Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Köszi!

FPO-t küldtem priviben!
Tényleg egy átlagos darab, de megpróbálom kihozni belőle a maximumot, már csak a saját szórakoztatásomra is.
Nem is kerestem kifejezetten brutál procit (ha olyat kerestem volna, ott van bzs, szj, vagy akár a Te procid is ott volt), amire most kell, arra még bőven sok is. A tuningolás feelingjét pedig ez is megadja.Ha meg már babrálok vele, természetes, hogy megosztom - illetve köszönjük hogy van lehetőségünk hol megosztani - az eredményeket.
Úgy vagyok vele, hogy nem mindenki tud/akar kivételes darabokat szerezni, és talán ezek az átlagos eredmények adhatnak egy kiinduló pontot, hogy mit lehet egy gyengébb darabból is kihozni. Annak idején nekem is jól jöttek az ilyenek viszonyítási/kiindulási alapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest