- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #6764 üzenetére
Köszi!
FPO-t küldtem priviben!
Tényleg egy átlagos darab, de megpróbálom kihozni belőle a maximumot, már csak a saját szórakoztatásomra is.
Nem is kerestem kifejezetten brutál procit (ha olyat kerestem volna, ott van bzs, szj, vagy akár a Te procid is ott volt), amire most kell, arra még bőven sok is. A tuningolás feelingjét pedig ez is megadja.Ha meg már babrálok vele, természetes, hogy megosztom - illetve köszönjük hogy van lehetőségünk hol megosztani - az eredményeket.
Úgy vagyok vele, hogy nem mindenki tud/akar kivételes darabokat szerezni, és talán ezek az átlagos eredmények adhatnak egy kiinduló pontot, hogy mit lehet egy gyengébb darabból is kihozni. Annak idején nekem is jól jöttek az ilyenek viszonyítási/kiindulási alapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Formula-1
- Windows 11
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest