- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi02
őstag
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #12092 üzenetére
Üdv!
Az ingyenblog megoldás egyenlőre,de azzal is lesz meló,mert amiről megfeledkezdtünk,az összes képhez a hivatkozás az extra.hu-ra mutat........
hackeeeee: Ákossal már foglalkoztunk a dologgal,de konkrét helyet még nem találtunk,csak ezt a reklámmentes ingyenblog izét...........
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12091 üzenetére
Csábító!!! Megoldjuk, remélem.. Folyamatosan zsibbad a karom (bal), szivem össze-vissza ver. Itthon megfőzök, pici takarítás és kész is vagyok...Csórával beszéltél? Nekem írt a lánya, igaz most eltünk valéahova.
Cuccaim: Engusz is haldokolja magát, szarul van nagyon. Csúszik a cucc, vagy máshol kell(ene) beszereznem. Nem akarod lecserélni az i3-at i7-re? Katt777 haverom eladja a gépét, de lehet, hogy egy lap-ram-cpu csere-beszámítás is szóba jöhet -
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #12090 üzenetére
Meg ne hódd magad nekem!
Sok időd van még, úgyhogy várd a cuccaidat - az éjszaka álmodtam.
Egy asztalnál ültünk egymással szembe és pálinkáztunk.A gyerekek meg valami sütit ettek, meg kóláztak.
Épp az utolsó feleseket töltöttem ki az üvegből - na erre nem odamászott a gyerek mellém és felkeltett.
Úgyhogy ezt be kell pótolni élőben. -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12088 üzenetére
Kitartó vagyok. Mikor múlt évben megjelent a torrenteken akkor már lehúztam a véglegest, MS-ost (angol). Nem volt bejövős. Azóta vagy 2x megpróbáltam, uaz. Most összeomlott a gép (én hibám Gyuri, nem az Intelé
), s mivel gyorsabban felmegy mint bármilyen oprendszer, ismét felkerült. Mi a baj? Kb, hogy mindent felzabál az oprendszer. Még, hogy kevés rendszerigény.. Hülyegég. Mind1, elfut ezen, de..tuningban 10-15 FSB vagy nagy fesz különbségek. Ez már nem mind1. Kb ennyi.
kva szarul vok. Folyamatosan zsibbad a bal kezem. Alig élek most is. Pedig..Reggel 9kor keltem, elkezdtem főzni, picit takarítottam Krisztiánnal (felvételi szünete van ma)..
Meghalok. Engusz is beteg, nem kicsit, a cuccaim se jönnek meg 1hamar. Ha sokat kell várni, nem is kell, nem érem meg. -
kimi02
őstag
Közbe nyüstölöm az E5300-as procit is , meg jött rá a Hyper212+-os hűtő, elég jól hűti a procit
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #12082 üzenetére
akkor nekem se csipog. csak nem idul el
-
kimi02
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #12076 üzenetére
Hát ha nincs benne ram, akkor elvileg szakaszosan kéne, hogy csipogjon, nem folyamatosan, szal sztem az a lap lesz a ludas. VGA nélkül próbáltad, akkor hogy csipog?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #12078 üzenetére
na. szűkül a kör
most jovolna, ha támogatná a Q9550et . probáld bele -
Sziszifeca
őstag
Segítsetek nekem please!
Lehet nem ez a topic a megfelelő, de itt ti okosak vagytok.
Van egy [GA-8I915P-G] alaplapom P4@3.ghz vel, és egy 6600gt videókarival. Most nekem adták csak úgy.
De nem sikerül életre kelteni. Nem ad képet. A videókarit kipróbáltam másik gépbe, az jó.
Eleinte semmi hang nem volt, most meg annyi sikerült, hogy hosszan sípol, ha nincs benne memória. Ha belerakom semmi. Szerintetek?
Mindent próbáltam már.Vagy valakinél nem tudom kipróbálni?
Köszönöm, aki segít!
-
bzs73
őstag
Na akinek az ud3r lappal az újabb et6-ok nem működnek ,az f12 biossal az tegye fel a
ET6 B09.0818.1 verziót.Rákerestem google-ba,és többen is panaszkodtak rá,de ezzel a verzióval tutira jól megy,mert most tettem fel én is.
[link] -
lipi67
nagyúr
Lehet, hogy én emlékszem rosszul.. Arra céloztam, hogy 8400/8500 alá jobb a p35-oös lap, illetve kevesebb fesz kell neki.Te DS4-ben nyomtad eddig, nem? Azzol jöttek a szuper eredmények. Most meg UD3R és.. sorra döntöd meg a p35-ös eredményeidet. Ha quad lenne a gépedben érteném, így..meglepő. Erre írtam, lehet, hogy sikerült egy brutal UD3R-s lapot kifognod, s azzal egy quad...
A kapcsolási rajz nekem magam, de untesóm vill.mérnök, biztos értené. Ő viszont..Megbízhatatlan, fél év múlva se készülne el, ez 100%..
-na, nekem elég is a win7-ből..megy vissza az Xp-
-
sz.j
nagyúr
válasz
lipi67 #12045 üzenetére
"Beatvathanál 1x, én idétlen vagyok ilyenkhez.. "
Szerintem alapfokú ismeretekkel minden gond nélkül megcsinálható, de ha úgy érzed, hogy nem menne, akkor egy ebben jártas ismerös is jó megoldás lehet. Szerintem megérné ...
Itt találhatsz némi infót.
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12052 üzenetére
Rohadna meg.
Nálam furmark se indul, open GL -t irkál ki
Tegnap feltettem a 9.9-et és..Ez a baromarcú win7 írja, hogy frissíti a vga-t. Mondom ok, nekem már mind1. Erre mire frissítette? 9.7-re..
Hát..nem olcsó, viszont az 1,2cm még lehet gáz nálam (lehetne).Köszi szépen!sz.j: Nem tudom milyen lap az. Elvileg csak megközelíteni tudnád a régi eredményeidet wolf alatt. Erre..
Kíváncsi lennék, quad alatt mit hozna.
-
sz.j
nagyúr
-
-
gyori222
csendes tag
sziasztok. bocsi hogy csak úgy bepofátlankodok ide.
de segitség kellene nekem. van egy asus crosshair alaplapom benne egy sima x4-es phenom (9750) b3steeping. szeretném huzni amennyi csak bele fér.csak nem igazán jöttem még rá hogy mennyit lehet belöle kifacsarni. ha valaki esetleg komojan ért hozzá tudna segiteni. ötletek vagy valami okosság kellene.
elöreis köszönöm
üdv mindenkinek -
kimi02
őstag
Ja és közbe bekerült a gépembe a Scytha Kaze Master Ace 5.25"-os venti szabályzó
-
-
lipi67
nagyúr
Beatvathanál 1x, én idétlen vagyok ilyenkhez.. Most a vga borít ki, KATT777 meg nem reagál.
(#12020) rvn_10: Jó lenne. Kben: A szoba fekvése olyan, hogy itt nyári melegben évemaradni is szép teljesítmény. A falak is szabályosan fűtenek..Mivel 24/7-es gép szó szerint, kell hűtés, mert megfő a cucc. (feltéve ha szét nem verem addig az egészet)
(#12021) lizakattila: Jó kis eredményeket nyomsz!!
Hát..ez az (ez is). Kímélni kellene a hőtől még. Összeérnek a Teamekkel, vga fullon pörög(nem működik az ATT valami miatt és se feszt se semmit nem tudok állítani most)
Ha Engusz összeszedi a cuccot (le is mér 1-2 adatot stb) jöhet a móka. Gorni küld kábeleket, csak idő meg türelem kérdése lenne. -
Sziszifeca
őstag
válasz
kimi02 #12022 üzenetére
Na, grat.
Nekem is jobban menne ettől is F12-vel?[Enyém_VID\BIOS] Lehet kipróbálom én is majd az F12-t.
-
sz.j
nagyúr
-
yolan
őstag
350-es fsb
azóta már a 355-össel fut a linx, ezzel befogtam toyone 5200-esét -
gina100
tag
Igaz, hogy előzőleg hűtésről nem volt szó, de Te mit értesz extrém hűtés alatt, nem az itt felsoroltakat [link]?
Mert ha ezeket, akkor szj listában lévő eredményének hőfokai szerint, nem hiszem, hogy úgy hűtené [link].A rányított ablakos hűtés meg nem "bűn", sokan is csinálják, és ha jól emlékszem (?) a te processzorodról is volt/van fent ilyen link.
-
bzs73
őstag
-
-
bzs73
őstag
Na még egy kicsi és befogod a volt procimat.
1.072v teszt -
sz.j
nagyúr
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12026 üzenetére
Hát nekem volt már 5770 azzal nézegettem a dx11 teszteket,nagyon kell ott figyelni hogy észre vedd a külömbséget.Engem nem érdekel a dx11.
58xx vga-ra nincs pénz,az 5750 és az 5770 meg kevés fullhd-ba a dx11-hez.Ezt tapasztaltam.Ezen a 4770-n legalább dx 10.1-be fullhd-ba megy szépen ,úgy hogy minden magason van.Jó ez.Az 5200 proci is elég 3.6ghz-en.Minden jóóóó.Kevés pénzből.
így használtam az 5770-t pedig. dx 11.hez fullhd-ba mindennel nem elég.Oda már 58xx széria kell.
Persze ha leveszel pár dolgot akkor oké,de akkor meg már nincs is lassan dx11. -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12025 üzenetére
Na jól van,az a baj hogy eddig még csak neked jött be.Nekem nem,meg akivel eddig beszéltem azok is visszatették az f10c-t,de hát konfig válogatja.
Én már kezdtem volna megbékülni vele,de hogy az et6-se megy vele az betette a kaput,mert finomításnál szoktam használni azért.Indulni indul,mert valakinek el se indul az et6,de ahogy állítok akármit is kifagyok.Na mindeggy. -
darál0w
Jómunkásember
látom megint repkednek itt a laza 4ghzek 1.2V alatt
grat.
-
kimi02
őstag
-
lizakattila
senior tag
Nah... keresgélek én is valami "hűvösebb" 24/7-es beállítást.
Szerintem ez már így marad lassan: 4208@1,188v 1,5 óra prime blend.sz.j: brutális az a proci, ebben a lapban meg tényleg nagyot alkotsz vele.
lipi67: Látom sikerült életre kelteni a CellShock ramokat, gratula, van kitartásod.
Nekem is kellene valami nagyobb házat és ventiket szerezni, mire "beköszönnek" a melegek. Megvárom a Te hűtés átalakítások, hogy hogy szuperál, aztán majd koppintok ötletet.kimi02: Látom még mindig tudsz Te is javítani, újat mutatni. Legalább az "új" bios-sal lesz még egy kis kihívás.
Akossal mizu, tud valaki valamit? Gondolom család, meló.... ritkábban van.
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12012 üzenetére
Ja! Ház: Nálam most kben nagyon jó a cucc. Nem vicc, ha felteszem az oldallapot 2 °-ot csökken a magok, vga hőmérséklete. (Hdd-lap 1°-ot)
Jó a huzat bent,s ez a lényeg. (már úgy értem, hogy alapból a házban, hisz most még csak "beledobálva" vannak a benne a cuccok.)
Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12010 üzenetére
Hogy vagy megelégedve a 3000-res ventivel? Most akarok 4db-ot venni..
Nekem 2db 120*38-as 2600-as venti , meg 1 120*25-ös 2000-res van, de most majd jön a nagy modifikáció
a [félkész terv] -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12010 üzenetére
Hát ahol a lap a hőmérsékletet méri ott pont nálad se lehet nagy hőmozgás,mert ügye a vga alatt,hátul van a lapszenzor.Még ált azokba a házakba jobb a laphőmérséklet ahol lent van a táp,és így fentebb van a lap,és jobban éri a levegő a lap szenzorát,de nálad pont nem így van.
Amugy hova rejtetted a tápot?Előre valahova? -
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12004 üzenetére
No!!! Szép!
Még 135MHz plusz ezen a feszen és kezdhetek sírni
Komolyan: Kérdés, hogy mi miatt! Nem hinném, hogy a bios, inkább Te voltál ügyesebb, nem? Ha bios..teszem is fel (neeem). Győzz már meg! Az okozatot linkelted, de mi az oka????(#12005) sz.j: Minden tiszteletem a Tiéd
. Ennyit tesztelni fáradatlanul u.azt a procit. Van türelmed, ez tuti!!!
Az quadom is beindul azon a feszen: [link], imádom is érte -
lipi67
nagyúr
válasz
Főcske #11990 üzenetére
Á! Neem. Nem való az nekem. Zavarna is, félnék is. (Tuti azon járna az agyam, hogy : Na..most biztos ereszt valahol stb..) S ami a legfontosabb..Én max 2-3 hetente felpucolom a gépet, darabokra szedve. Van, hogy be-betéved egy új proci, ramok folyamatosan beugranak..Nem bírnám idegekkel állandóan szétszedegetni. Annak jó az aki hűvös, halk rendszert akar, s ha összerakja a gépet 1x, csak ritkán bontja meg..
Vagy 6db 120*38-as 3000rpm-s Scythe Ultra kaze + hdd hűtő stb és ház fúrás faragás (Chieftec nagy torony)
Vagy 4db 120*38-as csak és 2 db 140-es vagy 180-as. Engusztól (is) függ.(#11995) hackeeeee : Kezdenek összehangolódni. Remélem, hogy a Cell teljes értékü lesz, s megy majd szépen a többivel ahogy kell
yolan : Tuti az a bios, vagy 20x rakosgattam, sose volt gáz. UD3R F10c vagy F6 (F10c jobb)
-
sz.j
nagyúr
-
kimi02
őstag
Na , meg van a teszt.
Eddig elégedett vagyok az F12-es Biossal.
De majd még később kiderül
Eddigi legjobb eredményem 1.120v-on
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12002 üzenetére
Hát proci mondom ugyanúgy megy,de ram is lassabb,et6-se működik,de nekem mondjuk csinált hülyeségeket prime teszt alatt is.Olyanokat ki írt a prime hogy csak lestem.Illegal hardver error,meg ilyenek voltak,a képen.De hát konfig válogatja.Hátha neked bejön.Nekem nem jött be.
-
kimi02
őstag
Próbán az F12-es bios , megy a blend teszt nemsokára eredmény.
Eddig elégedett vagyok vele
-
yolan
őstag
persze, ha biztos vagy a forrásban, ha nem én inkább nem szedem le, főleg nem flesselem azzal a lapot, ha netán valami silabizált cucc, nem kívánok szopni, dq6-al vagy extrémmel nem is tudom már melyikkel küzdöttem vagy 2 hetet mert valami nem volt 100-as a biosszal, dual bios meg baszott visszaírni a régebbi de jót, azóta inkább óvatoskodom még ha láma dolog is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest