-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
Persze, több éve játszol, ezért szagról felismered a csalókat, kérdés, hogy 10 vagy 100 jelentésből 1 valódi csaló az mennyire jó arány, erre mondják, hogy a vak tyúk is. Sok ilyen emberrel találkoztam csben az elmúlt 10 évben, akik azt gondolták felismerik a csalókat és minden meccs kommunikációjának 90%-át ez a csalózás hiszti tette ki, szomorú mentalitás. Csalók vannak, de nem annyi, hogy hisztizni kelljen egy fórumon minden kommentben. Ez a játék ennél többről szól.
-
skL86
tag
Szerintem ez nem a te játékod.
Igazából szerintem nagyobb gond van az ilyen mindenkit lecsalózó toxic játékosokkal, mint a valódi csalókkal.
Azt nem is említem, hogy ennek a mentalitásnak a farvizén élnek meg kiválóan a valódi csalók, mert annyi a valótlan bejelentést, hogy az user jelzések szűrése a valvenak többszörös munka, vagy kb a lehetetlen kategória. Plusz játék közben mikor ezen lovagolsz, ahelyett, hogy infóznál, a játékra koncentrálnál, biztos nagy élvezet lehet egy csapatban játszani veled.
-
Lacccca87
addikt
Ez amugy eleg nagy tevhit hogy aszerint gondolod jonak magad hogy X fragget lottel. Szép szám lehet mutogatni, de nem mondja meg hogy egyebkent ebbol a 24 bol mennyi vol lenyeges? Akar entry, akar def. Mert az exit fraggekel meg lurkoleses fraggekkel is ossze lehet szedni 20 at csak kozbe lehet elbukjatok a meccset.
Ha valaki csak 6 entryt lo es megy elore majd meghal de kozbe a csapattradel es nyeri a kort az a te olvasatodban bena/hasztalan.Sokosszetevos a teljesitmeny ertekelese es ha ezt nem tudod, vagy nem erted akkor nem vagy meg ott fejben hogy jonak mondhasd magad. Es ilyenkor frusztral majd a jobb jatekos akire ramondod hogy csalik de kozbe lehet annyival jobban olvassa a jatekot es esetleg pluszban a csapata is hasznalhatoan adja az infot(ettol erezheted hogy csalik)
Meg persze van a klaszikus nyomoronc csalo is sajnos. Amire nincs rahatasod. Azt tanacsolom hogy egyszeruen nem cseszd fel az agyad rajta, ha ez van funoljatok el. Hidd el sokkal jobban fogja a csalot zavarni mintha tryhardkodnal meg allandoan sirnal neki chaten. Utobbirol jutbeszembe, nem tudom az emberek miert erzik szükségét annak hogy bemasoljak a visszajelzo szoveget ha reportoltak valakit.... Ha csalonal csinaljak ezt akkor csak a csalo majat hizlaljak.
-
bepken
veterán
egy meccs után még azt se tudni, hogy hány szinttel alattad vagy épp feletted lévő játékosok ellen játszottál. persze benne van, hogy használtak valamit, de sokkal nagyobb az esélye jelenleg, hogy szimplán jobbak voltak. ennyi erővel akkor minden 3. premier meccsem tele van csalóval
-
skL86
tag
Szerintem szuper. Van annyira 2. mint bármelyik másik játék második része, de persze egy baromi hosszú törzsfejlődésen keresztül tisztult le és ami jó azt nem kell javítani, viszont amiket behoztak újdonságok, attól jobb lett szerintem, mindenesetre én örülnék az mr8 opciónak, szerettem a rövid mmeket, de tény, hogy nem optimális szét opcionálni a meccskeresést. Van pár órám a csgoban, a csalók nekem nem okoztak játékélmény romlást, vagy a csalókat nem ismerem fel vagy csak én nem találkozok velük. Mondjuk az is segít, hogy aki jobb nálam azt nem tekintem alapból csalónak😃
-
-
Arkennys
addikt
kíváncsi vagyok lecsap e még a banhammer az event kezdetéig, és megkavarja e a dolgokat.
szerk: tudom, ráták stb alapján igen. De eddig ahogy játszani láttam, nagyon csapatta. Öröm volt nézni miket darált, remélem ma is ezt fogja csinálni. Nekem megbízhatóbbnak tűnt teljesítményben mint Shahzam. Ő elég sokszor nincs formában
-
bashi
csendes tag
"Sose fogom fel minek kell? Valakit ez boldoggá tesz?"
Fenntebb volt belinkelve egy indexes cikk,amiben szépen leírták,hogy miért csal a nép: nehéz gyerekkor,nem megfelelő apakép,való életben csicska...
Sztm,amúgy egyszerűen csak "miért ne?"Egy darabig úgy érezheti,hogy ő mekkora király,hiába csúsztatás az egész,minden következmény nélkül.Valami filmben volt,hogy kevesebb lenne a baleset,ha a légzsák helyett kardok jönnének ki a kormányból,mégha ez így nem teljesen igaz is sztm,de a párhuzam érthető.
-
Arkennys
addikt
olvastam itt-ott, mintha ez a CNTD az a csapat lenne (részben v teljesen nem tiszta) akik pachulis néven valamelyik nap megverték az új overgaminget. Nem megerősített infó, de én ennyit találtam...illetve a játékosok K/D aránya alapján majdnem hasonló szint a két csapat
De ha az overgaminges dolog igaz, akkor a maguk szintjén nem is rosszak, néztem azt a meccset.
-
Coccolino_O
őstag
Ezt nem lehet tudni. Mert mondjuk 110 ezer db xy láda van fent a piacon, aztán talán 1 év alatt felmegy olyan árra, hogy azt mondod, nah most megéri eladnom őket. De lehet, hogy 1,5 év múlva is ugyanolyan áron lesz. És függ attól is, esik-e még a láda. Ha nem esik, talán nagyobb esély van arra, hogy felmenjen az ára, és keress rajta egy kis pénzt. Nekem van sok weapon case 2 ládám, de még nem tudom, hogy jó üzletet csináltam-e. Várok, aztán majd meglátjuk. Ami még fontos, hogy milyen festések vannak a ládában. Minél értékesebbek, annál többért fog elmenni, ha elfogy a piacról. Továbbra is azt látom, hogy hiába fogy valamiből 24 óra alatt 40 ezer (pl. winter offensive), ha ugyanúgy esik a játékban, és az emberek tolják fel a piacra, ezzel pedig letolják az árát, és nem igazán mozdulsz előre profit terén. Ha most kezdenék bele a láda vásárlásba, meggondolnám, hogy öljek-e bele nagyobb összeget, nem biztos, hogy megtérül olyan szinten, mint ahogy azt várnád.
Weapon Case 2 ládából van fent a legkevesebb, ha esetleg lesznek fogyások, ez fog valószínűleg elsőként emelkedni. Viszont nincsenek benne olyan húdejó skinek, szóval túl sokat nem fog érni akkor sem, ha már kevés lesz belőle fent.
-
pr1mzejEE
addikt
Nincs. Skin/láda téren minden teljesen random. Egyszer csak elfogy, egyszer csak kevesebb esik, stb.. Mint pl a matricakapszula.
Operation ládák általában addig esnek, amíg tart az operation (jelen esetben a breakout), de pl a phoenix-el mindenkit megszivattak, mert az továbbra is esett, meg esik most is.. Szóval mondhatni random minden.
-
Xero
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest