- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #6764 üzenetére
Köszi!
FPO-t küldtem priviben!
Tényleg egy átlagos darab, de megpróbálom kihozni belőle a maximumot, már csak a saját szórakoztatásomra is.
Nem is kerestem kifejezetten brutál procit (ha olyat kerestem volna, ott van bzs, szj, vagy akár a Te procid is ott volt), amire most kell, arra még bőven sok is. A tuningolás feelingjét pedig ez is megadja.Ha meg már babrálok vele, természetes, hogy megosztom - illetve köszönjük hogy van lehetőségünk hol megosztani - az eredményeket.
Úgy vagyok vele, hogy nem mindenki tud/akar kivételes darabokat szerezni, és talán ezek az átlagos eredmények adhatnak egy kiinduló pontot, hogy mit lehet egy gyengébb darabból is kihozni. Annak idején nekem is jól jöttek az ilyenek viszonyítási/kiindulási alapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest