- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi02
őstag
A teszt progik közül szerintetek a Linx mennyire megbizható ?
Hány kört kell le nyomni , hogy stabilnak legyen mondható a proci ?
Mert ez a prime nekem gyanus.
Tesztelem még egy kicsit ezt a Q9550-es proccot.
Mert ahol a prime hibázik ott a linx stabilnak tünik. Vagy melyik game az ami ki hozza a proci instabilitását ?
-
lipi67
nagyúr
Hőnél azt keresi, hogy idétlen vagyok és lenéztem.
Mondtam cseréljünk..
Napi 10-12 ..értelek.["ez" meg 2004 augusztusában..
] -oda kell ám figyelni, mit tuningol az ember..
(#14091) Dark KillerX: Én legjobban a budin tudok, de kinek a lap, kinek a budi
Nem adnék pénzt érte..(#14092) darál0w: Nem..most fontosabb dolg kerültek előtérbe..
Te! Mi van veled? Ajemdé, asus ... mizu a fogaddal? (rá ne menjen a genny az agyadra)
Kben, persze, korrekt lap, garija is van (ez mondjuk jó), kérdés..minek? Ha tuning akkor van jobb, ha procitartó akkor van olcsóbb
-Én ezentúl ilyen szélszőségekben gondolkodom, s mit látod, az elsőt már el is értem
Na meg a budi lehúzója, ma azt is elértem. Nem mondhatom, az életben semmit se értem el.Lépnem kell. Szép napot és estét, jó tuningokat mindenkinek!!!!
(ha meggondolnád magad , a taxi hajnali 3:45-re jön..-de aluggyááácsak, majd kiköhögöm. Inkább a nyéki kéglire nézzél lassán rá, jó? )
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Dark KillerX #14091 üzenetére
olcso és jo lap.
ne halgass lipire. giga fan. nemszereti az asust
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #14082 üzenetére
oké, h nemtetszik, meg lefele se e3asokig...de e7 meg e8 alá igencsak kevés egy g/p31. meg a 41 sőt a 43 is.
(#14084) lipi67
nem akartam feszelni - 1.7V
#14089) lipi67 sutyiba tolja a teszteket...még a végén kiderül, h ő a brazil kokero, aki letolt az 1. helyről. ott rejtegeti a szobájába a nagyobb ramokat meg a nitrot
-
Dark KillerX
addikt
Ezen a lapon gondolkozok [link] .
Szerintetek?
-
Arkar
aktív tag
válasz
lipi67 #14084 üzenetére
Hőnél mit keres a Q9550,
Tényleg egy jó hűtő elférne, ( a szenzorom meg sz@r), eddig még 50%-os ventivel ment, a házventik meg 75%-on, a cpu terhelés alatt 44fokos, ez má magas lenne, jelenleg még volt rá 4,5h tesztelni. Meg fogja még kapni a magáét, de napi 10-12 óra munka mellet, egyenlőre ez van.
Ez reggel született -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14087 üzenetére
Aha!!! Gyakorlatilag is, már tudom
_"itt röhög valahol"_Fekete Lacira is gondoltam (az izmosabb mint a g31) de akkora paraszt, meg sokat fogyaszt
Á--Ámd-t nem szeretnék. Balu 940-es procija olcsóért lenne (mondjuk az meg a tuning...) de izmos. Lap sajna kva drága, meg akkor már 3x2giga normális ram..Én..Én nem is bánnám annyira de a lányom ma beszólt: Apa 2 éve jobb gépünk volt..nem lehetene megint számítógépünk..
Mondtam, hogy persze, vegyen.(csak tudnám, h miből vette le, hisz úgy tudtam Ő csak Sims3-on nyomja..-----Meg is nétzem, nem-e egy idegen gyerek él velem napok óta..
(#14088) DigitXT : Hát nem egy "zabababa". Én is lestem amikor 0,736-on boot és prime is hiba nélkül lefutott..
Kíváncsi leszek, mit tuid nálad. Jó összehasonlítás lesz az Extreme DQ6 szempontból is, nekem DQ6-ot alázta az UD3R..
Hajrá!!! -
DigitXT
félisten
válasz
lipi67 #14086 üzenetére
azt mondja, a moddolt házam a true2 venrtivel erősebb mint a vize
Az már egyszer biztos...!Be is rendeltem egy komolyabb CPU
blokkot, meg egy erősebb pumpát, aztán meglátjuk...! Jövő héten
remélem meg is érkezik... Ha sikerül a ramokat "belőnöm", akkor
elkezdem nézegetni a procit (mint írtam, alapon szinte hűt + nem
fogyasztja, hanem termeli az áramot).Mondjuk egy 500x8,5-re
lennék kíváncsi: látni láttam, már, de IBT-vel fűtött, mint állat...
(Igaz, most nem tél van, és nem lehet mínuszokat ráereszteni.
Maga a víz lehet vagy 25-27 fokos, aztán annak kellene hűteni...) -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14085 üzenetére
Ja! DigitXT vitte a q9550-et P45Extrémbe és azt mondja, a moddolt házam a true2 venrtivel erősebb mint a vize.
-Te! Én már nagyon unom ezt a g31-7400-es combót. Venni kéne valamit de ma számoltam gornival, 190k lenne egy cpu-ram-hűtő-lap négyes
. Annyim nem van rá...
(haverodra pont ma írtam rá, él-e még) -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #14077 üzenetére
UD3R-ben veszítette el a szüzességét, 5 napig volt bent. Nem tetszett ott sem.
p35/6320 simulékonyabb volt. Sztem mára 2xxx-et méltóan felváltotta a 3xxx de köv lépcsőfok a 8xxx, közötte csak sok felesleges HW van.(#14081) Arkar Beteg vagy!
Add el, megveszem. Itt a 7400-es érte. -
lipi67
nagyúr
Se rá fütty, tudjuk nem annyi (jó lenne tudni, h mennyi) oszt' jó.
(#14070) darál0w: Vicces procikhoz vicces bios dukál
Térj vissza a jó oldalra és nem 1üttélned ilyen MSI+AMD szörnyekkel. Ennél a giga lapnál amit most vettem (sztem ilyen minőséget kukázhattam is volna) kevés butább lap van 775 alá (az abit IB9 -es 965-ös lapom alázta..de inkább 100x ez mint ..más
775-ben asus sehol se van. Ok a Re jó de annyi pénzért már ha lapot vesz az ember akkor quadot tesz bele, azzal meg ugye nem ok ..MSI..-detto, Giga..Giga lap köll. Rendesen Giga fan lettem, sose legyen szarbb lapom az UD3R-nél. (kivétel most, bár ez nekem tök ok ) -
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #14059 üzenetére
Ez miatt (meg, hogy nem tudtam kihasználni) adtam el mindent..
(#14067) darál0w: Persze, de attól függ, mi a tesztalany. Én bevallom ezt a 7xxx és 5xxx szériát szarba se nézem. 2xxx is szimpatikusabb, ezek tök felesleges procik..
Csak azért maradt mert elvileg árban drágább mint egy e3300.Azért adtam 18k-t (a jó kis 4,7GHZ-es tuningosért) ezért kp-ba sose adnék annyit, pedig zsír új. -
Arkar
aktív tag
válasz
MZsoltee #14069 üzenetére
Eddig meg voltam vele elégedve, 552FSB-t ment, de ez a ram határa, de ez meglepett , de hát semmi nem tökéletes!
(#14068) daral0w OKé ! Lesz tesztelve, de csak reggel
!
(#14053) lipi67 Na igen a szenzor az valami hihetetlen amit produkál, terhelve everest-ben 55-57, 35-57, 57-35, 35-34, kb így változik a magok hőmérséklete, volt ettől roszabb is ASUS P5B-ben E2180-as terhelve cpu 113 fok, magok meg vagy 60-59!
-
Arkar
aktív tag
Üdv. mindenkinek!
Reggel néztem mit tud alapon, 2800, hát a hőfokok továbra is ingadoznak.
Nekem furcsának tűnik az E6600-után a bios fesz állítás, 1,125 után 1,250-et ad, ezután pedig az 1,375 következik és ekkor kap cpu-z és everest szerint is 1.008v-ot
1.008-on még nem néztem de 3000MHz biztosnak tűnik -
MZsoltee
veterán
válasz
Bagira01 #14059 üzenetére
Hát igen E5000ig vagy E6000 olcsón lehet venni procit talán még egy E7000-es sem olyan drásga és 3-5knál az ember nem bukuk vele többet, azt meg két este alatt el lehet sörözni és elvagy vele egy jó darabig. lap se drága p35-ös lapot már lehet venni kicsivel 10k felett, (ha kell nekem is van egy P35-DS3-am, amitől szívesen megválnék) és a P35 elég bőven csak a q9/8 alá érdemes P45-ös lapot venni.
-
lipi67
nagyúr
válasz
DigitXT #14057 üzenetére
Ma viszik a laopcskámat is..Tegnap Gaben írt rám, ben olyan 1xű belőnie a teameket. Bakker..x38-ba lesz betéve (véglegesen, most UD3R-ben van)...Sose lesz már jó gépem..
(#14056) darál0w Nekem is volt p35-ös MSI csodám, nem volt olyan szar, egy 4300-as szépen megy benne ma is Szhelyen. No a jótól távol ál..
-
lipi67
nagyúr
Emlékszem Rád, tudom, hogy nem első procid, s nem nézed el, de..1xűen nem hittem, hogy van ilyen. Az 1ik szemem sír, a másik meg..
Mivel terhelt, vid tuti annyi (csak nem szórakozik velünk).A hő durva, de szarni rá, csak..ha szenzorhiba lenne, terhelésnél "befogná 1ik a másikat". Túl nagy az a különbség. Az 58° nem vészes akkora FSB-n, de..a pici fesszel... Ha így megy , 1,3v-on már (vagy akár jóval előtte) nem fogod tudni hűteni..
1re kíváncsibb vagyok. Olyan jó lenne ha jó lenne...Szurkolok és várom a fejleményeket!!!!
(#14051) darál0w
Van itt a kis kuki g31 és az UD3R. (holnap viszik, reggel jönnek érte).
Hűtés nem van..TRUE eladva, csak egy mm vékony gyári van, de most nem is a max érdekelne, hanem, hogy mi a kukim az a proci.. -
Arkar
aktív tag
Egyenlőre még itt dekolok a munkahelyen a 2.8prescott-tall, de ha hazaértem küldük képet.
legujjab CPU-z, legujjab core tem,real Temp, CE1-nincs bekapcsolva. -
bzs73
őstag
Én láttam már q8200-be is 1.075 vid-es procit.Nem lehetetlen.
Megint gép elé kényszerül az ember.Állandóan szakad az eső.Ez a nyár meg úgy néz ki ilyen lessz. -
lipi67
nagyúr
Én is ezért kérdeztem...
-
MZsoltee
veterán
válasz
darál0w #14031 üzenetére
Jah hogy a drop is számít én meg örültem mondom jó lesz nem kell szenvedni vele hamar meglett CPU-Z 1,2V, amivel mind2 oszlopba jó leszek, de így akkor a vid-et nem piszkálom.
Bár a 4. hely meglhet, mondjuk az nem olyan mint az 1,2Vban az 1.!
Jól jártam ezzel a cuccal (P35-DS4+E5300 akoska07 kollégától), csak a feles lapomtól (P35-ds3) kellene megszabadulnom.
Mondjuk lehet ez se lesz sokáig ősszel sztem vagy veszek egy Q9450-et vagy eladon az egészet. A P35 úgyse az igazi Q9*** mellé.
Go AM2+-ra egy giga 770-UD3 vagy DS3 társaságában és egy akkora occó Phenom 955-el.
Memóriákat megtartom, mert rohadt drága a ddr3, a 4GB az meg csak 4GB. -
Arkar
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Sikerült beszereznem egy E7200-ast,
Vid: 1,0250
CPU-z szerint: 0,984v-on megy!
FPO: Q806A473Reggelente dobok majd néhány eredményt, ha nem gond
!
-
Bagira01
veterán
válasz
kimi02 #14018 üzenetére
Ha Tibiajax-tól van, akkor az előtte elvileg az enyém volt
Azért nem csípik, mert ha meghal(ahoz tleg mindent be kell vetni
) akkor nehezebb a gariztatás, bár ha polír nélkül hal meg akkor is bajos, mert az intelnek tudtommal nincs végfelhasználói garija
Szóval max bolton keresztül lehet, de az se 1xű.
-
kimi02
őstag
Na , mivel nem vitték el a Q9550-es procimat adtam neki egy polirt , 24/7 Nyári a szobába 26°c.
És ez a proci nem kell senkinek
-
Bagira01
veterán
válasz
krammerka #14013 üzenetére
Az se volt semmi. Régen mekkora nagy penge volt az e1000-es meg e2000-es széria, ma meg kakiba se nézik őket
Na mind1, hétvégén visszaugrok az időbe 2 évvel ezelőttre aztán elpasszolom az e2140-et
(az is zavaró lehet, hogy polírozott aztán akit az nem zavar, a levehető ihs ad egy pofont a dolognak, de hát van sziloplaszt a világon
)
-
-
krammerka
őstag
válasz
Bagira01 #14009 üzenetére
persze hogy nem rossz,csak a hasonlat kedvéért hoztam fel........
A 3600MHz meg 24/7-be ekkora tuning mellett,na azért az nem semmidaral0w: mit,hogyan lőttek be neki azt nem tudom,de pl a 2180-ból is nehéz volt olyat találni ami a 100%-ot hozta........,sőt..........
-
krammerka
őstag
válasz
darál0w #14006 üzenetére
Üdv!
Nagyon megbecsülendő ám az a 2140-es.
Gondold csak át,alapórajel 1,6GHz,és tud simán 8x400-at akár 24/7-be is(mint az én E1200-m anno),ami ugye 100% tuning.
Ha megnézel mondjuk egy E3300-at,annak ha ilyen képességei lennének,kellene mennie 5GHz-t,ha megintcsak a 100%-os tuningot nézzük.
Jó,hülye hasonlat,de azért elgondolkodtató............
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged