Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
kellett már egy ilyen eredmény.1-2 hete szinte nem is tesztelgetek és kezdett unalmas lenni a proci.Norm ajánlat meg jelenleg nem érkezett rá,ill nov és decemberre érkezett 40k feletti ajánlat,de hát majd meglátjuk.Az ilyen erdmény engem is felébreszt hogy álljunk már meg.Mit alkudozok én 40k alat.Szerintem nem vagyok elszállva,csak ez a proci tényleg nem azt érdemli hogy bolti áron alkudozzanak rá.Szóval megfelelő ár esetén továbbra is eladó lehet,bár én már nem is hirdetem,meg nem is alkudozok tovább.Egyszerű.A nevetséges ajánlatokra nem is reagálok semmit.Ha meg marad,akkor se sértődök meg.
Amúgy van egy másik e8400 is.Láttad már lipi.?Szerintem nem rossz az se,attól független hogy C0.hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest