- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
én nagyon szerettem az E7200 procimat.
nagyon jól ment.
vhogy nem tudsz megbarátkozni a 400 vagy nagyobb fsb-vel.
a ramod sztem tud menni 900MHz-en is.
azaz 1:1 450fsb-vel.
9.5*450 már elég baráti lehet.
ha nem bizol a ramodban,akkor a 9.5*400 is bőven elég.az E7200 pont jó lenne a "gyenge" ramodhoz a szorzó miatt
és elég jól sikerült az a széria,jól mennek. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
ákoska, egy kérdés. Az miért van, hogy gyorsabban írja a ramot, mint olvassa? 10K körüli írás van, és "csak" 9300 körüli olvasás.
-
PapG.
tag
válasz
akoska07 #7693 üzenetére
Vágom. De biztos hogy be tudok majd állítani 2es szorzót a ramnál?
Csak azért kérdem mert most nem tudok csak 2.66+3.33+4eset. (Gigabyte G31) És azt se vágom hogy akkor most miért nem tudok.. -
1:1 minden lap tudja hajtani a procit a rammal.
ondjuk a proci 400fsb-n
és egy 2.00 szorzót állitasz be a ramnál
akkor fog 800-on menni a ramod.
a ramot figyelembe véve az lehet a legjobb megoldás.
minden lap tud 1600 fsb-t,miért ne bootolna be a gép.sztem annál a procinál,abban az árban van jobb lehetőség is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
No, jelenleg ott tartok, hogy 500*8, mch fesz +0,1V, 1,152-n még eldobta a prime-ot, most kapott még 1 picit, de nincs idő lefuttatnom. Szal ahogy mondtam, este jövök, hogy hogy sikerül. Ennél a procinál is előjött az, hogy több feszt kell neki adnom, mint másnak. Ez volt az E5200-al, és az E6400-al is. :\
Egy kérdés, az miért van hogy 1000mhz-n 2000res rated FSB-vel gyorsabb az írás, mint az olvasás? Mármint memóriánál.
-
PapG.
tag
válasz
akoska07 #7684 üzenetére
Hello! (re: akoska07 + thx)
Azt írod "a ramjaiddal simán lehet használni 1600FSB-n a lapot."
De hogy, ez esetben ha feltolom 400 ra az fsb-t, tegyük fel olyan procim lesz hogy az okés, és akkor valoban a lap is 1600on fog menni de valszeg be se kapcsol majd a gép a 800as ramok miatt. Mert hogy biosban a legkissebb ram-fsb szorzó 2.66, oda legalább 1066mhz ddr2 ram kellene, nem pedig 800as ami nekem van. Vagy tévedek?
Egyébként egy E4600on gondolkodom, mert ott gyárilag 200 az fsb, 300on 3.6ghz lenne a core és 300*2,66=798 a ram, szval ez talán passzolna a konfighoz. -
hackeeeee
Jómunkásember
Na ezt nevezem gyors postának !
Megjött a proci, rakom össze a gépet, sztem este lesz pár eredmény. Attól függ hogy lesz időm.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jóreggelt Nektek !
Hehe.
Köszi. Értem mire gondolsz amúgy. De kipróbáltuk, hogy összenyomtuk, tehát ugye ráraktuk, utána meg megnéztük, hogy hogy néz ki a borda alja, és szétnyomta a pasztát. Meg átlátni nem lehet a borda alatt. Úgymond nem lötyög rajta. Lényegében melegebb nem lett pasztázás után, mint előtte volt. Csak egyszer csinált olyat, h 50-60 fok volt a lap, úgy h előtte meg 40 körül volt.
Jam, akkor azt mondod, hogy szedjem ki a pöcköt, húzzak rá valami alátétet, olyasmit ami ott belefér az alaplapi borda lyukjába, és úgy tegyem vissza? Az a gáz h ami van alátétem, az elég vékony, meg sztem nem is fér ott el rendesen.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #7682 üzenetére
A rajzérzékemet...
(#7685) akoska07: Nagyon helyes! Ma dolgom van, s előbb alul lesegetem a procit (no meg a táblázatot töltöm), de utána ezzel a procival is fel kell írtakoznom, így illik. S olyan hely kellene ahol van színes rublika, lehetőleg sárga, aranysárga... (igények vannak..meg jó nagy pofám, már csak tehetség kellene..)
(#7687) krammerka : Tedd hát barátom!
-lépnem kell, Miskolcon van egy kis melóm (jó 6-8 óra..)
Majd jövök!Sok sikert MINDENKINEK addig is!!!
-
bzs73
őstag
Na jóccakkát.Vagyok én is.
-
Emberek! visszatért a WR lista
pedig azt hittük meg fog szünni.
-
Szia!
minden csak pénz kérdése.
nem tudom mennyi a keret a procivásárlásra.
a 3.5GHz-et 24/7 megcélozva, E5200 E7200 E8200-kicsivel többért kapsz E8400-et
ha valóban olcsót akarsz,akkor E3200 igaz hogy celeron,de ez már nem a gagyi celeron,
mert azok is mennek 24/7 3.5GHz-en,
szerencsés esetben alapfeszen 3.7-3.8GHz is elérhető velük.a ramokat vagy lecseréled,vagy pedig olyan procit veszel,amihez elég a ram tudása.
az E3200 és E5200 kivételével,azért azok a procik bizony tudnak 500FSB felett,és nem árt,ha van hozzájuk egy jó ram.sokat dob a gép teljesitményén.
a ram:fsb arány laponként változik és ahhoz igazodik a proci ill. a ram.a ramjaiddal simán lehet használni 1600FSB-n a lapot.
pl. 400-as FSB-vel mindjárt ott is vagy 1600-nál.
a lap többet is tudhat persze (és tud is),ez is laponként változik.
800MHZ-en is tudhat nagyot a ramod,
csak akkor már az időzitéseket kell szoritani lefelé.kijön az,szorozd be 4-el az a proci fsb-jét és ott is van a lap fsb.
remélem érthetően irtam
pl ha a proci gyári fsb-je 333,mint az E8200-é,akkor lesz 1333
ha 200 a proci gyári fsb-je akkor lesz belőle 800,mint az E5200 -
PapG.
tag
Sziasztok! Help plz!
Ajánlanátok nekem plz egy C2D procit, mert most vagyok áttérőben egy ilyen konfigra és nem vágom annyira még őket.
Amit szeretnék az az, hogy magonként valahol 3-3.5Ghz körül fusson majd, és persze a lehető legtöbbet kihozni az alatta lévő vasból is amennyire lehet. Melyik az a legkissebb órajelű C2D amit ennyire fel lehet húzni, mert olyat keresnék.. ? (!!) Akkor ami még fontos lehet az alatta lévő vas: 2*2GB dualchannel ddr2 800mhz geil ram kit. Nem nagyon próbáltam, de szerintem 5-10%al többel nem húzható. Egy gigabyte lap, ahol a támogatott fsb-k: 800, 1066, 1333 és 1600 OC.
Nálam csak nemrég esett le hogy ezek a procik szorzó lokkosak és a külső orajel állítható csak. A biosomban ez megahercenként állítható, viszont a memória szorzó az nem, ott jelenleg ezt látni : auto, 2.66, 3.33, 4. (ez valyon proci függő? -mert most egy prescott van még benne)Hát előre is köszönöm a hozzászólásokat!
UI: Lehet láma kérdés, de az 1333as fsb-t vagy 1600-t ezekkel a ramokkal lehet használni? Mert akárhogy számolom nem jön ki. Pedig jó lenne ha már a lap elvileg bírná, és ugye akkor a proci ezen az fsb frekin dolgozna a G31-es chipszettel, ez a G31 ugyan ezen a frekin a 16*pci-e sinemmel hurrá ezt értem és jo is, de ugyan ez a G31 ezen a frekin mit kezd a max 800mhz ddr2 ramokkal? Ezt nem értem, illetve bárhogy is számolom a fentebb leírt memória szorzókkal nem jön ki
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ami nekem van, az elektrotechnikai bótból vanik. Nem tűnt rossznak, nem kötött be mint a beton, az E5200on.
Hát nem tom, meglátom, bár most kéne, ha már ki van szedve, de az alaplapot nem akarom bántani. Nincs olyan cuccom, amit rá tudnék tenni alúl, ha le is nyomom. Mind2 híd kapott friss kenést pár hónapja. A ház szellős, kap levegőt rendesen előröl, oldalról.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7674 üzenetére
Ugye van a kis fehér pöcök, rajta meg egy szar rugó. Ha a pöcökre ráhútol valamit, utána a rugót, már jobban feszít. Én azon agyalok, az MX3-as pasztát milyen csalafintasággal kenhetbém fel. Nem véletlen az alulfeszes kezdés. Én ..én Wr-t akarok ezzel a procioval, ez volt a cél. Viszont látom (s az alacsony Vid is erre utal), itt már 1,4v körül nagyon kell majd hűteni. Most..Most értelmetlen. Mert bár nagyon szeretnám,s félénk se vagyok, de ezt 1,4-gyel megküldeni kb olyan mint a q9400-est 1,6v-tal. Ott játszott majd 1,8v is, itt..Itt ha kva higed lesz, akkor kap majd 1,6v-ot. A paszta meg fos ám rendesen. Ez fémre nem tapad, hiába melegítem fel a pasztát-procit-hűtőt.. Fenébe.
Akoska: Az jó lenne! Mi is..hazaértünk s 5 percen belül jött Bogim, a kutya őrjöngött stb.. Majd megoldjuk. Semmi baj vele, csak tudjam előre 1 nappal.
kipróbálom már Mire is jó ez?
-
megint bővült a hsz szerkeszthetősége.
majd rájövök melyik mire jó
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pöcköket nem kéne bántani, jobb az ha megvan.
Épségben. Az a gáz h sztem nincs alátétem, csavar még talán lenne is, de alátétem tuti nincs. Mondjuk lehet hosszban sincs olyan csavarom, ami hosszban jó lenne.
Nem tom, ilyenbe nem mernék belevágni, bár nem túl bonyolult dolog.
Csatlakozom, az oldal remek.
Üzleti félnek is.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7668 üzenetére
A pöcök helyén ugye lyuk lesz. Valami műanyag alátét alulról, majd szintén alulról átdugsz egy átmenő csavart. Fent ismét egy műanyag alátét s mehet rá az anya. Ha tudod, megoldhatod úgy is, hogy a műanyag pöcökre teszel, hogy jobban szorítson. Én 1x csináltam úgy, de a pöcök nem bírta, rövid idő után elengedett alul.
Csatlakozom tom_tol észrevételéhez, akoska valóban szuper pali, s az életben is u.olyan lelkiismeretes mint ahogy itt szerekezgeti nekünk a táblázatokat.
-
-
tom_tol
addikt
teljesen off leszek de akkor sem írom off-ba
óriási köszönet a topik egyik gazdájának nevezetesen akoska07 -nek amiért időt és fáradságot nem kímélve segített nekem lebonyolítani az összes üzletemet mindenki maximális elégedettségére.
azt hiszem nagyon ritka manapság az ilyen ember bár lenne több belőle -
Janoex
tag
Juujj, ezt látta már valaki?
http://www.hoc.hu/index.php?p=news&y=19443 -
yolan
őstag
jóétvágyat nektek
-
lipi67
nagyúr
Félreértettél!
"hogy bejön a srác a topikba, kérdez, fix beállításokat kér, s reklamár.. -ezt nem erre a topikra írtam!!!!!"
"Van egy szűkebb réteg, pl a ez a topik, ahol nem szégyen ha elhasalsz x feszen prájmolásnál, s kicsi kezed hajlandó boot-nál a "del"-re nyomni, ott ügyködni..."
-ezzel meg azt akartam mondani, hogy itt jó , mert itt más a helyzet!!!
Nézem az ebédet..olyan ismerős..Már azt hittem, hogy az ideg dolgozott bennem s 1x már megettem, de szerencsére beugrott, hogy tegnap én főztem...-sztem hülye vok.. -
bzs73
őstag
Na látod még enni is elfelejtessz.
Azért ebbe a topikba nem sok olyat olvasni hogy küldj már egy tuti beállítást.Előfordul néha,de ilyenektől mentes még ez a topik,mert akik ide járnak tudják hogy nincs ilyen beállítás.Tehát valamilyen szinten értik a lényegét a tuningnak.A killódás meg mindenkinél meg van,ez ezzel jár.Megy a prime 1 órája és eldob,és kezdődik előröl az egész.Ez ilyen sajna,de a végén csak megéri,és ezt mi tudjuk pontosan.Nekünk ez öröm,másnak meg hülyeség.Ez van.Mindenki killódik valamivel,és utána örül ha összejön amit szeretett volna. -
lipi67
nagyúr
"most már jó volna kicsit élvezni is a gépet.." -ez az. Nem is gép kellen, tesztlabor
Nálunk a 2 törpe ráül a gépre, stb.. Ha hozzám kerül, kb semmit se tudok csinálni, mert kapásból jön a teszt. Prájmolás közben olvasom a priviket, maileket mert nincs idő, -ezért is dobott már el határesetnél-, s azt veszem észre, hogy van p45-ös lap a boltokban, én meg még a 965-nél tartok, mert nem olvastam utána
Viszont..Tudom, sokszor írtam/tuk, s nem lehet általánosítani de: ma reggel 3/48 tól ezt csinálom.több mint 6 órája és nem szégyellem, hogy szarakodom. Azt hiszem a lapomat elég jól ismerem, s mégis. Ilyenkor jut eszembe (meg az amit este írt akoska), hogy bejön a srác a topikba, kérdez, fix beállításokat kér, s reklamár.. Van egy szűkebb réteg, pl a ez a topik, ahol nem szégyen ha elhasalsz x feszen prájmolásnál, s kicsi kezed hajlandó boot-nál a "del"-re nyomni, ott ügyködni...
-enni kéne valamit, elfelejtettem...-
(#7656) hackeeeee: 2 év gari van még (több is) a lapomra, de már csak nevében hasonlít az UD3R-re. Viszont: A hővezető lapkákat szépen le lehet szedni, s eltenni, u.úgy mint a kék csicsás csigabiga feliratu kütyüt. Gondolom, Nálad is meg lehet oldani. Ha meg baja lenne, visszaállítod az eredeti állapotot és mehet gariba. Szedd csak le, nézd meg, gond nélkül meg lehet oldani. Persze ha a legkisebb kétség is felmerül benned, ne tedd.
-
hackeeeee
Jómunkásember
nem rosz lipi
viszaterve az alaplapi bordára,azt addig nem bántom amig garis a lap
-
bzs73
őstag
Persze hogy megérte.
Holnap ha minden igaz itt az msi 5770 nekem is,és tesztelek én is tovább,bár most már jó volna kicsit élvezni is a gépet,mert áll csak cserélgetek meg tesztelek.Lehet kicsit leállok,és majd ha megjön a hideg,akkor tesztelek tovább,addig meg jáccok,meg élvezkedek már kicsit.Rám férne.Csak hát kibirom-e.Vagy 2 nap után automatikusan indítom a prime-t.
és az aprót lesem.
-
lipi67
nagyúr
Ezért voltam csöndbe, szívtam kicsit vele, de..megérte
(#7653) akoska07 : De! Nincs is más ramom! Csak..Mikor szelektálok, s fsbk-ként haladok, van , hogy úgy hazavág, alig térünk magunkhoz1xübb a ramokat auto-ra pakolni, mert 1-1 tuning után, nincs kedven 10 beállítást babrálni. S még valami! Ezeknek a ramoknak az előnyük a hátrányuk! Kva nehéz a procituninggal összehozni őket. Ha ugye mennek (mert azt szeretnek és nagyon tudnak), akkor kell a fesz is nekik. (ugye nem 1066-os Team ramok, itt alapból megeszi 1300 körül a 2,4v-ot de, van , hogy 2,5 is kell. Ez megviseli az MCH-t, s nagyon kellene feszelni. Amit ugye a lap bír simán, de a cpu tuningra elfogy a ram miatt. Ha meg visszaveszed..Ezek 1100 alatt csak kinlódnak mint bab a fazékban. Ha pl x szorzó és FSB miatt 890-en bootolnl..-szarik rá, be se indul. Ha csak emeled az FSB-t és 1066-on lesz, rögtön magához tér. kaoszpapja is imádta az Ő 1200-as ramjait, csak neki is tele volt a töke a hárklisságukkal a cpu tuning terén, ezért is adta el.
-
bzs73
őstag
Hát akkor jól bevásároltál vele.Nem megy 1.12v-on se 4ghz-t.Szerintem átverés áldozata lettél te is.Én is jártam már így sokszor.Nem ment úgy ahogy szerettem volna,de bele kell törődni.
Én is azért cserélgetek állandóan,hogy hátha jobban megindul,de nem akar.
Sírd ki magad nyugodtan,jót tesz. -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7644 üzenetére
"a lötty"..
-Úgy értettem, hogy a lapod bordáit szedni le, felpucolni, paszta alá,s ha laza az illeszkedés (pl. ha hővezető lap volt alatta, s most paszta) akorr kib@sznia műanyag pöcköket és alátéttel, átmenő csavarokkal rögzíteni.(#7636) akoska07: Mi hiányzik kben? esetleg a core temp helyett a real van a képen. (szebb mint a Ctemp
, ezért szoktam azt) Na..majd eztűán azt is odacsapom a végén. Á!!!! Most 1280x1024-ről vagyok..alig látok..Hiába..a kor
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe.
Ja, kíváncsi vagyok, hogy mi van a prociban.
Ezért is várom az E8400-at, kíváncsi vagyok.
Általában szétszedem, ha van kedvem. Most nem nagyon akartam, csak úgy voltam vele, hogy ne akkor kezdjem már el szétszedni, amikor megjön a proci, így csak össze kell rakni.Pasztát kértem havertól, elég jó minőség, most ahogy szétszedtem, kivettem az E5200-at, nem volt megszilárdulva a paszta. Elektrotechnikai boltban lett véve a lötty, elég jó minőség.
-
bzs73
őstag
Jó reggelt.
Lipinek új sor rendel. -
lipi67
nagyúr
Szép jó reggelt mindenkinek!
[1es opció]
kuler: A Te eredményed inspirált, csak én szeressem a kerek számokat
Brutal a proci!!!!!!!!akoska: Légyszi tedd már majd fel. Kellene nekem egy új sor. Minden a régi, kivéve:
CPU: q9550
Vid:1,125V
FPO: L830B550 -
lipi67
nagyúr
Jaja! Ilyen: [0.912v + 140MHz] -Szedd a linket,s próbáld ki!!!
-
bzs73
őstag
Milyen élet lett itt éccaka.
Nappal persze senki nem járt erre. -
lipi67
nagyúr
Élére tettem a kést, bele is léptem bal lábbal, s most kínomban fél lábon ugrálok, s már nem 1x hagyta el a számat Isten emlegetése, beazonosíthatatlan nyelveken. Akkor most jó vagyok?
(#7626) vhunor : Volt már, hogy nekem se úgy ment a gép ahogy szerettem volna, pedig minden ok volt. Szerencsére ott volt a fiam is, (PC huszárban történt),s szívatásból mondta, hogy nézzem meg, nem-e fordítva van benne a proci. S igen, Proci nem volt benne...
(#7627) akoska07: Jogos. Kben meg (s nálad is). Itt atörpéktől nincs napközben ser idő annyira, se nyugi. Estére elfáradnak, s ha végre csend (csönd?) van, akkor lehet valamit kezdeni..
-
nem szabad foglalkozni az olyan emberekkel.
meg is érdemlik,hogy álmatlan éjszakáik legyenek attól,(mert van nekik)
hogy más mit tud kihozni egyes procikból.egyébként nálam is főleg este-éjjel jöttek a jó gondolatok
mit hogyan kell/érdemes csinálni.
többnyire meg is lett az eredménye.
és remélem én is tudtam "nekik" álmatlan éjszakákat okozni. -
vhunor
őstag
Off, de eszembe juttott
. Én azóta nem foglalkozok komolyabban géppel éjjel, amióta hullafáradtan nekiálltam helyrepofozni egy haver masináját valamikor fél 2 körül, és hajnali ötkor még mindig nem tudtam, mi a fenéért nem tudok másolni az újan berakott vinyóra. Persze amikor dél körül felkeltem, egyből leesett, hogy partíció is kéne rá...
Mindenesetre azóta nem nyúlok hozzá érdemben éjjel, magamon láttam, mire képes a fáradtság
. Ez is volt vagy 10 éve...
-
lipi67
nagyúr
A csini -villi maradjon csak a sims cuccok között
Persze jó a sdok szolgáltatás is, de valjuk be, se Neked, se nekem nincs szükségünk rá. S a felszereltség legtöbb esetben a tuning rovására megy értelemszerüen.. Nekem elég 1 vga, 1-2 usb, 2 sata, 2 ramfoglalat, meg egy lyuk, ahova betehetem a procit.
(#7620) kimi02 : nekem is tetszik
(#7621) kulerr : Ez a sors! Ennek itt kellett kikötnie
-
-
yolan
őstag
hát igen, rájövögettem én is, hogy hát na, extrém, aztán passz, most asus maximus 2 formula ami túrja az agyam, de lehet inkább ud3 széria lesz belőle, nem is tudom már megint én sem.. de az pénz most nálam sem úr, ha elviszik az extrémet annak az árából tudok költekezni, st, elhet még visszafelé egy ep35-ds4-re kell fejlesztenem, ami mellesleg régi vágyam ismét, jó kis egyszerű tuning, hogy tudjam fizetni a dolgaim
Valahogy mindig lesz. -
lipi67
nagyúr
miskolci vette meg, de sok debreceni suli tartozik hozzá,s lehet, ott lesz majd a végállomás. Hát..Nekem az se bejövős, olyan mint az Ozc vizhűtéses ramja. Egy univerzális hűtés miatt drága, de teljesítményben nem az a tipus amit keresek.
Ha netán beleszeretnének a DQ6-ba, lehet, hogy érdekelhet, de tudod, pénzem nem van nékem, csak akkor veszek valamit, ha már az enyémet (vagy azt) meg is vették. Most szívtam kicsit, mert vitték a házat, procit, lapot, de csak a lapot fizették ki, a héten jön a többi. Ja! A ház is Debrecenbe köt ki, azt egyenesen oda vitték.Ezt? Ez csak a testemen kereszül hagyja el a házat!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #7610 üzenetére
Alig várom, hogy végigzongorázzam a táblázatot..
#7611) tom_tol : Tudom, kitől kell venni
(Hogy Te milyen kulturáltan tudod dicsérni magad
(#7612) bzs73 : Kis etiópom
(#7613) yolan : Köszi! Ma vitték el a volt lapodat,s hiszed vagy sem, valószínű, hogy majd újra Debrecenbe köt ki! -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Van 2 felesleges feleségem ha gondolod...
Bakát most vettünk Debrecenbe, de a régi Dr.Martens már nagy kincs, egyem azt a szép felfelé ívelő krumpli orrát
Apha Bombert se nagyon kapni, vagy ha igen..kb annyi mint a q9550-es. A proci meg..Te! Úgy beleszorullt a lapomba..nem tudom ki se venni!(ok, most füllentettem)
(#7606) hackeeeee: Hát a kompi nem véletlenül figyelt szerintem se nála..Van ott hő ha beindul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest