Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Köszi!

FPO-t küldtem priviben!
Tényleg egy átlagos darab, de megpróbálom kihozni belőle a maximumot, már csak a saját szórakoztatásomra is.
Nem is kerestem kifejezetten brutál procit (ha olyat kerestem volna, ott van bzs, szj, vagy akár a Te procid is ott volt), amire most kell, arra még bőven sok is. A tuningolás feelingjét pedig ez is megadja.Ha meg már babrálok vele, természetes, hogy megosztom - illetve köszönjük hogy van lehetőségünk hol megosztani - az eredményeket.
Úgy vagyok vele, hogy nem mindenki tud/akar kivételes darabokat szerezni, és talán ezek az átlagos eredmények adhatnak egy kiinduló pontot, hogy mit lehet egy gyengébb darabból is kihozni. Annak idején nekem is jól jöttek az ilyenek viszonyítási/kiindulási alapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest