- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lipi67 #19233 üzenetére
egyébként én is gondolkodtam egy ilyen procin.
aránylag olcsó és 3.2-n megy alapból.Más:
azon gondolkodtam retrozhatnánk kicsit.
csinálni kéne egy kis cedarmill party-t.
táblázatban összegyüjtve őket.
olcsón hozzá lehet jutni,nem kell hozzá nagyon bitang alaplap sem.
kizárólag léghütéses eredményekkel.Mit szól ehhez a tuningtársadalmunk ?
-
válasz
lipi67 #18079 üzenetére
majd szétnézek ,biztos lehet szerezni hozzá.
amit irtál ph-s vkit,hát az nekem most nem biznisz.darál0w : jártam ott,majdnem meg is magyarázták,
hogy jobb az asrock mint egy p6t ws pro
amikor mutattam egy 232 bclk-t akkor aztán még rosszabb lettem.
nem kértem tovább belőlük.#18080 kop8 : néztem az alaplap árakat. érdekes,hogy a giga lapok drágábbak mint az asus lapok. pedig egy P8P67 Pro vagy Delux elég (WR-t csináltak velük),
és olcsóbb mint a hasonló kategóriáju giga lapok. -
válasz
lipi67 #18071 üzenetére
hát nekem a 775 lefogató elforgathatós
olyan mint egy olló.nem olyan mint ami a linken van.
rugós csavar is 2 garnitura van hozzá.
az i7-es lefogató olyan mint amit az első képen mutattál.... tövig van csavarva,de nem mondanám hogy lötyög.
nekem szokás szerint most sincs házban a "gép"
de nem szivesen kezdek neki proci cserének.darál0w : igen,igy is meg lehet közeliteni
-
válasz
lipi67 #18064 üzenetére
nem tudom rev hanyas
de mindjárt kideritem.amugy a copper elméletileg csak egy változatban jött ki.
nekem ez van
a bal felső sarokban van a 775 lefogatóamit linkeltél képet azon az i7-es lefogató van.
nekem van olyan is hozzá.darál0w : ugyehogyugye
-
-
enemy107
senior tag
válasz
lipi67 #17789 üzenetére
A táp mennyire ejti vissza a feszeket? Az enyém mikor elromlott 12V=11.7V, 3.3V=2.6V, és a gép majdnem teljesen használhatatlan volt.
Én inkább a lapra saccolok, barátom gépének is hasonló problémája van 3 napja p45-extretme, nincs hang, és fagyogat. 550-es Chieftec táppal. Ma cserél benne tápot, majd kiderül mi lesz vele. -
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #17693 üzenetére
Azt mondanám, hogy a 2. (tehát add el és i5). Tuningban nem fogsz hiányt szenvedni úgy sem és hidd el, nem unalmas. (Tesztelheted a procit, gyakorolhatsz a ramokkal. Ha mindezekkel végeztél, megnézheted, hogy mekkora qpi-vel hogy megy a cucc... stb.)
Viszont ebben az esetben abba bele kell nyugodni, hogy ide nincs annyi féle proci, mint 775-be. Lehet itt is cserélgetni, mert van pár féle, de azért közel sem annyi, mint c2d/c2q-ból. -
kimi02
őstag
válasz
lipi67 #17660 üzenetére
Hát nem tom.
Nem rossz ez az i5-750-es proci sem.Akoskának igaza van a ram sokat dob a teljesitményen.
A tuning meg szinte ugyan az mint a Q9550-es procinál. Már mint a melegedés szempontjából.
Ezt is tudom hajtani 24/7-be 4.0 Ghz-en a hőfokok ugyan azok mint a Q9550-es esetében.
Csak ez mondjuk 1.28v-tal viszi a 4.0 Ghz-t. -
válasz
lipi67 #17660 üzenetére
kérdezd meg lizakattilla-t
nem fogja azt mondani hogy unalmas
ő tesztelte rendesenegy még komolyabb hűtővel,kezdhetné ujra a teszteléseket,
mert még mindig van abban a prociban.Te testközelből tapasztalod..Na? q9550@ laza 4,2-n vagy 750-es? Én...
maradnék a q9550-nél...(mostani aggyal)
a ramok miatt érdemes i-re váltani,sokat dob a gépen.
és azok a procik is tudnak mutatni tuningot. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #17631 üzenetére
az van, hogy mivel nem 3 napos laprol van szo, így mindenképpen megprobálják javítani sztm...asztán vagy sikerül vagy nem.
ha nem, akkor minimum ugyan ilyen tulajdonságu lapot kell, h adjanak. vagy jobbat. ha meg azt mondod, h 10Kval jobb lap kell, akkor azt kipengeted nekik és olyat adnak.
ha meg megjavítják, akkor egyértlemű a dolog.
-
sz.j
nagyúr
válasz
lipi67 #17622 üzenetére
Próbálj kölcsönbe szerezni egy lapot majd egy tápot, hátha azokkal behatárolható a hiba.
Nem tudom, hogy miért, de nekem még mindig a lap gyanús ....Ui.
Arra azért figyelj, hogy tuningra nincs gari ...., ha alapon is mindezt eljátsza a géped, akkor van értelme a garin gondolkodni. -
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #17572 üzenetére
Nah, ez már egész szép eredmény. De mi ez a negatív hozzáállás? Menni kell neki.
darál0w: ez aztán teljesítmény a részedről.
Bocs, nem tudtam kihagyni.
-
sgteam
aktív tag
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #17523 üzenetére
Hát az az i7 860 nem egy eltalált proci, annó mikor betekintettem az 1156 rejtelmeibe volt nálam 3db, hát abból 2db elég csúfosan ment a 3. az elég jó volt, de ahogy nézegettem úgy általában nem egy kimagasló proci. Volt már szerencsém 1366-hoz is, de az se nyűgözött le. Az a baj, hogy decemberbe voltak szép nagy fagyok, időm meg nem volt, most se igazán lenne, csak hát most azért lehetne szorítani. Szívesebben fagynék kint a hidegbe tuning miatt mint az egyetemen fűtetlen 400 férőhelyes előadóba 3 órás vizsgán rohadni(ha lehetne fagyba rohadni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest