- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
lemaradt, de pont idevág, a "keresőgurunk"-remélem nem baj, hogy így neveztelek- segítségét nézegetve, rögtön mibe akadtam? [1,216v- nem ok]
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #4191 üzenetére
KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍ! Megmentettél párezer hsz átböngészésétől!#4193) bzs73 +Akoska: Pont ezt írtam én is. Bizony sokszor az bios 1-2 "egység".
-
bzs73
őstag
válasz
Hát ezt hogy csináltad mert nekem se sikerült még.Te tudsz valamit amit mi nem.
-
válasz
na mondjad csak el ügyesen mi a titok
-
nekem csupán annyi a gondom ezzel a fesz kérdéssel,hogy az a pici fesz is sokat számit.eleget teszteltem már ahhoz,hogy ilyet merjek mondani.
annak ellenére hogy ez a lista tájékoztató jelleggü (annak indult)
itt sokszor véresen komoly harcok folynak az FSB,MHz-ek eléréséért.
és ha már ez a cél(mert,ez a cél),akkor mindenki egyenlő eséllyel pályázhassonvagyis mindenkinek abszolut tartania kell magát a feltételekhez.
lipi67 : ez a hsz kigyüjtős engem is érdekelne.
még nem jöttem rá név szerint hogy lehet rákeresni a hsz-ekre. -
lipi67
nagyúr
Zájec a megmondója, hogy mit szenvedtem ilyenek miatt, de nem volt mentség. 2180-nal Képtelen voltam 1,3V-on tartani. Vagy 1,288 volt (0,02 kilógott)vagy 1,312(detto). Tudod mit tettem? Volt, hogy túlfeszeltem a ramot, volt, hogy néha- néha beugrott pár mpra 1,296 és..Ültem , bámultam a tesztet és ha eljött a pillanat akkor klikk. Igy voltam csak képes elérni..
Sőt! Mikor kezdtük, azért kellett(is) az Everest, mert 1-2 cpuZ bugos volt,s ha csak 1századdal mást mutatott a cpuz és az everest, NEM LEHETETT ELFOGADNI! Beony.-segítsen már valaki légyszi! Hogy lehett itt kigyüjteni a hszeimet?-(pár eredményt szeretnék átnézni..Köszi!!!!!!!!!
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4185 üzenetére
Ez mind oké.Itt a legtöbb félreértés pl hogy krammerka-nak is van fent eredménye E8xxx-nál 1.2v-nál és 1.216v neki is,pedig ő csinálta a lista vezetését,és látod a tied se került fel.Na ok én megértettem és el is fogadom.Szerintem is így a korrekt ha 1.200v-on lessz mindenki.
-
bzs73
őstag
azt kérdezném most hogy továbra is belefér mondjuk 1.2v-nál az 1.216v pl vagy pedig álljunk 1.2v-ra,mert elvileg ugye belefér de volt itt már ez téma és vegyes volt a vélemény.
-
válasz
lizakattila #4178 üzenetére
mielőtt belerakod a giga lapba,
nézhetnél egy max fsb-t az asus-al is,mert már csak az hiányzik a sorból -
válasz
frissitve...
legközelebb ugy kérd a frissitést,ahogy leirtam.
Jöhetnek a többiektől is az eredmények.
szedjétek össze ami belefér a listába és a leirtak szerint publikáljátok. -
válasz
igen,közben megtaláltam
az 5xxx szériában.vissza kerül a helyére.
és amint lesz frissebb,akkor azt rakom fel. -
válasz
lizakattila #4176 üzenetére
igen,dolgozom rajta.
épp,melyik eredményed nem látod ?igen,tudom melyik deszkát
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #4173 üzenetére
Jó munkát (vagy inkább szórakozást?) a táblázat szerkesztéséhez!
Köszönjük, hogy felvállaltad ezt a nemes feladatot!
Látom dolgozol rajta, mert most éppen nem látom magam.
Remélem lesz munkád bőven!
Holnap én is beújítok egy Giga P35-DS3R-t (lehet, hogy sejted is melyiket) és megnézem hogy reagál rá a kis 5200-es.
-
Üdv Mindenkinek!
elérkezett az idő...
mostantól ujra jöhetnek az eredmények
az tuninglista frissitése normalizálódott.
megkérnék mindenkit akinek van olyan eredménye ami még nem került fel a listára,
és a lista feltételeinek megfelel
a következő módon közölje és a továbbiakban is
kérném a közlés formáját szem előtt tartani.közlés módja:
ide a topicba kérném linkelni az eredményeket (a szokásos adatok megjelölésével.),
hogy mindenki tudjon tájékozódni-tanulni belőle,
illetve indulni a helyes irányba a tuning felé.
azután elküldi nekem privátban az adott hozzászólásnak a linkjét.
ezzel megkönnyitve a lista frissitését.a továbbiakban is,ahogy már lipi67 is irta előttem...
aki szeretne eredményt publikáltatni,a lista feltételeit maradéktalanul teljesitenie kell
a kivánt opciónak megfelelően.
akinek bármi kérdése lenne és nem sikerült teljesen megértenie a feltételeket,
bátran kérdezzen. szivesen segitek.Kívánok mindenkinek,sok szerencsét,mert az is kell,
sok jó procit-alaplapot-ramot- és persze hűtést.
Tuningra fel! -
bzs73
őstag
Nem volt nekem olyan nagy bajom az ud3r lappal,csak asus-hoz szoktam és nem hagytam elég időt gigának,de jól ment benne azért.De most neki fogok feküdni az biztos.Hát mért nem szóltál lap ügybe.Hirdettem egy hétig.Nekem nem volt sűrgős mert amúgy szeretem ezt a lapot.Megvártalak volna vele ha neked kellett volna.
látod tapsikolni fogok azért is.Többet nem kell asus.
-
-
bzs73
őstag
De a lap tudja az a lényeg.Képes rá.Remélem szerdán már UD3P-n leszek én is.
-
bzs73
őstag
4311mhz@1.2v-blend-llc disabled.
Szerdán már ud3p lapba nyomom tovább. -
bzs73
őstag
Ti láttatok már ilyen hűtést?Olaj hűtés.Az egész pc olajba és semmi hang és por és jó a hűtés is .
Olajhűtés pc -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4140 üzenetére
Szigorúan!
Szólj ha készen állsz, addig mindenki összeszedheti az elmaradt eredményeit, hogy ne keresgéld napokig.Beszéltünk Ákoskával, viszi becsülettel majd tovább az oldalt. Az lenne a kérés, hogy maradjunk az eredeti verziónál. Értem ez alatt azt, hogy ha 1,2v+0,01 akkor ne legyen 1,216V.Tudom, szaros 6 ezred, de..Az a biosban 1 "egységnyi" feszemelés, és aki be tudja állítani 1,216-ra, az 1,2-re is, ez 100%. Máski: IBT kerüljük, hogy reális maradjon a régebbi tesztekkel szemben a táblázat. Másrészt, a kép a teszt futása KÖZBEN készüljön és ne után, mint régen.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4137 üzenetére
Nálam is helytelen asszem a 8500-tel az FSB csak 590, pedig 610 felett volt, majd összeszedem Neked.
Szuper, hogy nyomod tovább!(#4138) ADAM1337 : Hát..elég érdekes. U.ez volt az Abitnál is. Az IP35,35-E kapta a biosokat, a pro meg bő 1 hónap késésben volt mindíg.
Még szarakodtam vele, tizenvalány MHz miatt (engem nem zavar, ha akár 8MHz is jön), azt hiszem, ezen a feszen [ennyit] tud(unk). Bár, szerintem ez nagyon is jó, nem hittem volna. -
-
lipi67
nagyúr
Szuper akkor, örülök!
[f10c bemelegítése..] -
krammerka
őstag
Sikerült ákoskával megbeszélnünk a táblázat kezelését,segítem őt mindenben
,remélem nem lesz gond ezután,és felkerül mindenkinek az eredménye
-
lipi67
nagyúr
akoska Beszéltetek???
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #4122 üzenetére
Ne is mondd. Nálam..Valamit kvra elcseszhettem mert 1,184-en ment 3640-et, de 1,296-on is 1mp alatt eldob 4GHz-en
.Nem baj, ma felmegy az f10c és nézem 1,184-en. Ott van összehasonlítási alapom..
Kben, én 1/4 5kor hagytam itt ezt a szart, addig szenvedtem vele. Valamit nem veszek észre, csak nem tudom, hogy mit. Üt a guta. Igaz..lehet, hogy az Ubuntu is bekavart, mostanában elég fura doégokat művel a gép. (1 perces boot, s mindíg máshogy).Lehet linux megy a levesbe, bár akkor inkább újra kellene rakni a wint is.. -
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #4122 üzenetére
Üdv.Hát azért ne panaszkodj.Nálam 4ghz 1.136v közelébe se bírtam kerülni.Be se bootolt.1.160v-on bírtam stabillá tenni,nálad meg 1.136v-on 10min után hibázik?Na ennyi van amúgy asus és giga közt.Na de jöv héten végeztem én is asussal végleg,és örökre.Amugy grat és kitartás,de talán már tényleg kevés az a fesz azért nem megy.
-
MPowerPH
félisten
Ezt nem hiszem el.
Tegnap este elindítottam a 3,6GHz -s tesztet, mondom addig kicsit ledőlök.
Hát, valamikor hajnalban ébredtem, gép újraindult, azt nem tom mikor.
Kicsit fáradt voltam. De néztem 4GHz -t is, 1,136v -n hibázott 1 mag 10 min. után. Mivel most ismerkedek a lappal, így még nem írom le. Sok dolognak még utána kell járnom.
Csak az idegesít, hogy néhol nincsenek köztes fesz értékek, egy lépcső mindig kimarad.
-
lipi67
nagyúr
Most nézem, quadnál a listán a fix feszek: 1,1V 1,3V és 1,5v -ok. Ez nem jó!!!
Az első opció maradjon szerintem úgy mint a többinél, VID/bios.
A második 1,25v és a harmadik 1,35v. Vélemény? -
lipi67
nagyúr
Olvashatok vissza..
Na?Megvolt a vihar? Itt csak kinlódik, de nem hül az idő úgy ahogy kellene..
BMW001: "Most rámegyek 3.6GHz -re, ez is alul fesz lesz"..Fura neve van annak a lánynak, de ha analbal (alulfesz) jó, tartsd meg
-
MPowerPH
félisten
Most rámegyek 3.6GHz -re, ez is alul fesz lesz tulképpen, VID -hez képest.
-
válasz
phanzetomox #4113 üzenetére
ajánlom figyelmedbe ezt a topicot ----> [link]
#4114 BMW001 : alakul az az alulfesz
-
phanzetomox
őstag
hali ! nemtom hogy jó helyre írok-e , de segítségeteket szeretném kérni
van egy ilyen gépem: intel pentium 4 531 3ghz proci
msi 915p combo2 alaplap
2gb kingmax 800mhz ram
gigabyte 9400gt 512mb ddr2 vidkari
a proci hűtő : Cooler Artic Alpine 7 Prona az volna a kérdésem hogy ezen a gépen mit lehetne húzni ? a processzor mondjuk birná 3,4ghz-t?
-
bzs73
őstag
Na BMW001 már biztos tesztel
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #4108 üzenetére
Hát igen de BMW-nél is vitte x48-ba.Szerintem egy jó giga p45 deszkába is menni fog.Azért olyan sok brutál p35 lap nincs.p35ds4 még esetleg.Lett volna most abit is nekem ip35 pro de hát ott meg alulfeszelni nem lehet.Tehát az abit nagyon jó volt,hanem a legjobb,de nálam ez mitt nem jön be mert nem lehet alap vid alá menni.
-
bzs73
őstag
Szerintem p35 4ghz felett nem bírja tartani a lépést a p45-el.4ghz alatt tuti a p35 de felette elvérzik.De lessz azért remélem kedden egy kis változás nálam is,és az egy kis javulást fog hozni nekem.
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #4103 üzenetére
Kérdés mibe visszafejlődés
Max fsb-be biztos, de mindennapi használatra 1xűbb a p35
Én pld szívesen cserélném vissza a húgom gépébe lévő abit ip35-öt erre az ep45-ds3r-re csak 1. lusta vagyok 2. nem akarom hallgatni az ordítozását h mit csinálok a gépével(amit mellesleg én vettem
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest