók, videók mobillal
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- PlayStation 5
- SörcsaPH!
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged